КГБ = Клуб на Готините Баби - 187.

• 69 849
  • 606
  •   1
Отговори
# 315
  • София

Много се радвам,че ще има среща във вторник,но не мога да дойда,ранен ми е часа.Ще гледам снимки.

И аз съжалявам.

newsm45 newsm45 newsm45  - ревящ емитикон от мене, че няма да ви видя. Хлъц
Янке, мислих те днес. Почивай сега в къщи, у дома и стените помагат.

# 316
Добра вечер от мен!
Иха, ама вие много бързо растете! Сякаш вчера почерпи за внучето и вече е на 40 дни. Живо и здраво да е!
Жабка, изглеждаш повече от прекрасно! Честити нови неща! Със здраве да си ги коландрисваш ( ползваш)! При мен нищо не излезе с диети и пости. Нулев резултат.
Янче, как мина манипулацията?
Диди, решават ли се проблемите? Някак по- добре ми звучиш.
На всички работни момичета с градинки и китки едно голямо БРАВО!   Мен там ме няма.
Ама пък още ме бива за учителка. Замесвах тази седмица. Учителката е моя бивша ученичка от най- първия ми клас.  Много се харесахме взаимно с децата.
От утре пак проза.
На всички хубави почивни дни!

# 317
  • в малка спретната къщурка
Дая, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! НЕКА ВСЕКИ ДЕН Е ЩАСТИЕ!
Иха, расте си малкото юначе.
Янче, поздрави на доктора. Какво, като ти е дебела кожата. Гайда няма да правим от нея.Важно е, той да е свършил работата както трябва.
КАГ,  добра си в това, което харесваш. Градинките не са важни.
Кари, при нас пролетта обещават да е със сняг. Дано им излязат криви сметките/прогнозите/.То, зимата ни не беше лоша, но все сме недоволни.
Хапнахме, прибрах  и сега си чакам филма по Нова. Миналата седмица го преполових и после го догледах в неделя.Може и сега така да стане. Нали се прозявам, чак ченето си ще разглобя. Ясна съм.
Лека и мека от мен.

# 318
  • София
ДАЯ, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! ЖЕЛАЯ ТИ ЗДРАВЕ, БОДРОСТ И ДЪЛГОЛЕТИЕ!

Днес съм уморена и хремясала. Това пък от къде ми дойде до главата? По-скоро до носа Mr. Green Цяла зима веднъж не кихнах, а от вчера - едно след друго. Ей, досадна работа!

Много музикално е днес в бабината ръкавичка. Благодаря на ФУРИЙКАТА и на КАРИ. Песничката за кафето и аз си я харесвам, а това момченце ме разплака-какъв глас само! Дано продължи напред с таланта си!

ИХА, да расте като гъбка малкото юначе! В скоро време ще подгони мацките по парка Wink

ЯНЕ, ще ти мине като на кученце Wink По обяд и аз се сетих за теб Hug Поздрави Кубратската група Simple Smile

На работните булки - желая на есен богат урожай. По нашия край казват - За да кусаш, требе да друсаш.

Момичета, спирам с коментарите, гушкам неспоменатите Hug, отивам да си лекувам носа. Гаджето ми предлага да си сложа тампони с ракия, ако можех да пия, бих приела една вътрешно. Може пък повече да ми помогне  Mr. Green

Лека и спокойна нощ.

# 319
Аз пък какво съм чела ,явно  напредвам през страница.
Честит рожден ден,Дая!Здрава да си ,пък другото каквото си направиш,и  ти и всички.Спокойствие  и мир на душата вече е  нужно според мен.След здравето.

# 320
  • София
Прекрасно и мило момиче, бъди здрава, бъди обичана, бъди късметлийка!

Поздрав за ДАЯ!

ДОБРОМИР БОНЕВ

Извъртя се любовта
точно като по часовник.
Зад лика на старостта
грее поглед на любовник.
Пролетта е чакан дъжд
от пораснало момиче
и един пораснал мъж,
стиснал във ръка
кокиче.

Привет, привет!

Четох, четох и сега ще видя какво ми остана в главата.

Първо за срещата, надявам се да мога да си уредя вечерната раздумка, но още не съм напълно сигурна. Денят вторник остава последно, така ли? А  за китайски ресторант на Македония досега не знаех. Но, утре ще ида да го разуча. И ще докладвам.  Heart Eyes

Фло, лекувай се, да станеш на краката си бързо! ММ от една хрема до докара до под кривата круша. Цяла седмица лежи, вчера на доктор, чисти гърди, ама днес пак с температура. Та, вземай овреме мерки, ако трябва пропускай лекции, че се задълбочават проблемите. Ама, и аз на кого го казвам.  Joy  Ааааа, забравих да ти спомена да ограничиш контактите - въздушно-капковите.  hahaha Гъбаркам се с теб, но те прегръщам и целувам, обаче отдалече. Оздравявай!  Hug

Янче, добре, че този дерт е зад гърба ти. Ето, още едно доказателство, че навреме трябва да се върши всичко. Ама, хайде, минало...

Борянчице, музата ти си е дала почивка казваш, ама тя те беше навестила зимата. Доста плодотворна бе! Целувки и за теб и лека-полека в градината!

Гъбче, и ти умора нямаш, особено откакто стана пенсионерка! Спирка нЕмаш и под конец всичко опъваш!

Жабче, честити ти новите придобивки и със здраве!

Грети, всеки да си знае неговата работа. Кой каквото може да го прави така, както трябва! Поздравявам те за работата ти!

Фури, Фури, и ти не седнала със скръстени ръце така, както те познавам. Пък и както пишеш. Дано прогнозата за времето да не се сбъдне, макар че вече и да се пъне Баба Марта, време й е да си ходи по живо, по здраво.

Старшно ми липсва Шпунц! Обади се момиче мило!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Толкова си спомням за днес.

Лека нощ и до скоро виждане!

# 321
Дая, честит рожден ден!

Яне, добре е, че леко се е разминало! Бързо да заздравява резнатото, че да можеш спокойно да се излежаваш по гръб  Smiley

Покрай мен нищо интересно - работа, от работа - дома. Стягаме в службата пролетен празник и трябва да правя украса. По двора съм запланувала утре да се разшетам като лисицата с опашката, но поне ще фризирам розите.
За друго - ако остане време и ако не завали дъжд.

Лека и мека на всички!

# 322
  • в малка спретната къщурка
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ИХА! ЗДРАВА ДА СИ, ЗА ДА СЕ НАСЛАЖДАВАШ НА ВСИЧКО ХУБАВО И ПРИЯТНО ОКОЛО ТЕБ!:heart:

Развихрих се. Планирах до обяд да съм готова с всичко. То и без това ще съм уморена и няма да ми се прави нищо.
Лек, приятен и усмихнат ден!

# 323
  • Кубрат/ Пишурка

Добро утро и от мен!
Отдавна не съм ви поднасяла кафе. Заповядайте:

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ИХА! БЪДИ ЩАСТЛИВА!

# 324
Честит рожден ден,Иха!
Здраве и  живот  да видиш  как расте внучето и  се жени!Обич  и  топлина  около теб!

# 325
  • София
Добро утро красавици Hug

ПРИЯТЕЛКО ИХА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! БЪДИ ЗДРАВА! ДРУГОТО СИ ГО ИМАШ  Simple Smile. А ЖИВОТЪТ Е ГОЛЯМО ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО - ИМА ОЩЕ ТОЛКОВА ХУБАВИ НЕЩА, КОИТО ПРЕДСТОИ ДА ТИ СЕ СЛУЧАТ!

И понеже знам, че харесвате с Ихов Дует Шик - един поздрав от мен. Дами канят Simple Smile

Да рапортувам - почти спрях досадната хрема с два вида капки и нагряване на носа на котлона Joy Дишам по-спокойно. Изпих си кафето, събирам си книгите и след малко поемам.

За срещата, какво да кажа? За мен беше по-удобно в понеделник. Знам, че и за РИМАРЧЕТО този ден е по-удобен. За ДИДИА пък в понеделник не е добре. ДИДИА, обади се и кажи какво е положението за вторник. Ако ли не ти е удобен и този ден, да се върнем на варианта понеделник. Имаме ден за размисъл. Довечера ще звъня по телефоните, за да уточня последно и ще пиша.

Хайде, време ми е. Гушкам ви-изсипвам торбата с прегръдките Hug Hug Hug Хубав ден! smile3525

# 326
  • София

Добрутро, добрутро!

Ихичка, честит празник! Здраве и живот и щастливи мигове безчет ти желая! Топлината и уютът в сърцето си го запази! Наздраве за твое здраве!

# 327
Добро утро!
Из синоптичните среди се шушука, че Дядо Мраз щял да дойде лично да ни поздрави за Деня на Пролетта, но засега е само слух! Simple Smile
Честит рожден ден Иха!Дръж се като Пролетта! Цъфти! Simple Smile

Дая честит рожден ден! Върви и радвай света! Simple Smile

Днес е разкошен пролетен ден.Малко слугинаж и от 14.00 с приятелки на раздумка и кафе.

# 328
Честит рожден ден Иха. Бъди здрава, щастлива съпруга , майка и баба и неуморима, както досега

Дая, честит рожден ден и тук. Бъди щастлива!

Янче, радвам се всичко е преминало успешно,пази се , почивай повече!
Фло, навремето бях дала много ефикасна рецепта за хрема с млеко и сухи смокини. Приложи я, няма да съжаляваш.
На всички ви хубав уикенд с по малко работа и повече почивка и удоволствия, здрави и читави Simple Smile

# 329
Честит рожден ден мила Ихичка!
Здрава,бодра,усмихната,обичана,щастлива да си!

Дая,честита да си и ти !
Здрава,обичана ,спокойна и усмихната!

Днес ми е ден за разходка.
Шляем се из Казанлък.
Харесвам този град.
Хапнахме тортичка.Мммм.
После що сме дебели.😁
След малко тръгваме за Чирпан.
Да погостуваме на свекърите.

Фло,Яне-бързо да ви отминават болежките!

На всички много❤❤❤❤❤❤

Общи условия

Активация на акаунт