КГБ = Клуб на Готините Баби - 187.

• 69 807
  • 606
  •   1
Отговори
# 120
  • Кубрат/ Пишурка
 Сигурно спамя, ама...няма такова шоу! Толкова се смях на последното изпълнение, че..добре, че съм сама Joy Нямам търпение да видя Ромския славей ,Софка де,  какви ще ги натвори hahaha

Последна редакция: пн, 05 мар 2018, 22:08 от Янче-то

# 121
  • София
А аз чаках нея - ромския славей. Вълшебница е.
Такъв талант, такава дарба. Дай боже всекиму.
Между другото мразя фолка.

# 122
  • в малка спретната къщурка
Янче, как ще коментираш Златка? Какъв глас извади. Имитацията и се получи.

Не очаквах такъв сезон на Капките. Винаги съм мислила, че с артисти  става шоуто, но певците ме обориха.

# 123
  • Вила Великула
Наистина много силен сезон на капките. Уникални са. Златка много ме изненада.
А иначе и аз съм професор от теста-явно сме се събрали тука като от  БАН /Българска академия на науките/.

# 124
  • София
Права си ПИПИЛОТА! Тук случайни няма. От професорки, та нагоре сме Mr. Green. Всичките с конкурс сме избирани hahaha #Silly 4470 reverance Която разбира, при нас се спира, а другите вятърът ги отвява, като есенни листа...
Оооо, забравих да се похваля. В четвъртък Сладичка за пръв път беше на състезание. Казах ли ви, че от ноември тренира художествена гимнастика в ЦСКА? От този месец вече ходи по три пъти седмично, вместо по два пъти. Треньорката казва, че имала потенциал и иска да работи допълнително с нея. Фъстъчето направи страхотно изпълнение - от циганско колело направи шпагат. Това беше извън съчетанието й, но всъщност то й донесе медал - сребърен. От ансамбловото има златен. Е, за сега са имитация, но всички много се радвахме. Гледахме я на клипче, защото аз бях на лекции, а деди - на работа.
За Капките нищо не мога да кажа, защото не ги гледам Embarassed
ХУЛИиии, как ми се иска да грабна иглите knit, да подвия крака, да си пусна някаква музика и да плета... Е да, ама нЕмаааа. book
Хайде, лека нощ, че утре сутрин съм на тръстиката, а по обяд в Здравната каса на отчет. newsm46

# 125
  • Кубрат/ Пишурка

Добро утроооо!
Снощи късно, не късно, тази сутрин се става рано - свърши дървената ваканция!
Пия кафе, след като направих сандвичите. Да предложа и на вас:

За снощи - и мен Златка ме изненада, но изненадата беше и Драго от Тоника - хубав дует се получи! А репликите на Софка май ще станат култови за предаването: Хареса ли ти, мен? Айде, че да си одим! Joy И горката, пак й се падна да пее на английски Joy
Тъй съм се смяла с нея! Но и много хубаво пя, което беше по-важно!
Малко лиготиите на Рачков ми дойдоха в повече, Зуекът едва го озаптяше, но това да е кусурът! Е и следващия понеделник се очертава да е интересен!

# 126
  • София
Добро утрооо!

Днес има слънце навън и на мен ми е слънчево в душата.

Професорки, академици и другииии, аз не мога да взема отношение по капките, щото не ги гледам. И не само тях. И теста не съм си правила, щото знам, че щом съм в бабешката тема, значи съм най-малкото професорЕ.  Joy

Луска, май не съм те приветствала тук за завръщането ти от Италия. Следих ви съсредоточено във ФБ,
хареса ми дестинацията ви и ще си я планирам.  Heart Eyes

Работни момичета, давайте идея за мандоже. Вече се изчерпах, пък и ми писна, право да си кажа. Малкият мъж е капризен и ми взима здравето направо. Големият за това пък не е претенциозен. Няма нещо, дето не яде. Хубавото е, че се хванахме за зелено. Правих копривена чорбица, ами вкусна си е, а тепърва излизат зеленийките, любимите ми. Я, кажете има ли някоя от вас лобода? Много я обичам, но не знам може ли да се захване?  newsm78

Болните да се съвземат и да се укрепват, че идела още една грипна вълна. Гълтайте витамини в натурална форма, а и ако се налага в изкуствен вид.  Laughing

Хайде, стига с проза да ви занимавам, сега пък малко духовна храна. За РД на поета Ивайло Диманов - едно любимо ми стихотворение.

ИВАЙЛО ДИМАНОВ

ПЕСНИЧКА ЗА УЛИЧНИЯ МУЗИКАНТ

Хвърлете някой лев на уличния музикант!
Не подминавайте, надменни парвенюта.
На него Господ му е дал кило талант,
на вас - пари от шапката на Юда...

Човек не може всеки ден да е добър.
Не може, ала си струва да опита...
Хвърлете барем 50 стотинки за хатър.
И ще усетите как по-свободно дишате.

Животът днес на всички ни е труден.
Той може и да не е Клептън или Робърт Плант,
но се е подписал с кръв по струните.

Кажете му кое ви е любимото парче
и той веднага ще го хване на китарата...
Едно прошарено, но непораснало момче
ще ви отведе във царството на Нарния.

Разсипаната музика ще постеле килим
и тротоарът като дансинг ще засвети.
Пресипнал, нереален трубадур без грим
ще съчини рапсодия за сребърни монети.

Не подминавайте изкашляните ноти.
Той бавно вдишва свободата, като арестант.
Но днес и свободата вече е с банкноти...

Аз нямам кинти. Затова с един замах
калцираната вена от ръката си отскубвам
и хвърлям я в калъфа му, потънал в прах.
Вземи, момче, смени си скъсаната струна!

Не подминавайте, напарфюмирани тузари.
Съдбата е лукав и непредвидим комедиант
и утре може вие да сте тук, на тротоара...

Купете глътка щастие от уличния музикант,
отплувайте със жълтата подводница на Бийтълс.
Изкуството е дрога, Бог е наркотрафикант,
а песента е шанс да кажеш някому „Обичам те!”

Хвърлете някой лев на уличния музикант
и отнесете у дома парче от Лунната соната.
Танцувайте и пейте в тоя зъл, обречен свят,
дори когато песента ви е съвсем изпята!

Със здраве!

П.П. Връщам се, забравим нещо важно.

Гъбче, честито име! Здрава и обичана бъди винаги!

Последна редакция: вт, 06 мар 2018, 10:25 от marina_vladi

# 127
Здравейте  дружки!
Янче ,благодаря за кафето,в момента го пия!
Маринка, благодаря за духовната храна !
Да е жив и здрав Ивайло Диманов и да продължава да ни радва с поезията и песните му!
Сега ще си пусна неговият диск да ми създаде настроение.

"Хвърлете някой лев на уличния музикант
и отнесете у дома парче от Лунната соната.
Танцувайте и пейте в тоя зъл, обречен свят,
дори когато песента ви е съвсем изпята!"

Да ви кажа когато като видя улични музиканти ,винаги им пускам паричка. За мен тези хора
се трудят и доставят удоволствие на минаващите !
Скрит текст:
Мразя другите просяци ,много са нагли и нахални! Здрави ,прави  по лесно е да просят. Имам опит
от такъв  просяк като работех. Влиза в стаята ми един с патерици и без един крак и глухоням.Носи един картон и на него пише ,че има необходимост от лечение. Бях сама , а и колегите бяха на обяд ,беше в обедната почивка. Направи ми впечатление ,че беше с едни излъскани обувки ,добре облечен.Изплаших се,нямах избор ,дадох му
 5 лева и той си тръгна. Разтреперана ,веднага заключих стаята и го гледам през прозореца  ,навън се разбърза без патерици и го чакаше една кола. Същият  след три месеца пак идва ,но вече го видях пред входната врата и бях с колеги ,че като го насметох и той не дочака да се доизкажа,като хукна ,нито беше с патерици ,нито беше глух и ням. От тогава не изпитвам жалост към такива улични просяци , а и такива дето обикалят по апартаментите. Мислят ни за късопаметни и като мине известно време ,пак звънят.От както направихме входната врата да се заключва с чип ,почти не звънят.

Ох ,от уличният музикант  къде отидох,отнесох се ...Laughing

Фло, поздравления за Радичка-Сладичка ! Браво на нея! Явно в нея има понтенциал , а и медалите я стимулират още повече ,вашата подкрепа също ! Цунки за нея !  :*

Снощи и на мен много ми хареса като две капки вода. Златка и на мен също ме изненада! Заслужено е на първо място. Гери Никол също ,а със  Софито  много се смях,но много добре се представи.Сснощи ми беше много забавно ,силен сезон. Рачков и на мен ми идва в повече с прекалените лиготии ,но  както пише Янчето ,ще го преглътнем.

Сега чух по телевизията ,че днес имат празник Красимир,Красимира ,Красен , ние си имаме именничка ,нашата Гъбка ,за други не се сещам ,но ако има и други допълнете.

Гъбче, честит празник!
Да си жива и здрава ,да си щастлива ,все така чевръста и работлива!
Да получаваш много обич и любов от близки и приятели!
Да изживявате много радостни моменти с любимите ти хора !

Спирам ,че слушам прескофенренцията за лекаря и крадеца.

Хубав и спорен ден на всички ви!

Прегръдки !:heartpulse:Flowers Hibiscus

Маринка ме е изпреварила с поздрава към Гъбчето докато  пишех  !:blush:HeartHeartHeartHeart

# 128
Привет бойни професорки!( И Я съм такваз 😀😎 )

Благодаря на Маринка иРоска за поздравите!
Абе измислен имен ден,но си е приятно да те поздравяват!

Да е здрав адаша набор Краси Жабкин!
Да е все такъв грижовен,да е обичан !

А сега да ви почерпя!
Заповядайте!!!❤❤❤❤

# 129
Един поздрав за всички за усмивки в този мрачен ден! newsm68 newsm44

# 130
  • София

Добър ден!

Ето какво забравих, на час по лъжичка.

Жабче, да са ти живи и здрави и двамата Красковци. Да си носят с чест имената и да се радвате взаимно на успехите! Наздраве!

Фло, поздрави за Радичка-Сладичка! Все така да покорява върховете! Тази мъничка, крехка дама е великолепна! Да е жива и здрава!

Надявам се с бабешкия си акъл да не съм забравила още нещо.  Embarassed  Хубав следобед!

# 131
Поздрав за Краси Гъбарова и Краси Жабкин Simple Smile  :

https://www.youtube.com/watch?v=5RyW1Bl4lJE

Чисти гласове, никакви обработвания и допълнения.

# 132
Честито на нашите именици ,които красят света -Гъбка и съпругът на Жабка!

# 133
Здравейте , здравейте !

Отдавна не съм се обаждала , но съм жива и здрава. Все не намирах какво да пиша. Не че сега е по-различно , но се взех в ръце.
   Сърдечни благопожелания за много здраве и благополучие на всички , които имаха повод за празнуване
   При мен нищо ново и интересно. Доброто е , че не сме по-зле
   Миналата седмица си дадох дървена ваканция (затова и не бях до компютъра) и си постоях в къщи.Но тази работа не е за мен. С по-голям “ищах” съм на тръстиката

Честити именни дни на Гъбката и Жабкините Красьовци. Много любов , щастие и късмет пожелавам !

# 134
Поздрав за Краси на Жабка !
Нека да е здрав ,щастлив и винаги да е голямата подкрепа и опора на Жабчето!

Ихичка ,много ти се зарадвах като те видях на хоризонта. Преди такива хубави ,напоителни постове пишеше , а сега не намираш нищо за писане. То ние какво ли пък пишем толкова , все ежедневие. Пиши как е бебко ?
Аз днес съм в КПП ,чистя. Падна аспиратора и нали знаете едно като се разбута ,води до 101. Чистих,бърсах .
Много съм благодарна на Мамси за препарата. С него много лесно се чистят мазнините.
седнах малко да си почина , пихме по едно кафенце с ММ и продължавам. Имам още малко работа.
Ще сложа и едно варено за вечеря, докато си шетам ,то ще се свари.
Приятна вечер момичета !

Общи условия

Активация на акаунт