Лъвчета и деви август 2004 - 20

• 17 559
  • 280
  •   1
Отговори
# 165
4estit rojden den na Тони на Ellynor !!!

# 166
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ РОЖДЕННИЦИ отново и отново!!!

АВГУСТ Е НАЙ-СТРАХОТНИЯ МЕСЕЦ!!!!  Peace

Ели на консултацията беше 12.5 - но с дрехи и я писаха 12кг
92см /с обувки/ - писаха я 90см

На 2 г - 12кг - 90см

Напоследък ми поотслабна, взе да се издължава - пораснала е за 3 месеца 4см
и не яде много - взе да ми закльощявава - явно вече почва да мисли за фигура  Crazy

# 167
  • Sofia
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ РОЖДЕННИЦИ отново и отново!!!
АВГУСТ Е НАЙ-СТРАХОТНИЯ МЕСЕЦ!!!!  Peace
Ели на консултацията беше 12.5 - но с дрехи и я писаха 12кг
92см /с обувки/ - писаха я 90см
На 2 г - 12кг - 90см

Цитирам Колибри неслучайно!
А защото с 2 ръце се подписвам под всичко казано от нея!
Този постинг все едно аз съм го писала...
И Алекс на 2 годинки е 12 кг и 90 см!
И според мен август е най-готиният месец!
  bouquet

# 168
Здравейте и от нас момичета  Hug

Честит Рожден Ден на всички августовски дечица!
Пожелавам им да пораснат здрави, весели и усмихнати!

Ние се завърнахме от една прекрасна почивка в Троянския балкан  Hug Беше невероятно, така не ми се прибираше  Embarassed Ще пусна тия дни снимки  Flutter
На консултация ще го водя в сряда, но е отслабнал с един килограм и е пораснал с 1 см. Така на домашния кантар показва 14.400 кг (а преди да тръгнем за почивката беше 15.400 кг) и 94 см. В сряда ще видим докторката какво ще каже. Ще му пускаме изследвания. Покрай дъщеричката на кумците ни с които бяхме заедно на почивка, Йоан започна още повече да говори. Дивяха си децата на волята. Толкова бързо се изморяваха, че вечер в 21:30-22:00 часа бяха заспали  Crazy Вече забравих какво беше това "памперс"  Mr. Green Много ми е схватливо детето и бързо се отучи да пиша и ака на гащите  Laughing А зъбките са му само 16, остават кътниците. Да видим какъв зор ще е като почнат да никнат  ooooh!

# 169
Ние се завърнахме от една прекрасна почивка в Троянския балкан  Hug Беше невероятно, така не ми се прибираше  Embarassed Ще пусна тия дни снимки  Flutter
Хей, къде бяхте? И ние се завърнахме от Троянския балкан преди седмица Sad Искам ощеееееееее. Ох, много е красиво там.... трябва да кача снимки...

# 170
Хей, къде бяхте? И ние се завърнахме от Троянския балкан преди седмица Sad Искам ощеееееееее. Ох, много е красиво там.... трябва да кача снимки...

Бяхме в Орешак  Peace Наехме си една къща, беше супер  Heart Eyes така не ми се прибираше, но за съжаление се наложи да си тръгнем по рано. Догодина живот и здраве пак ще сме там з апо дълго  Peace

# 171
eй, супер звучи почивката ви!
Чакам снимки с нетърпение да гледам - защото много ми харесва и на мен Троянския балкан - чууудна природа!
Разкажи повече за Орешак - само съм минавала оттам, но идейката за наемане на къща ми харесва - и къде ходихте - къде се разхождате - просветли ме , че току виж и аз взема да ида там на почивка догодина или есенно време

Ние заминаваме във ваканция от утре - първо 3 дни на село, където има мнооого вкусни и натурални плодове и зеленчуци и чудна градина, а после на моренце.  Искам да изчезна час по-скоро от София, защото тук е отвратителна жега и направо ми омръзна да се чудя къде да се дяна в този адски пек - ни вън, ни вътре  - навсякъде кофти!
 и детето се изнервя от жегата и не яде , вече съвсем окльощавя - като гледам как Йоан е бил 15.400кг, 94см!!  #Crazy и сравня с елините 12кг, 90см... и се чудя що това дете не яде... хммм
жега ли е, зъби ли са, ама никакъв апетит!
тя допреди 10 дни пи антибиотик - и още  след болестта е толкова бледа и безапетитна - може и от това да е  - знам ли  Thinking
Надявам се смяната на обстановката и свежия въздух да й повлияят добре и на апетита и на руменината.

Хайде, приятни забавления - ще се "видим" чааак през септември като се върнем от отпуската  Mr. Green

# 172
Здравейте момичета,
На 2 и 3 септември ще има акция на "Движение на българските майки" ......." да спестим едно кафе....да е сухо едно дупе" .....ще събират парички за памперси за децата в домовете на които помагат......който иска може да даде колкото иска ....всяка стотинка е ценна Simple Smile
Ще се събират и учебни помагала за по-големите....

за повече информация :
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=121577.0
http://www.pr-bg.com/index.php?option=com_content&task=view& … 580&Itemid=80

# 173
Здравейте момичета  Hug

Днес водих Йоан на консултация Wink Отслабнал е и сега тежи 14.580 гр. и пак е 93 см. Интересно че в нас го измерих 94 см. , но както и да е  Simple Smile Изследванията му са супер  Peace Хемоглобина му е 139  Laughing Следващата консултация ще е чак като стане на 2 г. 6 м. до тогава ще го меря и тегля в нас  Whistling Беше спрял да яде, но апетита му се върна. Не е както преди, но все е нещо.

# 174
  • Plovdiv
Да са ни живи и здрави лъвчетата, а вече и девичките   bouquet  newsm51
Много да са здрави, и късмета винаги да е с тях!!!
Да ви почерпя, макар и виртуално за рожденния ден на Анджи  smile3510 cheers

# 175
  • Sofia
ЧРД на Анджи!   bouquet

Бъдете здрави и щастливи!

Всичко добро от мен и Алекс!  Hug

# 176
  bigdance2  newsm38 "черпя" и аз по едно, че щерката днес има рожден ден и става на  2 год. Да са ни живи и здрави децата!  Praynig Честито на всички лъвчета и деви!

# 177
Честит Рожден Ден на всички пораснали лъвчета и деви!
Да са живи и здрави!   bouquet  bouquet  bouquet

Ето малко снимки от рождения ден на Йоан и почивката ни в Троян  Simple Smile

http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=57296

http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=57292

# 178
Онзи ден бяхме на консултация. Маги е позаслабнала  Simple Smile, тежи 14кг и е 93см. От 2 седмици памперса е махнат тотално. С всеки изминал ден става все по-интересна, вярвам, 4е е така и при другите деца. Ми това е. Друго ново няма около нас.

# 179
  • София
Честит рожден ден на всички лъвчета и девички (августинчета) ! Да растат здрави, весели, красиви, щастливи и послушни за радост на мама и тати и на  другите около тях! happy bd   baloni  baloni  bdbaloni

Още снимки на Криси има долу на www

Последна редакция: вт, 29 авг 2006, 13:26 от Тайна

Общи условия

Активация на акаунт