Това вече е безобразие или аз не съм във ред.....

• 7 599
  • 85
  •   1
Отговори
Не мога да се сдържа да не разкажа какво се случи снощи във нашият вход! Главни действащи лица бяха група самодейци ,вживяващи се в ролята на дом съвет и най-вече следващи принципа - аз коля аз беся!
Действието се развива в 22 часа.
В резюме - у нас е известно време болният ми баща който е със два инсулта и си ляга рано човека, към 9 и гледа известно време телевизия - настанили сме го в хола.
В спалнята спеше отдавна синът ми на две годинки и дъщеря ми която малко преди това си беше легнала.
Аз се подвизавах из банята все още когато започна да се звъни на пожар  Shocked Помислих че нещо се е случило, нахлузих един анцуг и отварям вратата!
Нахълтват група от 4 комший, единият от които като си отвори устата и влетяха ято винарки в коридора! Смърди на джибре ,та се не трае  Sick Идвали на внезапна проверка за кражба на топлоенергия!Ние не ползваме такава от много години и сме изобщо със демонтирани радиатори и плобми навсякъде!Аз им казах че вече всички са по леглата и няма да ги допусна! Тогава този едният буквално ме избута на вътре и ми вика - значи нещо криете а? Какво пречело да минат 4 души из къщата докато спят хората и да ми надничат зад пердетата  #Cussing out Нека си спяли! Леле полудях! Направо се разтреперих цялата! Домоуправителката  без покана влетя в хола при баща ми и запали лампата, а други двама отвориха щранга и банята. По едно време гледам единият от самозваните" управници" коленичил на кревата на дъщеря ми и гледа дали на тръбите имало пломби  Shocked
На кратко ми кажете, така ли е редно? Аз не съм против това че е редно който краде да бъде хванат, но в 10 вечерта ли е редно, след като половината от тях са си изпили ракийте и след това тръгнали да се правят на следователи? Просто съм втрещена!

# 1
Аз ако бях сама нямаше да отворя, а мъжът ми просто щеше да ги изрита през вратата.

# 2
  • Насред хаоса
Незаконно е дори за полицаи да ти влизат в къщата без заповед. Какво остава за някакви си пършивци там! Нямаше да ги пусна и щях да извикам полиция да ги обвиня в незаконно влизане в частна собственост.

# 3
  • София
Това си е "живо" нахлуване в частна собственост Shocked. Пусни жалба в полиция и ги заплаши със съд за клевета и оронване на престижа... Нямам думи, аман от изроди Close.

# 4
  • град-държава
Веднага бих се обадила в полицията,това си е жив взлом... Shocked

# 5
 Shocked Боже,съвсем се побъркаха тея хора...Направо нямам думи.Аз ако бях веднага звъня в полицията,хич не ме интересува кой какво ще си помисли!
Що не пуснеш една жалба?

# 6
Това си е "живо" нахлуване в частна собственост Shocked. Пусни жалба в полиция и ги заплаши със съд за клевета и оронване на престижа... Нямам думи, аман от изроди Close.

Правилно. На твое място, днес щях вече да съм подала жалба срещу тях и да съм завела дело. Peace

# 7
За зла участ съпругът ми беше нощно дежурство! А същата която се води домоуправителка, нейната дъщеря е полицайка, зет и също и само плаши хората с полиция и прокурори  ooooh! Друга тема е че когато бях в напреднала бременност, тази същата персона си позволи да ме заплашва ,защото само аз не съм била боядисвала входа и пейките пред него! И обръщението и беше - Ти само роди аз щи кажа! Пиша го както ми го каза!

Да не говорим че и  моят съпруг е полицай но не се прави на такъв в извънработно време, нито плаши хората!
Ще се замислим какво да се предприеме!

Нещо моят дом не го чувствам като моята крепост с такива хора!

# 8
Щом действат по този начин и ти ще действаш по същият.
Пишеш жалба за нахлуване в дома ти, отделно правите едно събрание на целият блок и сменяте въпросните домоуправители.

# 9
Супер неприятно, аз изживях подобно нещо преди 2-3 години. Слава Богу, входът беше излъчил само 1 представител да ни провери  Twisted Evil Колкото и да ми е било неприятно, пуснах я жената да мине, даже настоях да разгледа всичко на спокойствие и да се увери, че не крадем топлоенергия. Просто ако не бях я пуснала, щяха да мислят, че крадем  Shocked Много, много е неприятно някой да ти се изтъпани и да каже, че те подозира в кражба. В нашия случай първо бяха минавали служителки от Топлофикация на проверка и тъй като едната била роднина на наша съседка, казала, че всичко ни е спряно, но единия радиатор не е разкачен добре или нещо такова. Отвратително е, затова и не обичам входовете с много съседи и народ, събран на едно място.  Stop

Хич не се ядосвай, аз бих игнорнала подобни съседи веднъж завинаги и толкоз. Все едно ги няма, ако втори път ме обезпокоят, ще му мисля за друга тактика.

# 10
Надя 73 Shocked
а мъжът ти как реагира?

# 11
  • Варна
Ами нека си мислят, че крадете, много им здраве - нали не е така? Уф, отвратителна история. Абсолютно никакво право нямат да нахлуват така, то бива кретенизъм, ама чак толкова... И аз бих подала жалба. Нищо, че не бих имала големи надежди. Обаче това е начинът. Ако всички почнем да подаваме оплаквания, когато правата ни биват нарушени, все в един момент ще се усети ефектът.

# 12
Жалба бих подала, ако мисля. че би имало полза от нея. Но полза от това, че ще извикат подобни съседи пияници да им направят забележка, не виждам...

# 13
  • Варна
Нека. Като ги привикат няколко пъти, ще почнат да се позамислят. Само игнор не им действа на такива - те си натрапват присъствието и трудно се игнорират.

# 14
Това е потресващо.
Аз имам съседи, които крадяха, обаче чак такива хайки никой не им е устройвал.
Според мен е за някакво оплакване всичко това ... Не можеш ли да попиташ в полицията какво можеш да направиш?

Общи условия

Активация на акаунт