КГБ = Клуб на Готините Баби - 187.

• 69 837
  • 606
  •   1
Отговори
# 285

Здравейте момичета! Пролет идва-няма що! Дидиа-наистина от моя си живот знам, че каквото ще става-и да се претрепеш полза няма.
Фури а дано отидеш на постановка на момичето ни и да я поздравиш специално от мен.
Ние вчера с ММ бяхме на репетиции на хора-думите за излишни да похваля Танита-дарбата си е дарба-и текст и музика нейни-обра всички овации-който може си го може. Пу да не и е уроки и все така да твори. Направих клип-но техниката нещо ми се съпротивлява да го кача.
Да пожелая слънчев и успешен ден!!!

# 286
Добро утро мили дружки ! Hug Hug Hug
Пак ви изтървах края ,но тази сутрин станах по- рано и реших първо при тук да се отбия.
Фури ,Дидимити Янче Hug Hug Hug ,благодаря ви за поздрава !
Ето и от мен един поздрав за настроение  и хубав ден !

Тези дни съм в движение ,време хубаво , хъс за работа , усмивки  Grinning
Вчера ходихме до село. Не бяхме ходили  месец и половина. Ами друго си е като се докоснеш до земята ,да си начешищ ръцете с мотиката.
ММ ряза дръвчетата , аз оправях цветята ,двора. Пролетта вече  е факт. Нацъфтяли са ми игликите,зюмбюлчетата само две и два нарциса. Другите са напъпили още..
Вчера  видях два щъркела на различни места. Бяхме си поръчали и мляко от наш приятел.
Прибрахме се поизморени ,но пък доволни.Времето беше с нас . Духаше доста ,но не беше студено.
Сварих млякото , подквасих го ,изчаках да го открия и да изкарам на студено .
Сега съм като нова ,заредена с енергия.
Скрит текст:

Миналият ден си орязах мушкатата. И аз като Фурийка ги подстригах хубаво и нови начупих и набучках ,че искам да са ми само бели и червени ,но нещо ги обърках с едни розови , но не ги харесвам.
Диди  Hug неприятно и притеснително е когато има здравословни проблеми с близки хора ,но за съжаление има и падение ,има и възход.
Няма да ви споменавам ,че съм чела на верев и едно помня ,сто не Grinning
Ставам ,че ще излизаме с ММ и трябва да се приготвя.

Всички ви прегръщам и желая хубав ,спокоен ден!

# 287
                                   Добро утро,приятели!Щастлива и спокойна сряда!
                                   Благодаря за кафето.Сега си го пия с удоволствие.Трябва вече да се научим да се радваме на всеки миг от живота,на малките и ежедневни неща.
                                   Роси,цветенцата са прекрасни.Сега ли трябва да се пресаждат мушкатата?Моите са на стълбите в коридора и се чудя ще стане ли нещо от тях.Ако някой има в излишък да препрати някоя китка за балкон.То ММ се занимава с тях ,ама е красиво и след като ги изнесем аз се занимавам с поддръжката им.За саденето все не успявам да се справя.Пишман цветарка съм явно.
                                   Лек и усмихнат ден.Аз да видя програмата за днес,а от утре ще тръстича по цял ден.

# 288
Здравейте в този пролетен ден!

Всички хубави неща са усмихнати!
Усмихнато да ни е Simple Smile
Диди, точно така е-всеки нов ден е подарък, който животът ни предлага,но за жалост улисани не го усещаме.
Лошо е когато няма алтернатива за здравен проблем.
Затова днес оставете мислите ви да ви отведат там, където искате да бъдете
!

# 289
  • София

Една трогателна история... loveuuu

Понеже никоя от вас не е писала след мен, та накратко да разкажа тази история. В деня на сватбата на внучката си, баба й разказва своята история. Омъжила се е на 18 години, живели са заедно само 2 седмици и нацистите са отвели нейния Фреди в концлагер. Преди да замине той счупил една вилица на две и всеки взел своята част от тази вилица, за да им носи късмет. Минали 7 години, Фреди не се завърнал и бабата на булката, вече 25 годишна се омъжила повторно-живяла дълъг и щастлив живот. Един ден съпругът й починал. В деня на сватбата на внучката си, тя й подарява тази част от вилицата, която много години е пазила. Всички отиват да се снимат. Младоженецът вижда счупената вилица, а булката му казва, че това е подарък от баба й. Тогава момчето изважда дръжката от същата вилица, която дядо му му е подарил. Така на сватбата на внуците си тези разделени от войната хора се срещат след толкова много години...

Хайде, милички лека нощ!

Последна редакция: ср, 14 мар 2018, 22:13 от Flo 51

# 290
  • в малка спретната къщурка
Добро утро.
Да метна нещо и да бягам.

Усмихнат ден!
Фло, какво нещо е живота?!

# 291
  • Кубрат/ Пишурка

Добро утро и от мен!
Фуриии Hug Музикалното ти кафе е с една любима песен от нашата младост. Само не си спомням групата - Смоуки ли бяха, други ли newsm78
На мен все пак ми се налага да прескоча до ЛЛ, така че днес ще излизам все пак.
Усмихнат ден и от мен!

# 292
Добро утро!
Фури Янче ранобудници сте!
За днес рецептата е агрофитнес Grinning

Кратка рецепта за душевен комфорт- Плевиш всичко, което вони на проблеми, поливаш всичко, което ухае на любов и спокойствие! Simple Smile

# 293
Бързам да включа кислорода, че започваме трудно да дишаме./на темата, не на някой друг/.
Днес бием рекорда.Ама седнах и докато премигна- приключих с четенето.
Иви, добра рецепта за агро фитнес и душевен конфорт.
Янче, обичам да слушам музика, но за изпълнители- не ме търси. При мен музиката се свежда до ХУБАВА. Слушам всеки стил, стига да ме грабне текст или мелодия. На една и съща песен, веднъж мога да плача, а друг път да вдигна настроението. Зависи от вътрешната ми нагласа.
Иха, още като разбрах за концерта на Андре Рийо тук и си помислих, че ще си там. Направо се радвам за това.Ще е страхотно преживяването да се слуша и гледа на живо.
Дидимити, не ходих на театър.
Фурийков ще закъснее и аз се цопнах на компа. Е, пак аз ще си свърша работата.Тя пък да не е заек, че да избяга.

# 294
Хайде и аз да драсна два реда.Послушах Ив  и така я карам днес,но се изморих.
Завиждам съвсем неблагородно за културните мероприятия.Някога влизах в Търновския театър  и на репетиции,връзкарка.Вече не става.За  музика пък ич да не говорим.И се спрях , и моята работа няма кой  друг да свърши,та и утре е ден.Сигурно ще заспя права,ама и  на това  е ред вече.Хубаво е да се измори човек.

# 295
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
К'о става , бре душки златни?!
'Де маате краци?!  Simple Smile Simple Smile
А здравейте!
Да се разпиша , че нещо не влизам в ритъм от бая време. Simple Smile
Дедко беше 10 дена у нас , после разкрасителни процедури малко
и тез дни основна чистка. Останаха ми само 2 одеала да изпера.
Поднових се с нови покупки м/у другото. Wink
Оная вечер отварям микровелето да сложа да стопля храна и тя хоп
- бушоните долу. Разкачих я и на боклука. На следващият ден нова. Simple Smile
Ходих да си взема месечните илачи от аптеката и там направили колелото на късмета. Simple Smile Simple Smile
Завъртях го и ми се падна чаша. Не съм капо. Wink
После седнах и си разглеждах летни сандали и чехли и хоп платих си ги и
днес дойдоха. Доволна съм! А най съм доволна от режима , който започнах
преди 2 месеца. То принципно така си се и хранех преди , но и бая боклуци в
лъскави опаковки хапвах. Хляба не ми е дерт , че от повече от 2 год. не го ядем с дедко. Simple Smile
Вчера си оправях градинката на балкона. Все хубави нещица! Simple Smile
Та такива ми ти около мен.

Скрит текст:
Лятото да идва! Simple Smile

Градинката ми! Simple Smile

Микровелето и чашата ми!

Новата ми визия! Wink Simple Smile

А това е резултата от 2 месеца режим , -8.800кг. ; -11см. талия ; -12см. ханш. Simple Smile

# 296
  • София
Ето ме и мен-главата ми е пълна с наука Wink
Сетих се, че АЙША и МАРИНКА казаха, че са ми изгубили дирите. Ами то и гаджето вече не знае кога уча, кога работя. Да не говорим, че от както започнах да се правя на студентка на мъжО му се стъжни -  newsm79 hang newsm71, cook Аз  smile3529 и  smile3523. Да не ви затормозявам с разписанието си. Можете да ме намерите всяка вечер след 20.00 у дома. Те това е. Ако ви е домъчняло - звънете smile3552
ФУРИЙКЕ и аз като теб - никога не се интересувах кой пее. Важното е да ми харесва  Simple Smile
ИВЛИН, не ме подкукуросвай с агрофитнеса, че хем ми се ходи, хем време няма. Тази година няма цветна градина. Дружка ви ще учи, добро да сполучи. И да се ожаля, че откакто заседнах пред книгите кантара тръгна полека лека нагоре. Кофти работа!
БОРЯНЧИЦЕ, остава ли ти време за поезия или караш по-прозаично?
ЯНЕ, какво каза доФторът? Пиши по няколко думи за ТОНИ, а и за МИМИ. С баба КАМИ не сме се виждали, въпреки, че живеем под един покрив и през няколко входа.
ДИДИА, и на мен ми се иска среща, ама знам ли кога да я насроча, след като все имам някакви задачи. Съботно неделно - чак след Великден. През седмицата  newsm78 Какво ще кажете за 19.03, понеделник, предпролетно? От 17.30 за да могат да дойдат и работещите момичета? Денят вече нарасна, до към 19.00 е светло. Само кажете можете ли и къде?
ЛУСИ, какво ще кажеш, да вадя ли мушкатата на терасата? Май вече няма да има студове newsm78 но пък знам ли я баба Марта newsm78
ПИПИЛОТА  thumbsup
ДИДИМИТИ  Hug

Скоро не съм виждала ШПУНЦИ, АЛФЕЯ, КРЕМЧЕТО, ДАЯ, ДЖИЛИ. Някой да ги е срещал? Затъжих се за ДОБИ, КРАСИВА БЕЛА и АРИТА, да изброявам ли още? Не, не, съвсем не ви привиквам. Ей така ми мина една мисла за вас, милички. И за други се сещам, ама хайде да не ме обвините в тормоз и притеснение.  Mr. Green
Седнала съм пред книжляците, сипах си сироп от смокинови листа и се потопявам в науката. Точно ми е до гушата, ама хайде от мен да мине Mr. Green

Хайде, ЖАБКЕ, пускам те пред мен, че си по-млада, а аз винаги казвам - Път на младите Simple Smile Имаш извинено отсъствие. Само щом спомена " дедко " и одма всички отсъствия ти извиних Mr. Green Гаджето ти е с предимство пред нас Wink Я кажи, ония диван още ли е здрав? Wink Честити ти нови придобивки-със здраве да си ги ползваш thumbsup Я колко работа си отметнала! Браво! Ако беше висяла в темата, щеше да си я свършила наполовина.
Пишете, че като се явя след три часа, да има четиво Joy

# 297
Фло ,няма поезия,другата в мен ми е сърдита и не ще да пише,но като почне ще навакса.
Обаждам се спешно за сироп от смокинови листа,четох из нета,но друго е  опитано и харесано.Имам листа  до късна есен,а  мога и съвсем млади да бера и правя,сиропите се харесват у нас..

# 298
                     Вечерен привет и от мен!
                     Днес ми дойде малко нагоре - цял ден на тръстиката,отрицателни емоции около проблемите.ММ ми изчезна от полезрението за почти цял ден и програмата се оплете - кой деца да взима,кой си загубил телефона и още 100 други минипроблемчета породени от нахлуването на външни елементи в собственото ни пространство.При това и не се усещат.
                    Жабче,честити покупки и със здраве да си ги ползваш!Само се чудя толкова връзки как ще ги оправяш.Аз гледам нещо дето се обува само ,без навеждане. Yum
                    Фло,след теб трудно пиша.Освен с науките се справяш чудесно и с отговорите и вниманието,което обръщаш на всички.Аз - не могааааа!Все нещо забравям и се сещам след дъжд качулка.
                   За срещата - не мога,че съм на тръстиката до 18.30 в понеделник.След работа не ставам за среща,че съм направо скапана.На себе си не приличам.Такова чудо ,такъв випуск не съм имала до сега.
                   Лека вечер ,че утре пак съм целодневно на тръстиката.

# 299
Жабке, честити да са ти всички придобивки. Да тропкаш с крачета, където ти душа сака.Обзавела си и градинката.
Аз нали съм "Фурия Бързева"- изкарах всички китки, а в понеделник дават да е  минус 6 градуса, ама като гледах, даваха само положителни температури и хубаво време. Гледайте прогнозата и спазвайте приказката: " Не правете като тях, да не станете за смях." Аз ще съм от смешните, защото нямам намерение да връщам обратно нищо и ще чакам резултата.Каквото стане.
Дидиа, няма да си ги мерим с Фло/писаниците/.  И аз не го мога нейното. Тя е факир и в това.
Боряна, за сироп от смокинови листа не знам, но от сушени листа става страхотен чай.
Фло, отчетох се с маТриал за четене. Нищо  не е писаното, ама все е нещо.

- Защо искате да се разведете с жена си, все пак сте живели заедно 40 години?
- Защото цял живот ми прави подли номера. Например вчера е яла чесън с моите зъби...

Учителка задава въпрос на ученик:
- Какво работи майка ти?
- Майка ми е консултант.
- Чудесно! А къде работи?
- Вкъщи – непрекъснато дава акъл на баща ми.

Общи условия

Активация на акаунт