Лъвчета и деви август 2004 - 20

• 17 550
  • 280
  •   1
Отговори
# 150
Честит втори рожден ден на малките ни мишлета и от нас  bouquet  bouquet  bouquet

Моя Явор е при бабите в България и се радва на огромно внимание. Там си изкара и
рожденния ден. На мен ми липсва много, но пък почивката ми идва много добре Blush

Поздрави на вскички и много усмивки и щастие newsm51

# 151
  • ВАРНА , Владисливово
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Йоан 12/08/04 на Radina

Стефи 12/08/04 на tedi@az

Весело и безгрижно детство , много, много здраве и късмет!!!!!!!!! А на мамите  smile3525 smile3525

bigdance2 newsm18  bigdance2 nbirthday nbirthday nbirthday nbirthday nbirthday newsm59 newsm59 newsm59  party023 newsm59 newsm59  party023 newsm59  ura Tada

# 152
# 153
  • ВАРНА , Владисливово
Аз пък нямам снимки  Thinking, добре , че таткото снима тортата и добре , че не ми предостави камерата - щеше да бъде пълен провал!

#2gunfire  #2gunfire  #2gunfire  направо съм за убиване!

# 154
Много ви е красива тортата!
Не е късно да направите и снимки на малката, макар и не на същия ден - все пак да си има за спомен как е изглеждала по това време  Flutter

И на нея ли са любими балеринките?
Ели веднъж гледа балет по телевизията и толкова много й хареса, че веднага започна да ги имитира, и оттогава само стои на един крак /поза летене/ и казва балеринка - балет.
И тази рокля се умопомрачи тотално с нея - подариха ни я едни близки - тя е като балеринка наистина с нея, и цяла вечер танцува на рождения си ден, не искаше да я сваля.

Аз търсех също балеринка за тортата, но не намерих - вашата е чудна!

Догодина ако още я вълнува балета, ще й търся балеринка  Hug

# 155
Ето ни и нас!
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=54852
Това е нашия скромен рожден ден.
Уплашила се от тържеството в яслата  Laughing, явно като са я избутали в центъра на събитията,  но сега говори само за Снежанка от толтата  Wink
И малко подаръци - дървен ксилофон, влаче, една малка кукла и една рокля, коята мама й уши....
Следва една седмица на почивка...бяхме на Балкана ... без ТВ, компютри, нет.... за тази една седмица много се разговори...сега не спира да се обяснява  Grinning
...Но от утре пак на ясла Confused....както е отвикнало милото, не ми се мисли....ooooh!
Честито на всички пораснали дечица и техните родители! Да са все така здрави, усмихнати и да ви носят много радост и слънце! Heart Eyes

# 156
  • вляво от асансьора
Момичета, с огромно закъснение, но
Честит рожден ден на всички пораснали августинчета!Да са ни живи и здравички, да раснат весели и игриви!

# 157
Разгледах снимките и ми се дояде торта  Mr. Green

Честито на рождениците!  Hug

# 158
  • ВАРНА , Владисливово
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН,КОЛИБРИ!!!!!!!

Да си жива , здрава и много много късмет ! Целуваме те цялото семейство!

И другият път като идваш във Варна , да се обадиш.  А за тази година си глобена.

# 159
Здравейте и от нас и мерси за всички пожелания(макар и със закъснение)
Вкъщи нямаме нет и сега се включвам от работата. Скоро и аз ще кача снимки от РД. Беше много хубаво. Аз бях окрасила стаята с балони и Лара като се прибра от яслата остана във възторг - викаше, радваше се, скачаше.... въобще лудница. В яслата също занесохме торта и там децата много се радваха.
Честит рожден ден на всички рожденници днес, а също и на всички именници!!!
Целувки на всички августинчета от нас с Лара!

# 160
  Честит Рожден ден, на всички порастнали вече августинчета!!!
Бъдете здрави и щастливи, дечица и нека мечтите Ви се сбъднат!!!  bigdance2

Честит Имен Ден, Колибри!!!
Бъди щастлива и обичана жена !!!

# 161
Честито на Красимир на kote.kote1 и Александър на desykv!  Hug Grinning

Днес ходихме на консултация. Да ви питам, как мерят децата ви newsm78 София я мериха на аналогов кантар, който показа 1 кг. разлика от домашния ни, цифров, за който съм сигурна, че е верен  Thinking писаха я 14.500 кг., а е 13.500 кг., не че има голямо значение Laughing и 92 см.  Grinning
Педиатърката ни даде картона да си стои в нас и чак после се сетих, че не я питах след навършването на 2 г. как са консултациите или няма newsm78
Това е от нас Hug

П.П. Пропуснах да пиша, че имаме пълен комплект зъби, вече сме изцяло оборудвани  Mr. Green

# 162
  • зад парка
Ще водя Тити на консултация в началото на септември, когато педиатърката й се върне от отпуска. Трябва да й се бие ваксина. Иначе не я водя от около половин година на консултации, защото много плаче и с лекарката заедно решихме, че няма смисъл да се травмира детето. Е, все пак за тази половин година е ходила няколко пъти на лекар (когато беше при педиатърката я прегледа и контролно  Wink) А една лекарка от Вита ми каза миналия уикенд, че това не е хубаво и че Тити ни манипулира  Laughing Предпочитам и така да е, стига да не се дере!

Чудя се много какво да правим за рождения ден- да каним ли деца (ако поканим ще са дечица на 5-7 год. на приятели с родителите си) или да празнуваме в къщи newsm78. В къщи харесваме тортите на "Лъки", но все още не сме избрали каква да поръчаме.

# 163
Благодаря на всички ,който са честитила празника на мен и моето момченце Peace
Честит празник на вас и вашите дечица-да са ви живи и здрави имного да ви радват!

Празника ни беше страхотен ! Получи много подаръца-предимно камиони-самосвали огромни -2бр, автовози големи с коли- 2бр., акомулаторен джип 1 бр.- детето ще е автомобилист със сигурност-кефи се само на това newsm78 предполагам,че и другите момченца са така
 Heart Eyes
Ще поместя снимки по-късно ако намеря време!
От 2 месеца горе-долу сме без памперс, говорим всичко и постоянно, иска да яде сам. Водихме го на море 2 пъти по 10 дни.
Да чукна на дърво чувстваме се чудесно!
Весел ден на вас!
п.с. извинявам се , но писах без да съм прочела всички предни постове ще се постарая да наваксам след обяд

# 164
Момичета, ние от сдружение „Настоящи и бъдещи майки” искаме да ви инфромираме за положителните промени, които Парламентът прие в Кодекса за социално осигуряване, в частта му за майчинството. Досега майките получаваха 90 % от осигурителния си доход 3 месеца след раждането. Сега този период става 9 месеца. След това майката продължава да си взима 160 лв до 2-годишна възраст на детето, догодина най-вероятно ще са 170 лв. Измененията предвиждат и нова възможност, ако майката иска да се върне на работа след изтичането на тези 9 месеца тя ще може да си наеме детегледачка от Бюрото по труда и държавата да й плаща тези 170 лв на нея. Това не означава, че другите варианти - да се взима половината майчинство или да се прехвърли майчинството отпадат. Детегледачката е просто нова възможност. Искам да благодаря на всички, които взеха участие в протестите и в подготовката им, както и на всички които се подписаха в подписката. Уверявам ви, че тези промени бяха приети и благодарение на нас, което беше публично признато. Надяваме се като видите, че от нас зависи децата ни да имат по-добро бъдеще и че можем да променим нещата да се включите по-активно в бъдещите ни мероприятия. Сега на дневен ред са детските, приемаме всякакви предложения – моля обаче давайте ги във темата “настоящи и бъдещи майки – майчинство, права на майките”
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=120073.0

Общи условия

Активация на акаунт