КГБ = Клуб на Готините Баби - 187.

• 69 825
  • 606
  •   1
Отговори
# 180
  • тук и там
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК,МОМИЧЕТА!
Бъдете най вече здрави,обичани и щастливи!

Аритка,честит двоен празник в семейството!
Да е жива и здрава дъщеря ти,да ти носи радост и утеха!
Добре дошла на баба Маша!
Хубава празнична вечер на всички!

# 181
Арита, честита да е дъщеря ти! Нека всичко, което си й пожелала да се сбъдне!!!

На малките гимнастички на Фло и Пипи много забавления и успехи в спорта!

# 182
  • в малка спретната къщурка
Арита, жива и здрава да е Краси!
Доби, добра среща. Дано повлечеш крак и други да се обадят.
Къде сте, девойки? Липсвате. Ха драснете по редче.
Борянка, липсваш и се усеща. Гледах снимките у фейса, ами прилика с девойката има.
Фло, завиждам на младите ти колеги.
На малките гимнастички, да попълват колекцията с медали и да радват бабите- КАГ, Фло и Маша.
Ще се приготвям за лягане, защото сутринта трябва да се става. Днес трудно се надигнах, но трудно ми беше заспиването. Броих карамфили, не знам защо не бяха оФци.
Мими, как си? Нормализираш ли шекера?

# 183
  • Вила Великула
Честит празник на всички празнуващи днес!
Честит празникна дъщерята на Арита-да е здрава и успешна.
Мери Попинс - моята внучка още не е гимнастичка, да се надяваме, че в бъдеще ще стане. За сега е на 2 годинки и здраво си похапва. Обича много танците-та да видим. Пее много вярно и даже "дрънка" на пияното на баба си.

# 184
Нищо де, Пипи! Може пък да съм познала за в бъдеще Simple Smile
Гимнастичката на КАГ да постига спортните успехи с лекота !

# 185
  • Вила Великула
Дано, Мери Попинс. Това ми е любимия женски спорт.

# 186
Ще карам поред - първо закъснелите поздравления:

Честит имен ден на Гъбка, Жабкините Красковци и Краси на Арита!

Добре дошла, бабо Маша!!!!!!!!

Арита, честит рожден ден на момичето ти!

И....честит да ни е женския ден!

Аз не го долюбвам като празник. Прекалено помпозно ми е цялото суетене, прекалено приповдигнато...Да не говорим да тоновете убити цветя. И банкетите - бляк!
Но ако го приемем само като ден на майката, нещата вече ги чувствам съвсем различно. Най-вероятно, заради многото трогателни детски песни и стихчета, които знам.
Но това си е мое мнение.

Лека нощ и сладки сънища ви пожелавам!

# 187
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Арита , честит двоен празник!
Да е здрава , щастлива и обичана дъщеря ти!

Момичета , как е празника?
Нашата сбирка беше от обяд (12 ч.) , та в 18;30ч. се прибрах.
Добре си изкарахме , хапнахме , пиинахме , посмяхме се и по живо ,
по здраво , кой от къде е. Simple Smile Моята най-добра приятелка тук ми подари
интересно (за мен поне) цвете. Ще ви го покажа да го видите.
Аз като първа кикерица , тежката гемия отидох пУследна У 13.30 ч. Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Преди това бях на довършителни процедури при фризьорката.
А още преди това си занесох едно куфарче с обувки и козметика и закачалка
с дрехите за обяда при приятелката. Та от фризьорката направо отидох ,
та се накичих и дружката се оправи и беж към групата от към 15 женуря. Simple Smile
Правих кичури. Направо промених главата. Simple Smile Подстригах се късо....
Рискувах , но си се 'аресвам. Wink Та такива нещица за днес.
Събота , неделя с дедко ще отчетем празника. Simple Smile

Скрит текст:

Добиии , радвам се да те видя.
Тану , благодаря ти!

Лека вечер , момичета!

# 188
  • в малка спретната къщурка
Добро утрооооооо!
Жабче, голяма свежарка си. ПУ , ПУ. Това не е ли иглолистно? Като дръвче ми се струва да стане.
Ние точно на обяд си спретнахме купон на работа и след това- беж към къщи. Жените ни пуснаха да си ходим.
Пипи, хайде в темата ще ти орисаме внучката. Дано стане гимнастичка, а защо не и Велика пианистка.
Хайде, ще държа вратата, да влезе леко дружката с кафето.
Лек, приятен и усмихнат ден.
Много ми липсват емотиконите от старата версия, с новата свикнах с другото.

# 189
  • Кубрат/ Пишурка
 Добро утроооо!
Как сте днес след празника? Имате ли нужда от разсънване?

АРИТКА, ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА ДЪЩЕРЯТА! МНОГО КЪСМЕТ ДА ИМА!

Фури, чак сега видях отворената врата Joy Аз все още си карам на старата версия...
Ние пък с дружки днес ще празнуваме , че вчера на всякъде заето и с куверти!

# 190
Добро утро!
Янче, мерси за кафето и приятно изкарване на събирането с приятелки!
Жабче  newsm10 Уаааауу си!
Фуриии!

Как сте, момичета, след снощния купон Simple Smile
Скрит текст:
Сутринта след осмомартенският купон телефонът звъни.
- Извинявай, скъпа.., спомням си, че снощи ти направих предложение, ама забравих: ти съгласи ли се.. не се ли съгласи..?
- Помня, че казах "да", но на теб ли.. на някой друг ли..

Слънчев и усмихнат ден да имате!

# 191
Добро утро и успешен ден дружки!
Арита нека е благословена твоята мила щерчица и да те радва толкова много както те е зарадвала с появяването си на бял свят точно на деня на мама.
Жабче-пу да не ти е уроки-супер си! И на мен ми прилича нещо като борче да е...трябва да се прехвърли сигурно в по-голяма саксия и за Нова година си готова. Радвам се, че сте си изкарали супер.
Фури-браво на ръководството Ви-все пак е жест-докато при нас ама точно обратното-плътно до 19 ч с клиенти-чак по едно време не се сдържах и на един красавец зададох въпроса-няма ли да празнува с любимата.
Янче-много е сладко момиченцето, което си качила с кафето-как си мечтая за такъв бонбон-е ако е рекъл Господ и това ще стане-и аз да стана пълноправен член на КГБ обществото.
Много по добре, че днес ще празнувате-то на празника миналата година като ходихме буквално си пробутаха полупрясната храна а за чалгата да не говорим-това ще ми е...С ММ си го отпразнувахме у дома. А колкото до цветята-надути цени да спечелят за един ден и аз като Кари ми е мъчно за окъснатите цветя, които ще бъдат хвърлени. Снощи като се прибирах към 20 ч макар и тъмно все още продаваха букети.
Доби-драго ми е да те ,,видя" тук.

# 192
  • София
Добрутрооо, свежарки и поспаланки!

Пих си кафето в офиса, където ме привикват вече редовно.  Heart Eyes Но, пък, хубавото е, че шефката не забранява достъп до нета.  Wink И сега съм свежа краставичка при вас.

Денят днес е хубав, не го изпускайте. Аз си бях избрала вчерашния ден за мой. Е, не беше кой знае какво, ама пак топъл, отвреме навреме слънцето се меркаше, важен, таман за всичко става. Доволна съм от себе си.  Heart Eyes

Сладурано Доби, толкова се радвам да те зърна. Обаждай се! Нямаш ли пък към нас?

Фури-фурията и тя, ако се яви в София ще е много добре.

Жабчето е супер, видях я във ФБ и й казах! Свежарка отвсякъде!

Дидимити, поздрави на певеца и акордеониста!

Разказвате как сте прекарали празника. Ами, аз у дома. Трябваше да пътуваме и да има голям купон, както миналата година на същата дата, но черната котка ми мина път. ММ се разболя, явно е хванал последната вълна на грипа. Та, след като си отидоха децата, дядото беше в изолатора, аз се отпуснах на дивана с книжка, хубава музика за душата и чаша винце. Събудих се по някое време посред нощите, там на диванчето. Ами, старост...

Доби, много ми хареса вица, ще ти го открадна във ФБ да го пусна.  Heart Eyes

Весел ден и усмивки!

# 193
Здравейте!
За да ви е хубав деня!

Аритка,честита да е дъщеря ти ,да получава обич  и да е щастлива с близките си!

Бабините гимнастички да показват талант и красота!!!!

Тази вечер не спах ,че големите тръгнаха за Милано ,сутринта се обадиха че вече са в Милано отдъхнах си .
От Лидл купих тел.шкембе и спретах на ММ шкембе чорба оценка 6+ аз не ям Laughing
Днес при нас е облачно но дано Слънчо пробие
На всички спокоен ден

# 194
Привет на всички Simple Smile

Аритка, да ти е честита дъщеричката, жива, здравауспешна във всичко и много щастлива!

Борянка, видях снимките на твоите сладурчета. Да са живи и здрави, страхотни малчуганчета.

Жабче, много ти приляга тази прическа !

( Ей богу не мога да схвана защо казват " много ти ходи"...израз който напоследък срещам масово).  newsm78 newsm78 newsm78

При нас 8 март започна да се отбелязва като международен ден на жената само в носледните години, под влиянието на руската емиграция насам, над 1 милион души. Иначе има ден на семейството, което първаначално се наричаше ден на майката. Всяка майка по работните места получаваше подарък за този де, имахме разрешение да излезем два часа по рано от работа и т.н. Но впоследствие под натиск от негодувание и то с право ( подаръци и намален работен ден получаваха само майките, а женените жени, които по една или друга причина нямаха деца или пък неомъжените се чувстваха засегнати. Също и в семейства с един родител-баща. Така беше преди около 40 год. Впоследствие деня стана ден на семейството.Но вчерашния ден се отбеляза само като ден на жената, без бонуси Joy Обаче вицовете не закъсняха да  се появят по този повод. Най пресния е (превеждам накратко
Скрит текст:
Днес в 21 часа ще прозвучи сирена в памет на 1,000,000 кредитни карти, които излезоха на пазар от сутринта и все още не са се завърнали 

Хубав уикенд ви желая!

Общи условия

Активация на акаунт