Действието се развива в 22 часа.
В резюме - у нас е известно време болният ми баща който е със два инсулта и си ляга рано човека, към 9 и гледа известно време телевизия - настанили сме го в хола.
В спалнята спеше отдавна синът ми на две годинки и дъщеря ми която малко преди това си беше легнала.
Аз се подвизавах из банята все още когато започна да се звъни на пожар
Нахълтват група от 4 комший, единият от които като си отвори устата и влетяха ято винарки в коридора! Смърди на джибре ,та се не трае
Идвали на внезапна проверка за кражба на топлоенергия!Ние не ползваме такава от много години и сме изобщо със демонтирани радиатори и плобми навсякъде!Аз им казах че вече всички са по леглата и няма да ги допусна! Тогава този едният буквално ме избута на вътре и ми вика - значи нещо криете а? Какво пречело да минат 4 души из къщата докато спят хората и да ми надничат зад пердетата
Нека си спяли! Леле полудях! Направо се разтреперих цялата! Домоуправителката без покана влетя в хола при баща ми и запали лампата, а други двама отвориха щранга и банята. По едно време гледам единият от самозваните" управници" коленичил на кревата на дъщеря ми и гледа дали на тръбите имало пломби На кратко ми кажете, така ли е редно? Аз не съм против това че е редно който краде да бъде хванат, но в 10 вечерта ли е редно, след като половината от тях са си изпили ракийте и след това тръгнали да се правят на следователи? Просто съм втрещена!
.
Друга тема е че когато бях в напреднала бременност, тази същата персона си позволи да ме заплашва ,защото само аз не съм била боядисвала входа и пейките пред него! И обръщението и беше - Ти само роди аз щи кажа! Пиша го както ми го каза!