КГБ = Клуб на Готините Баби - 187.

• 69 849
  • 606
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Ето съм, че май много отсъствия натрупах.
Едно и също при нас - от работа в  къщи и после обратно.
Фло, не знам мнението на Луси за китките. Но моето е, че при нас е по-хладно от близката Витоша.
Ако не  пречат - аз бих поизчакала още 10 дни.  Имам посадена балучка в 2 сандъчета и за сега са в стаята на Ани, до прозореца. През деня е отворен, вечер го затварям. Растат добре засега.
За среща - ЗА съм, когато кажете. Но ако искате през деня - не се съобразявайте с мене. Нали някой тябва да гледа снимки.
Янке, какво казаха д-рите за онова чудо?  Пл. и племенника му с таксито имаха подобни и ЛЛ  ги отсвириха - щом е пробило няма страшно. Да, ама не - възпалиха се, подуха се и спешно почистване в София мед, антибиотик и всички екстри. Дано при тебе да няма усложнения.
Жабката, със здраве да си носиш придобивките.

# 301
  • София
Ееее, друго си е да надникнеш в дядовата ръкавичка, а там като се наредили красавици в редичка... И ми е мило, и ми е драго, та как да не ви разцеливам по нашенски love001

Сега, ще съм малко по-кратка, че утре съм от 8.00 на пангара tooth

АЙША, добре! Слушам и изпълнявам People Cop. Китките ще стоят вътре до второ нареждане  flower Знам си я аз баба ни Марта, че е кофти парче. Все ще спретне някой подъл номер cold

ФУРИЙКЕ, сега пък ти изби рибата с вицовете Joy Ето и един от мен: Асан хванал жена си на калъп с комшията. Казал й: добре, че поне не си захапала цигарата, че тогава щеше да замязаш на к**ва. Wink

ДИДИА, отбой! Сменяме датата за среща, вместо на 19.03 на :20.03. вторник, от 17.30, кажете къде. Да е по в центъра, та да не е трудно за прибиране. Кой предлагаше Китайски р-т м/у Руски паметник и Македония, някъде в преките? Аз не го знам къде е, но това не пречи да го потърся и все ще го намеря. В краен случай Дядото ще ни приеме с отворени обятия. Ей така Hug

БОРЯНЧЕ, сока от смокинови листа е страОтен. Много по-ароматен е от бъзовия. До колкото си споВням в 4 литра вода се накисват за една нощ 40 смокинови листа, предварително измити от прахоляка. Аз бухнах по 50. На сутринта ги варих около 15 - 20 мин. на затворен капак. После ги оставих да поизстинат и извадих листата. Премерих количеството течност и на литър течност по 1 кг захар. Бъркам го докато се стопи захарта, на по-силен котлон, а после намалявам силата на котлона и варя около 30 мин. Махам капака, за да поизври от течността. Малко преди да го сваля от котлона слагам лимонтозуто. На 1 кг захар - 1 пак. лимонена киселина. Бъркам, докато се разтопи и това и още горещ наливам сиропа в затоплени буркани. Правих го миналото лято, а ароматът му е толкова силен, все едно сега е сварен. Да не ви разказвам за колко неща са полезни смокиновите листа. Имам и сухи за чай. Голям почитател съм на всичко смокиново Wink
Е, поговорих си с вас, сега ви казвам Лека нощ и приятни сънища.
До утре. Среща на музикално кафе Wink Хайде сега пък и капризи. Ти да видиш Simple Smile

# 302
Добра вечер на всички!😍

И аз съм си туканка.
Четях си,но си имах разни притеснения,които слава Богу се разминаха.

Вчера се развихрихме с мама и насяхме  арпаджика.
Мама е човека,с когото не искам да работя.Прецизнааа и претенциозна😁😘
Редовете по канап и т.н.
Рядко работим двете.Аз съм малко на принципа -криво лозе с много грозде😀😂Разбързана ,размахана.
Мама е от бавните,които всичко изпипват.Трябва да и снимам гардеробите по канап,а после и моите😀😀😀
Жива и здрава да е !
Изтрайваме се взаимно😎

Не изкарвайте китки навън!Плашат със студ,а и още е ранко.
Фури, ще ги позавиеш твоите китки с някой чаршаф.Ще изтраят.

Започва ми филма.

Лека и спокойна нощ за вкички ни!❤❤

# 303
  • в малка спретната къщурка
Добро утро. Нещо Баба Марта ме успива. Не отлепям очи сутрин.
С това съм Ви поздравявала, но така ми действа зареждащо, че  си припявам цял ден.

Габка, надушвам, че сме от една порода. Когато сеем арпаджик, идва ми така да го пущам- отгоре, ама кой ще ме остави. Дядото на Фурийков почина на 92 години, беше работохолик. Веднъж отидох да му помогна и клякам да бучкам, а той: -Булка, то ще си намери слънцето.Пущай отгоре във вадичката и не казвай пред баба си. Човека мисли за кръста ми, да не ме боли.А бабата си беше- истински пожар. Строга и справедлива.
Божке, разприказвах се, а имам някой неща  да свърша.
Лек, приятен и прекрасен ден!

# 304
Това е за всички, за които мисля, а отдавна не са писали.Всеки ден очаквам да драснат по един ред.

# 305
  • Кубрат/ Пишурка

Добро утро и от мен!
Само се обаждам, че днес в 9 ще съм под ножа с НЕпълна упойка. В Кубрат имаме само един хирург и той съученик на брат ми, та се познаваме от време оно. Каза, че после трябвало да остана 2-3 дена в отделението, но аз пък му казах, че няма да стане. Че детето не може да остане само и то точно събота и неделя! Отговорът му беше: Добре, де, добре! Шъ та упрайм, после ще ти пусна изследвания и те пускам ! hahaha
След малко ще вляза да се поизмия от тук - от там, че не смея да вляза под душа и към 8 - тръгвам, че ми е далеко.
Стискайте палци!

# 306
HeartHeartЯнче, стискам палци!!!:heart:

# 307
Добро утро! Янче-първо за теб - стискам палци-ще мине-важното е да си спокойна.
Фури-благодаря за хубавите поздрави-и за съветите за сеене. В неделя сях чесън-та като стане-ще пиша. Имаме си нощни гости из градинките-котки-ама обръщат всичко.
Жабче-честито придобивки-със здраве да си ги носиш.Напиши ми на лични моля сайта-много голям проблем ми е обуването. Вчера ходих в скъпарския магазин за ортопедични обувки-едни сандали само 239 лв-и пак не са ми удобни. А пък все искам да съм на по-височко.
Снощи посред нощите четох форума и аха да си планирам в понеделник софийско парти-почивам тогава и вторник си определихте за среща.А дано си свърша набелязаните задачки.
Вчера бяхме на страхотен рожден ден-в новооткрито заведение до морето-всичко бе на 6-и храна и музика и обслужване.Подарих на приятелката ми много красива икебана с красив щъркел в цветята-и тръгвайки сервитьора ни догонва -забравихте си щъркела.
Приятен ден за всички!

Последна редакция: пт, 16 мар 2018, 08:08 от дидимити

# 308
Добро утро в петък! Всичко днес да ви е отръки

Вчера бебчо навърши 40 дни. Бяхме на черква да прочетат на него и мама пречистваща молитва. Направих и питка

Янче , и от мен имаш стиснати палци. Всичко да мине възможно най- леко

Фурийчe , тенкю за концерта

# 309
Добро утро!
Добрата новина е, че Пролет блика отвсякъде. Още по-добрата е, че има за всички! Simple Smile
Янче стискам палци да мине безпроблемно.
Фури тенкю за музиката.
Иха как бързо лети времето,бебо е пораснал.
- Ставай и ми се радвай!
- Кой каза това?
- Аз! Животът! Simple Smile

Така че днес отваряйте вратите за добрите вести,добрите събития и добрите хора

# 310
Привет на всички Simple Smile
Янче стискам палци процедурата ти да мине леко и безпроблемно. А за съботата и неделята защо ти не останеш под наблюдение в болницата пък за Анжелка да се погрижат ддото или Галена.Фло историята от клипчето е  по истински случай, колкто пъти  гледам все рева Cry
При нас пролетта е вече настъпила, другата седмица пак се очакват 30+ температури
Приятен и топъл уикенд Simple Smile

Едно изпълнение на жди меня и я вернус от многообещаващ талант

# 311
                                                       Добро утро !
              Завърнала се от Павел Баня,отпочинала,заредена с положителни емоции,искам макар и виртуално да ви почерпя за рождения си ден hbdtu Wine Glass party023 newsm03 smile3510 food010
      Фло,  мушкатата ги изнесох на терасата,дано нищо не им стане,вечер ще мятам по един найлон Simple Smile
 Много се радвам,че ще има среща във вторник,но не мога да дойда,ранен ми е часа.Ще гледам снимки.

Янче,стискам палци.Дано всичко мине успешно.

Иха,честито бебче,да ви е живо и здраво и много да ви радва. ylinfant
 Ох,разписах се Laughing, да ставам да се приготвям за гостите,че времето тече.

# 312
  • София

Много се радвам,че ще има среща във вторник,но не мога да дойда,ранен ми е часа.Ще гледам снимки.

И аз съжалявам.

# 313
  • Кубрат/ Пишурка
 Здравейте, дружки! Благодаря за стиснатите палчета!
Завърнах се преди два часа. Докторът накрая си призна, че това моето не е чак толкова сериозна работа, пък и първата превръзка ще е в неделя сутрин, та спокойно може да си ходя. Докато ме кълцаше каза, че доста време съм си го отглеждала и то работило надолу - станало колкото малко яйце и понеже нямало на къде повече избило на горе. Ако съм била отишла, докато било малко, щяло да бъде по-лесно. Е, то тъй, ама на кого да му дойде на ум newsm78 А с какъв зор ме шиеше! Кожата ми била много дебела - като обущарски гьон. Е, все знаех, че съм дебелокожа, ама чак пък толкова Joy Така, че - добре съм. Още гърбът ми е изтръпнал като дъска, ама ще мине. Та това е.
Фло, щях да забравя. Ками си беше в Кубрат за малко, после отиде в Плевенско да оправя някакви наследства и сега май е в Разград - за това не я виждаш. А Тони си има момче - големият й син се върна за месец и тя се върти около него.

# 314
Янее ,добре се обади да спрем притесненията ,ще ти мине,щом докторът е спокоен,е ,малко гадно,но...

Общи условия

Активация на акаунт