Лъвчета и деви август 2004 - 20

• 17 572
  • 280
  •   1
Отговори
# 195
Maicheta daite ideya kak da ya otucha ot pruscheto?
Ne prestava da zaspiva s nego i go smuche...dosta uporito... Confused

# 196
  • Sofia
Момичета мили, днес ми похвалиха чавето лелките от яслата!!!  Laughing
Бил видимо по-спокоен и приобщен, по-послушен, по-ящен и по-малко ревлив!  Simple Smile
И най-важното: днес не се е напишквал в гащите!!!  Mr. Green
Ох, дано  Praynig така и да продължи!  Praynig
Че от вторник съм на работа по цял ден...  Embarassed  Confused  Sad

# 197
Адашке не се притеснявай толко - ще свикне. И Лара ревеше доста и все още си проплаква, когато я вземат на вратата. Не че аз не се притеснявах в началото. Даже имаше дни, в които се прибирах вкъщи и си поревавах да ми олекне. Какво да ги правим - трябва да свикнат да се оправят самички.
А за витамините - аз на Лара не и давам никакви. Засега е само на Зелена енергия и Коластра на Аквасорс. Дано не боледува.
Чао и целувки на всички от нас  Hug

# 198
И аз на Йоан давам само Зелена енергия и Коластра  Peace
tedi@az нямаме такъв проблем с пръстчето, но от познати съм чувала за някакво мазило, което се слагало на нокъта и горчало. Чувала съм за люти чушки и подобни неприятни неща с които да се маже. Тук във форума имаше доколкото си спомням няколко теми по този повод  newsm78

# 199
Да ви се оплача Лара си разцепи долната устна преди малко. Бяхме на едни люлки и тя падна. Бая кръв потече но най лошото е че не можем с нищо да я мажем, защото е на устата и тя ще го гълта. А иначе и брадата и е доста ударена, защото има отпечатък от плочките. Тя може би е паднала на брадата, но си е била прехапала устната или незнам как точно стана но си изкарах акъла. Сега заспа уморена от реване. Горкичката незнам как ще яде, устата и беше така потдута....

# 200
Хей, момичета какво правите?
Къде се загубихте, не пишете Wink
Темата ни е едва 10 страници, а е пусната преди 5 месеца  ooooh!
Какво правите, как са малките сладурчета?

# 201
  • Стара Загора - на баира
Здравейте майчета!
От доста време не съм писала, но...все нещо правя или само чета-понеже Тони не ми дава да пиша...
Тони започна да ходи на ясла на18.09. Ходи 3 дни и хоп гнойна ангина,разстройство и повръщане. Изпи и първия си антибиотик през живота, ала разстр. и повръщането не минават от изписаните и лекарства Twisted Evil И се наложи да и бият Гентамицин и ...всичко си дойде на мястото.
И едва от изминалия понеделник тръгна пак на ясла-за по 2 часа. А от понеделник ще остава и за обяд и ще си я взимам в 12:30ч. Плаче като я оставям,но после се успокоява и не се сеща за мен(така ми казват поне Rolling Eyes).Засега е добре,дано и за в бъдеще Praynig!
Много бърбори вече,заиграва се самичка от скоро, без памперс е от август-слагам и го вечер само,че понякога не се събужда и хоп в памперса.
Та това е в общи линии от нас!
Поздрави! Hug Hug Hug

# 202
  • Sofia
Нямах интернет, затова така тотално се изгубих. Отново съм на линия, вече като работеща мама. Засега се справям, даже доста ми е приятно, че общувам по цял ден с колежки, граждани, че бачкам. По-запълнен и интересен ми е някакси денят. Добре, че Алекс свикна с яслата и не плаче. Добре, че прабаба му го взима в 16 часа, че аз по-рано от 18.30 не бих могла да се вредя до него.  Embarassed Общо взето е това.  Laughing

# 203
Е и аз съм тук,но започнах работа.Напоследък само чета, за писане не ми остава време.Изведнъж станах много заета Crazy
 Малкия не ходи на ясла от 2 седмици. Имаше детенце болно от салмунела и бяха под карантина. Малко съм кратка, но пак нямам време, за което се извинявам.
Вие как сте, наистина темата ни малко поизостана Embarassed Embarassed Embarassed
Целувки sohappy

# 204
  • зад парка
Честно да си кажа, се страхувам да давам Тити на детска градина или за почасово гледане в детски център, защото най-вероятно само след 2 дни ще е болна, а след това и всички останали в къщи. А  не мога да си позволя да се влача с настинки и да не съм в кондиция.
Допреди 1 седмица, докато беше топло времето и можеше да излиза за повече време навън, беше добре- изразходваше енергия, срещаше се с други деца, занимаваше се. Сега е много трудно, особено за баща ми,  който по цял ден е с нея.
Последната й "игра" включва, старото ни болно куче и един голям чадър (не питайте, за какво го използва!).

Слагаме й памперс за сън и когато ще излизаме за по-дълго навън. Струва ми се, че след застудяването от време на време се изпуска. Нейното обяснение обаче е, че кучето й е намокрило гащите.  Mr. Green Всъщност не можем да разберем кой е направил локвата.

Говори правилно, ясно и свързано. Повтаря всичко, но държи на бебешките си думи и ги използва ("Мамо, моля те, не ми слагай ПАСАН, искам да ходя на гърне")

Онзи ден майка ми сложи шнолки на косата на Тити и й казва "Ой, колко си хубава, като от телевизията". А после се обръща към мене и казва "Мамо, виж това дете колко е хубаво- не е нашето, то е от телевизията." На което Тити отговори веднага: "Нееее, нашето съм! Нашето съм"  Joy

# 205
привет
Ели майка ми я гледа, и я разхожда и в това време по 4 часа навън - люлки, пейки, напред назад, каза че ако забележи деца по големи от 2г. по площадките, значи са болни, защото не са на градина, и винаги почти така се оказва и тя я води на друго място, избягва контакти , зад а не се заразява.
Опитва се да я калява и съм й много благодарна
от 3 дни й давам вече прясно мляко вместо адаптирано и добре си го пийва сутрин и вечер. Реших че вече е голяма.
Сега показва интерес в учене на букви и цифри - знае десетина букви и цифри и само като ги намери някъде веднага сигнализира бойно!

# 206
Момичета, как миете косата на дечицата си и пазите ли им ушите да не влезе вода  newsm78

Аз къпя Йоан направо в душ кабината, като му навеждам главата надолу, за да не му напълня ушите с вода. Но немога да ви опиша как пищи и се тръшка. Мисията "измиване на коса" става невъзможна с всеки изминал ден  Rolling Eyes Като изключим това много обича да се къпе, дори след това немога да го изкарам от банята  Simple Smile

# 207
Зравейте мами на сладки лъвчета Heart Eyes
И аз се изгубих, защото също започнах работа и не ми остава време за нищо.

Радинка и Ерик много ми плаче във кабината, но във ваната нямам проблем. Косата я изплаквам с неговата чаша, която е за игра в банята. Много се забавлява, защото мисли, че си играем. И вече последните дни сам се полива.

Синчето продължава да си лудее на воля. Никаква промяна. Доста говори, но все още е неразбираемо. Сменихме вече 3 градина, но той се чувства навсякъде добре, мисля че е поради факта , че е доста общителен. В момента му избива кътник и не е в много добро настроение, но ще премине. За съня не ми се говори, защото това е най-големият му враг, но напоследък, успокоявам нещата като слагам по капка мед в млякото преди заспиване. За храненето - предпочита определено сухоежбината, което не ми харесва, но все пак добре си хапва. Обожава сокове и плодове.
Ами май това е краткият ми отчет за днес.
Целувки и прегръдки за всички вас Hug Heart Eyes  bouquet

# 208
  • зад парка
Случката е от вчерашния ден на президентские избори:

На двора на училището, където гласувахме, Тити се спира да си играе с едно малко по-голямо от нея момченце. Гони го, тича след него, а като го стигне- го прегръща.
Един от пътите обаче двамата загубиха равновесие и паднаха. Тити падна върху него и по-скоро се уплаши, отколкото се удари, защото всъщност момченцето се удари и се разплака.
После Тити се оплаква: „Ударих се, боли ме”.
Леля й я пита: „Къде се удари?”

Тя отговаря: „В земята!”  Joy

# 209
Здравейте и от нас!

За сега сме още у дома, гледа го майка ми.
Къпя го и аз в душ кабината с душа направо. Не му пазя вече ушите. Плаче, ама е с много къса коса и всичко става супер бързо.
От месец юни сме забравили за памперси-нощем слагаме, но не винаги.... имаме и фалове съответно...
Говори сравнително хубаво за момче-правилно, казва"Р", сглобява изречения, разказва цели книжки, познава филмчета анимационни и геройте им....
Колибри ти ме уби с теци цифри и букви и руски език!!!! Shocked
Обича да яде супи и манджи-което ме радва.
Айде весел ден на вас!

Общи условия

Активация на акаунт