КГБ = Клуб на Готините Баби - 187.

• 69 802
  • 606
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте КГБ 187, аз съм баба Маша и като приветствам всички, моля да бъда приета в групата! И понеже за бабите рядко има почивка, хубав работно-почивен ден!  bouquet

# 106
  • Кубрат/ Пишурка

Добро утро и от мен!
Снощи бях от "нормалните" - легнах към 22ч hahaha
Кари, благодаря за кафето - аз го допивам \ имам още\ .
Току що четох, че патриарх Кирил бил разочарован - размивала се ролята на Русия, споменавайки се ролята и на други държави.....Вярно, че те са били част от руската армия, но  newsm78

Бабо Маша, добре си дошла! Плащаш си членския внос - един виц, разказваш малко за себе си и си приета! Дано ти хареса при нас!

# 107
  • София
Привет, привет!
Йееее, имаме си баба МАША. Мисля, че й знам кътните зъби на тази баба tooth. Готина е! thumbsup
Плащай членския внос и ставаш една от нас.  welcome  Hug bouquet
ИВЕ, грабвам си една маргаритка Simple Smile Създаде ми настроение.
ЯНЕ, друго си е да си легнеш рано. Днес със сигурност ще си като тайфун Simple Smile
КАРИ, питаш пила ли съм кафе Wink Вече да. Споделям твоите мисли. Как ви звучи това, че този, който е осъдил ЛЕВСКИ - иванчо хаджипенчович ( пиша името му с малки букви по понятни причини ) след освобождението е бил народен представител, и същите тези народни представители са отхвърлили молбата на майката на БОТЕВ, за отпускане на пенсия. Европа почита антифашистите си, а ние сме "обратни". Спирам, че пак ще яхна Яжкиния автоНобил afwitch
Да рапортувам - едната баница е готова. Като се върна от поклонението ще направя още една, че и синът даде заявка. Като гледам и АЙША е направила заказ Simple Smile Баба ми казваше: Не являй си го калуджере, че сви жЕни, че си посакаю Wink Превод за тези, които не са завършили Оксфордския филиал на Брезнишкия универсирет Mr. Green Не си го показвай калугере, че всички жени ще си поискат...Та и аз с баниците Joy
Време е да тръгвам.

# 108
Опитах ,интересно е,доволна съм.
Не съм за изхвърляне Grinning Grinning

Скрит текст:
Вие сте сред най-интелигентните хора в страната.

Със сигурност получавате удоволствие от знанията и предпочитате по-сериозни трудове и литература пред белетристиката.

Имате добре развито самосъзнание, знаете какво искате от живота и вероятно сте се посветили на науката или я преподавате.

Вие сте трудолюбив и отговорен човек и никой не може да ви предизвика на ниво интелектуални способности.

Късмет, Професоре!
https://svetlilo.com/testove/test-mozhem-li-da-opredelim-stepent … -obrazovanie-4543
Пробвайте!

# 109
Бабо Маша, добре дошла! Приятни  .......... години в темата!

Моят резултат е същия:
Скрит текст:

Със сигурност получавате удоволствие от знанията и предпочитате по-сериозни трудове и литература пред белетристиката.

Имате добре развито самосъзнание, знаете какво искате от живота и вероятно сте се посветили на науката или я преподавате.

Вие сте трудолюбив и отговорен човек и никой не може да ви предизвика на ниво интелектуални способности.

Късмет, Професоре!

# 110
  • в малка спретната къщурка
Привет от мен!
Добре дошла, Маша!
Красива Белла, това са дамите, които избират Мис баба всяка година. Нямат нищо общо с нашата тема, само дето ни откраднаха името.
КАГ, всички демократи сега, са с партийните билети от преди. Най- са ми интересни "борците", дето ползваха привилегии преди, как минаха при демократите./познавам такива/ Абе, съвест си трябва, ама къде е тя?
Кари, щом си знаеш лека, не му мисли, а стягай багажа.
Янче, разсмя ме с това-  " нормалните".
Аз двата почивни дни, бях при НЕ нормалните. Лепна ме главоболие и направо живях насила. Днес съм друг човек и до сега се вихрих из къщи. Уморена съм, но ми е хубаво. Друго е ръчичка да мине.

# 111
То пък сбор от професори сме се насъбрали  тука. Леле, ако с такива елементарни въпроси се ставаше професори. Mоже би това е общата култура на днешното поколение, което учи по новонаписаните по поръчка и тлъсти заплащания учебници newsm78 newsm78 newsm78

Скрит текст:
Скрит текст:

Вашият резултат:
Вие сте с научна степен!

Късмет, Професоре!

Между другото направих теста повторно, но този път с 5 умишлени грешки, ми даде ми че съм била отлична ученичка Joy Joy Joy

На новата баба Маша добре дошла. Hug

# 112
  • Кубрат/ Пишурка

На мен пък теста не ми се отвори Sad На, не можах да разбера дали и аз съм от професорите! hahaha

# 113
Добре дошла на новата баба Миша smile3525
А колкото за теста това си е лека шега,но пък все пак знаем отговорите, а това зависи от нашето любопитство и нашето учение.А сега в Б-я се става много лесно професор- за три години има 1139 професори значи на конвейер.

# 114
 И  аз при професорите Joy
Фло, и при мен се случиха всеки месец тези посещения,
за жалост на млади хора.Тежко е, душата ми страда,
колкото и да си повтарям, че е част от живота.
В момента гледам руска телевизия и се информирам,
а и подържам  езика! Hug

# 115
Доволна съм от днес. Направо си се харесвам. Ми то циганката ми умря и няма кой да ме поФали, че сама се почвам.Седнах да си почивам и изведнъж се сетих, че съм отдавна за боядисване. Нали съм една пъргавелка, веднага скочих и се подхванах.Това ми е мъка иначе.Все си обещавам, че това ще ми е последното боядисване сама, но само при мисълта, че трябва да кибича на фризьор и се отказвам.
Айша, никак, ама никак не съжалявам за проваленото пътуване. Друго си е да е топло. То при нас беше ужас. Вчера беше като огледало- само за кънки.
Ивлин, да не би с този тест да стават професори? майтап

Последна редакция: пн, 05 мар 2018, 19:00 от FURIQ_65

# 116
  • София
Пазете се, че идва още една Професоркааааа. И аз в кюпа, цоп hahaha Joy С тези въпроси да пробват младите, нас не могат да ни изплашат Simple Smile.
Мина и този ден - направих едната баница, изпратихме приятеля, прибрах се и пак запретнах ръкави, след обяд погостувахме на родата, а сега вече почивка.
ФУРИЙКЕ, бря чи красУта, а?   #Silly
КРАСИВА БЕЛЛА и аз си тренирам руския, но си говоря с нашите приятели.

Музикален поздрав за вас.

Щях още да пиша, но внучките ме чакат да си говорим по Скайп, а след тях и руснаците Simple Smile
 Hug Hug Hug

Последна редакция: пн, 05 мар 2018, 19:30 от Flo 51

# 117
  • София
Като ви чета... всичките сме професорки и аз барабар с вас.. Може би, защото сме баби вече и сме помъдрели.
Добре дошла на баба Маша smile3521
Цял ден мързелувам. Плета си пуловерчето на любимата голяма внучка / не, че другите ги недолюбвам /.
Ако хората по света имат моите чувства, със сигурност ще е по-добър.
Не съм скромна, съжалявам.

# 118
  • Кубрат/ Пишурка

Гледам "Като две капки вода" . Тъкмо пее Марги Хранова.Тази жена няма остаряванка!

# 119
И аз се забавлявам с тях, Янче. Образа как са го докарали.

Общи условия

Активация на акаунт