Лъвчета и деви август 2004 - 20

• 17 515
  • 280
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте на всички мамчета от клуб "Лъвчета и деви  август 2004 .Днес за първи път ви посещавам ,допаднахте ми много и бих искала понякога да се включвам с мнение или въпроси,мисля че ще ми бъде приятно.Моята дъщеричка е родена на 19.08.2004г.казва се Кристиана(Криси)и си мисля че ще ми бъде много полезно да контактувам с вас.Ще се опитам да ви посещавам по често,за сега чао!!!  bouquet

# 241
Честита Нова Година на всички мами и дечица!
Леки запивки и много усмивки, успехи в бранша и чупки в ханша, здраве в изобилие и радост до безсилие!
/Т'ва го копнах от градската ни темичка , но много ми хареса./ Blush

# 242
  • Sofia
dobroplodnoo, добре дошла в сплотеното ни приятелско отборче  Hug

за много години на всички - да сте живи, да сте здрави, да сте влюбени, красиви   bouquet

уви, утре отново съм на работа /днес свършва платеният ми отпуск  Sad/

добре, че Алекс обича да ходи на ясла, пу-пу  Grinning

от сърце желая на всички тук много слънчеви усмивки  Laughing  Mr. Green  Party

# 243
  • зад парка
След шумотевицата около празниците,тази седмица  отново влизаме в релсите на ежедневието... Ако имам възможност си тръгвам на време от работа и с Тити излизаме.
Цял ден в къщи- не е лесно. Времето е приятно и поне излиза по час-два навън.
Тази седмица сме обиколили всички молове в София. Возим се на ескалаторите, обикаляме по магазините (на зяй-пазар основно), тя кара кола с супермаркета и т.н.
Вчера за пръв път купих бонбони в мола на бул. "Арсеналски" (има голям щанд на предпоследния етаж), ами ужасни боклуци са! Днес ги изпратих в кофата!
През уикенда мисля да ходим на Витоша и на гости.

# 244
  • зад парка
Няма голям интерес към нашата тема?!

Аз влизам във форума от време на време, но повечето теми, които гледам са в Клякарника.

Направих опит да подам документи на Тити за детска градина - в 3-те близки. В поредната просто ме отказаха - искаха да ми дадат вх. № 218, при положение, че сформират 3 групи и тази година 1-ва  група е от по 36 деца в група  Thinking Как е възможно да гледаш, възпитаваш и нещо да правиш с  30 и повече деца заедно и то на невръстните 3 годинки  newsm78
В поредната молба, която попълвах имаше графи: "Професия и месторабота" на двамата родители, "Предимства за приемането" и "Мога да окажа съдействие на детското заведение при закупуване на: ".
Не ми се говори...

Тити спи през нощта още с памперс. Това определено е проблем , но преди лятото не бих искала да я оставям евентуално мокра.

# 245
Да и аз от време на време влизам да видя някой не е ли писал в темата ни, но....
Ама нормално децата пораснаха вече, повечето майки се върнаха на работа и нямат много време.

Йоан вече е с пълен комплект зъби  Mr. Green Ходи на ясла, съответно и се разболява, но бях подготвена за това. Много говори и всичко разбира. А как се налага само  ooooh!
Документи за градина подадох още в началото на януари, резултатите чак края на май месец. В едната градина сме № 10, а в другата № 2, да видим.... Thinking

# 246
Даааам, просто дните и седмиците ни завъртяха на по- бързи обороти.
За Маги какво да кажа....есента като застудя почна нощно време да пишка в гащите, върнах памперса, сега от 2 седмици пак съм го махнала, стиска се засега. Много бърбори, много пита, всичко иска да знае. Много командва, като реши и ми помага. Като си науми да не слуша е неузнаваема, голям инат. За градина документи не съм подавала, но ние сме с други планове.
Simple Smile

# 247
Zdraveite maicheta!
Naistina ejednevieto ni e pogulnalo i vse po-malko pishem i spodeliame tuk....
moje bi i zashtoto problemite s decata ni kato che li otshumiaha i taka de...
nadiavam se vsichki vie da ste dobre i da ste zdravi...
Za Stefi da vi kaja che vse taka si hodi na yasla, na gradina 6te e ot septemvri,
slusha kogato iska razbira se...Pampers - veche zabravih kakvo e tova,
yade vsichko...i v obshti linii e dobro i dokolkoto moje poslushno dete!
Mnogo burbori i si fantazira... Wink
Celuvki na vsichki vi  bouquet

Последна редакция: чт, 15 фев 2007, 13:49 от tedi@az

# 248
Здравейте и от нас,
доста отдавна не съм писала, но както повечето от нас ходя на работа и вечер не остава мнго време. При нас нещата не са се променили много. Различното е че Лара най-сетне свикна да ходи на ясли и вече не плаче(след половин година рев сутрин). Иначе е най-дребното детенце от групапата(само 11кг и 85 см.-видях го на списъка в яслата). Но това не ме притеснява много - и двамата с баща и сме дребни, няма на кой да се метне. С приказването имаме лек напредък, но и там се движим с бавни темпове и сме доста по-назад от някой врасничета. А с памперса въпроса при нас е много сложен. Лара все още има запек, който вече се е превърнал в психо-емоционален проблем и когато и се ака тя се стиска с всички сили и не иска да сяда на гърне. С пишането почти няма проблеми, макар че последните 2 седмици изпитва страх въобще да седне на гърнето и се изпикава понякога на килима или се изпуска в гащите. Незнам как ще се преборим с проблема, но правя всичко което е по силите ми. В следствие на този проблем, а може би и на характер, мога да кажа че Лара е едно доста нервно, ревливо и шавливо дете (не можеш да я видиш на едно място за повече от няколко секунди)
Е това е от нас, надявам се вашите дечица да са добре и всичко да е спокойно...
Целувки и прегръдки за всички малки лъвчета   bouquet

Последна редакция: вт, 27 фев 2007, 11:09 от desitka^

# 249

Да сте здрави, весели и засмяни!

# 250
  bouquet   bouquet   Честита Баба Марта и от нас с Лара!!!    bouquet    bouquet

# 251
  • Sofia
Честита Баба Марта и от мен и Алекс!!!
Много здраве, весели усмивки и пак здраве!!!  Mr. Green
Алекс е вече на 2 и половина!  Laughing

# 252
Здравейте майки на лъвове и деви. Аз си имам два лъва в къщи - Манол на 2 и половино и Стефания на 6 месеца. Отскоро съм потребител и за първи път се включвам. Хареса ми и дано да ми остава повече време да обменям опит с вас защото никак не е лесно да отглеждаш ЦАРЕ и то без помощници

# 253
Здравейте и от нас с Краси!
Честита Баба Марта на патерици! Честит 8-ми март на мамите!
Днес Краси беше за първи ден на градина-до сега не е ходил на ясла. Имаше сълзи и от него и от мен Confused Дано по-бързо свикне Praynig,че днес изпих валидоли и менти и глогове безброй.
Разкажете нещо интересно за зашите дечица. Нищо не пишете.

# 254
  • Страната на чудесата
Здравейте и от нас с Цвета! Вече 2-ра седмица ходи на градина, още поплаква и прави уговорки като тръгва сутрин. Наоми, въоръжи се с търпение и не показвай че си притеснена-наистина се ориентират безгрешно малките кога мама е несигурна и тогава още повече настояват да не ходят-знам от опит. И аз плача понякога сутрин след като я оставя, но най-гадното е че се чувствам виновна че я оставям там. Осъзнавам обаче, че е време да я пусна да изживее и тя миговете в градината с другите деца и да си има своите детски познанства-като са покрай нас някак много бързо порастват, моята дъщеря и сега предпочита компания на възрастни и говори като възрастен човек-чак е плашещо понякога.
Скоро спорехме с баща и по някакъв повод на доста висок тон и после, за да ме омилостиви, той ме целуна. А тя веднага попита-защо се целувате. И аз надълго и нашироко обяснявам, че се целуваме защото се обичаме. А защо тогава се карате-следващ въпрос на питанката. Обяснявам, че понякога и двамата сме уморени и се караме, също както тя когато е уморена е кисела и се държи лошо, но това не значи  че не се обичаме. Тогава тя помисли и попита-Ама това съвсем сигурно ли е? Laughing
Бъдете здрави всички мами и дечица и на новите ученици-по-бързо и леко свикване с градината!

Общи условия

Активация на акаунт