По повод 3-ти март ви пускам част от мнение в една учителска група, което много ме впечатли.
ОТВЪД политиката изобщо - европейска, балканска или каквато и да е;
ОТВЪД насадената и насажданата омраза към тази или онази страна;
ОТВЪД днешната политическа конюнтура,
ОТВЪД духът на днешното време, насаждащ себичност, опортюнизъм и дребнодушие;
ОТВЪД чувството, че не бивало да сме благодарни, защото това ни унижавало като народ,
ОТВЪД неразбориите и грешките в отношенията ни с Русия, каквито са неизбежни - и между между държави, и между хората;
ОТВЪД всичко това:
ПОКЛОН на руските войници, офицери, генерали и командване на руската армия - на хилядите руски, финландски, украински, румънски, белоруски, полски, сръбски и т.н. воини!
ПОКЛОН на всички народи от тогавашната Руска империя за саможертвеното събиране на помощи и изпращането на своите синове да се бият за свободата на братята християни!
ПОКЛОН на българските опълченци, които не опетниха Самарското знаме, и умираха с песен на уста за България!
ПОКЛОН пред всички, спомогнали с каквото могат за увенчаването на доброто дело!
ПОКЛОН на всички, положили кости за нашата прескъпа свобода!
ПОКЛОН пред мирното население, изклано и погубено в стихията на войната (между които са и моите предци)!
ПОКЛОН пред всички, които и до днес пазят жив пламъка на родилото се в огъня на войната народно братство!
ПОКЛОН пред всички, които не забравят и предават на децата непокътнато величието на онова време!
Янче, наистина прекрасно се е получило! Поздравления!
Аз днес съм яхнала прахосмукачка и развявам парцала
. Може да се повтарям, ама пак да си кажа - най-мразя, когато ми дойде музата за чистене. Хем ми е чистичко, хем съм каталясала. Угодѝя ми няма! А трябва и да сготвя нещо, че ММ е дневна и трябва да стутульосам някоя супа в противовес насухоежбината, дето я предъвква цял ден.
Хубав ден Ви пожелавам!
Важно е да имаме цел и посока - цел: нищоправене, посока: диванчето

)
ХУЛИиии, познаваш си ме ти мен
, че и музика за релакс изпратих