Лъвчета и деви август 2004 - 20

• 17 631
  • 280
  •   1
Отговори
# 210
Zdraveite i ot nas!
Stefi e na yasla...moga da kaja che e pochti sviknala
mislia che ne moje da svikne savsem, zashtoto
vsiaka sutrin me pita dnes nali niama da hodia na yasla mami?
i posle rev dokato idem...inache e spokoina tam - pone
taka mi kazvat lelkite...
Stranno che kato ia vzemam e tolkova gladna, vse edno cial
den ne e hapnala nishto, a me ubejdavat
che se hrani mn dobre  Rolling Eyes
Inache mislia che vsichko dr. e nared...
govori i razkazva razni neshta!
poniakoga vkarva razsujdenia i mn me
radva che pomni stihcheta, pesnichki...
ama chak da znae bukvi - Ne...oshte ne mojem!
za sega znae samo dnite ot sedmicata, da broi do 10
da si broi prustchetata - palec, pokazalec....i t.n.
i dr. igrichki ...
za sega tova ot nas...pak shte pishem!
Celuvki i do skoro....
mama Tedi i Stefi  bouquet

# 211
Здравейте и от нас! Hug
И Лара ходи на ясла, но положението е същото както при Стефи на tedi@az. Свикна, но понякога сутрин си поревава, а за яденето - и на мен така ми казват, че се хранела, но и Лара си е все гладна следобяд.
Иначе Лара сигурно остана единственото лъвче което неиска да приказва и това е. Като я попитаме просто как се казва, тя се прави че не ни чува и въобще не ни обръща внимание, в краен случай (след доста настояване) може да смота неюо подобно на Лара. Мисля че просто и е трудно и не се притеснявам - ще стане, но по-бавно. Лошото е, че се ядосва непрекъснато и доста поревава понякога, защото не може да каже нещо или ние неможем да я разберем.
Ами това е засега. Чао и целувки на всички от нас с Лара   bouquet

# 212
  • Sofia
Еххх... Друго си е когато си на работа... Времето у дома вече гледаш максимално да си го прекараш с малкия сладък растящ човек, а не толкова пред компа... А и се случва да си нося вкъщи служебна работа!  #Cussing out Какво да се прави?

Алекс мисля, че свикна с яслата. Въпреки всичко най-много обича уикендите, разбира се. Току ме попита сутрин: "Днес почивка? Ходим на Витоша тати с колата? Не искам ясла." Много ми домилява в такива моменти, ама... няма начин...  Embarassed

Иначе аз се справям в службата. Много ми е натоварено, но съм като цяло доста доволна, че вече работя извън дома! Сигурна съм, че и двамата с Алекс имахме нужда вече да разширим социалните си контакти.  Hug

# 213
Хей момичета и от нас. Много дълго ме нямаше, но гледам че все по-малко пишем.

Моя Явор беше в България с тати за 5 седмици и се върна разглезен до немайкъде.
Иначе са изкарали страхотно - море, планина.

Аз почти нямам време за нет - работа, училище, дете...знаете как е Blush

Ние имаме проблем с памперса. Когато го пусна по голо дупе ходи и си върши всичко в гърнето. В момента
в който има нещо облечено - гащи или памперс и не казва нищо. Може и да му е рано още. Иначе забелязах че дори и да пие много течности може да държи повече от 2 часа, така че слагане през 15 мин не върши работа. Ще трябва да се заема сериозно.

Иначе е около 14 кила и 92 висок. Не говори много, но го отдавам на двата езика. Половината думи са му на английски останалото на български. Знам че ще се подреди след време.

Целувки на всички августинчета от нас  bouquet

# 214
  • Sofia
Да, ама Не!  #Cussing out
От четвъртък Алекс не е на ясла, сигурно и утре няма да ходи... Има разстройство и сополи. Иначе е добре. Желая здраве на всички августинчета и техните мами!  Hug

# 215
  • Sofia
Ехо!
Къде сте, момичета мили?
Липсвате ми!  Hug

Алекс още е болен... от вчера даже е на антибиотик... кашлица, сополи, конюнктивит, температура вдига от време на време, разстройство от време на време, отпадналост понякога, неспокоен сън... милото...  Sad

Аз не ходя на работа сега, в болничен съм от доста отдавна...

Дано скоро оздравее! Дано вие всички сте много здрави и усмихнати!

Доскоро!   bouquet

# 216
  • Стара Загора - на баира
Привет и от нас!
Надявам се августинчетата и техните родители да са здрави, че Тони не е от 1 месец вече и...незнам с какво да спра сополите и. Идеи и предложения приемам всякакви bowuu.
А и от сополите кашля от време на време...
Вече свикна да ходи на ясла - не плаче сутрин.
Голяма бърборана е, а понякога не и се разбира Laughing и повтаря ли не повтаря....но пак не разбираме с баща и. Rolling Eyes
Целувки и прегръдки на всички! Heart Eyes

# 217
И Йоан от 1 месец е с течащ нос  ooooh! Сутрин като стане и доста си покашля. Незнам какво да го правя, но не мисля да го тъпча с лекарства  Rolling Eyes
На ясла все още не ходи, за сега се разхождаме двамата, събирам го с деца, но определено му е скучно. Много е палав, много говори( но не всичко му се разбира) и не се спира. Баща му, му казва "дураселчо"  Joy Последно време вечер заспива с 300 зора, а сутрин в 7:30 часа е на крак  ooooh!
Все още му никнат зъби  Crazy и през ноща проплаква. Добре че остават само 2 кътника  Peace

# 218
Здравейте и о т нас!
Краси вече е 14,8 кг и е 96 см.
Все още не ходи на градина. Говори.Гледа филмчета.Харесва книжки.Бори ме постоянно и непрекъснато ,когато сме заедно.
И аз си мисля,че му е скучно обаче newsm78
Имам един въпрас към вас-ако можете помогнете ми.
Снощи бяхме на гости и малкия 3-4 часа стоя омагьосан на едно място, до една играчка.Игра си много с нея. След това едва си тръгнахме. Плака много,че я иска и сега я търся да му купя. Детенцето, което я има му е купена преди 4-5 год от магазин ,който вече не съществува.
Играчката е едни улейчета /тръбички/, прозрачни-пласмасови всякакви цветове.Сглобяват се на различни фигури и височини-нещо като водните пързалки си представете /егати обяснението / и се пукат топчета отгоре и те се вътят и подскачат в улейчетата докато стигнат най-отдолу..... надявям се някой да ме е разбрал.
 Ако знаете къде има подобна играчка-ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ!
Ако искате да споделем и други идеи за играчки-Коледа вече наближи. На какво се радват вашите дечица? С какво смятате да ги зарадвате?

# 219
  • Sofia
Браво на порасналото детенце!
За такава играчка - не съм я виждала никъде досега!
За Коледа - ами още мисля  newsm78 и се чудя с какво да зарадвам малчо...

# 220
Момичета приеха малкия на ясла, а аз съм ужасно притеснена  Confused
Страхувам се дали ще го гледат хубаво, страх ме е да не му се случи нещо лошо там (да пази Господ), чудя се как ще го накарат да си легне на обяд при условие, че той е свикнал да го преспивам, как ще се облича, как ще яде, какво ще яде и още куп други неща  ooooh! От друга страна го виждам, че му е скучно само с мен, колкото и да се опитвам да му разнообразявам деня. Направо немога да спя от притеснение  Rolling Eyes
Щях да си го гледам до навършване на 3 годинки(бях решила да го запиша направо на градина), но ми излезе добро предложение за работа и не ми се иска да се отказвам. Най-малко защото ще работя за себе си, няма да имам шефове  Rolling Eyes

# 221
Същите страхове ме тресат и мен-затова не съм го дала, но ще видиш ,колко бързо ще се научи на много неща и ще се оправя сам. Виждам го по дечицата на мой познати.

# 222
  • Sofia
Момичета, приеха малкия на ясла, а аз съм ужасно притеснена  Confused Страхувам се дали ще го гледат хубаво, страх ме е да не му се случи нещо лошо там (да пази Господ), чудя се как ще го накарат да си легне на обяд при условие, че той е свикнал да го преспивам, как ще се облича, как ще яде, какво ще яде и още куп други неща  ooooh! От друга страна го виждам, че му е скучно само с мен, колкото и да се опитвам да му разнообразявам деня. Направо немога да спя от притеснение  Rolling Eyes Щях да си го гледам до навършване на 3 годинки(бях решила да го запиша направо на градина), но ми излезе добро предложение за работа и не ми се иска да се отказвам. Най-малко защото ще работя за себе си, няма да имам шефове  Rolling Eyes

Първо - ЧЕСТИТО за новата работа!   bouquet Желая ти от сърце много успехи!  Hug
Второ - Йоан ще се справи с предизвикателството ясла, сигурна съм!  Simple Smile Ти не се бой и имай търпение! Пред него се старай да не показваш никакво притеснение, объркване, страх. Ти трябва да си уверена за пред него! Насаме... ами поплаквай си, когато ти дойде в повече... ще ти мине... преживях го това нещо... И не забравяй - работата ще те увлече.
Трето - наблюдавай детето си, учителките му. Аз лично, да чукна на дърво, съм много доволна от грижите, които се полагат за Алекс, в яслата! Дано и при вас е така!   bouquet

Пиши пак!!!  Heart Eyes

# 223
Здравейте Simple Smile Наминах и аз, да се знае, че не съм ви забравила Simple Smile
Надявам се всички да сте добре и все още да сте толкова сплотени както преди Simple Smile
Да разкажа накратко за нас с Криси. Започва да се получава точно това което винаги съм ненавиждала в другите деца и винаги съм си мислила, че няма да допусна и моето да стане като тях. Бие всички наред, не признава никой, и не приема откази.  #Cussing out От скоро започна да се мята на земята и да се удря в нея, само ако нещо не е така както той иска. Още сме с памперси с което не се гордеем. Яде всичко и е без претенции. Преместихме се в апартамента на баща му, бързо свикна с обстановката. Тук е по-кротък от колкото в апартамента при майка ми и баща ми. Там като отидем и се опитва са изпотроши, малкото здрави неща които са останали  newsm78. Все още не говори нищо, на мен ми вика по име, вместо мама, а на баща му който се казва Светльо, му вика Петльо  Joy. Друго какво да добава със заспиването нямаме проблеми,спинка сам, но задължително със шише с вода. Спинка от 1:30 до 5:00 следващото време за сън е към 22:30ч и се будим към 9:00-9:30ч.
От всички играчки които са му купени от раждането до сега, няма нито една здрава, в момента в който му се донесе нещо ново, той се грижи да го поправи в нов вид за около 1 час.

Поздрави на всички мами и бебоци  Hug Heart Eyes

Последна редакция: пт, 24 ное 2006, 19:56 от Малко_коте

# 224
Малко_коте като чета какво си написала за Криси и веднага си представям моята Лара - тя е същата и то доста отдавна. Все за нещо си намира да се тръшка и да реве, все е готова да вдигне ръка и да удари, не иска да приказва свестно, а и памперса не сме махнали напълно....Така че успокой се - не сте само вие Simple Smile Само се моля по-бързо да мине този период на инати и търкаляне по земята.

Общи условия

Активация на акаунт