Много отдаван не съм писала тук, но не съм ви забравила. Радвам се че малките сладури растат здрави и щастливи.
Ние още не сме махнали нощния памперс и от време на време през деня като се заплесне забравя да каже че има пиш. Иначе с яденето сме добре - почти всичко. И със спането е добре - от 13.00 до 15.30 и вечер от 22.00 до 7.30- 9.30 - в зависимост коя смяна съм.
Много ме радва че има огромен интерес към книжките и всеки ден иска нова - Даже един ден на баба си казла че не иска сокче , а книжка.
деситка и малко_коте - при нас периода с удрянето и тръшкането мина сравнително бързо - просто не и се поддадох на манипулациите и доста бързо схвана че с "МАменцеее бичам те" и целувки ставна всичко много по - лесно. И като кажа НЕ е НЕ!
МИЛИ МАМИ- Наближава Коледа. Миналата година черпих много идеи от форума и предлагам пак да споделим кой какво и от къде ще купува за малките съкровища.
Вики е написала (с помиоща на баба си) писмо на Дядо Коледа че е била послушна и иска да и донесе Мики Маус. и всеки ден го "подсеща" по моя телефон да не забрави Мики Маус. Има едни сгъваеми детски маси и столчета с картини и съм виждала някъде с Мики Маус ама като не помня