Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 48

• 63 522
  • 746
  •   1
Отговори
# 450
 Дано да няма изненада другата седмица, когато трябва да ми дойде!
Бобонкова, спакойно, бременна си. И аз като теб рано рано си засичам бременността.

# 451
Не влизай във филми. С тоя прогестерон няма изгледи да ти дойде. Мисли паложително

# 452
Момичета, пих сорбифер, но явно не го усвоявам ок и желязото си спада. Консултирах се с АГ и каза да пробвам с билкова кръв- сутрин на гладно по 40мл. Добре, ама забравих да попитам трябва ли и нея да я пия с 2-3 часа отстояние от магнезия. Вие как ги приемате 2-та препарата?

# 453
Момичета, пих сорбифер, но явно не го усвоявам ок и желязото си спада. Консултирах се с АГ и каза да пробвам с билкова кръв- сутрин на гладно по 40мл. Добре, ама забравих да попитам трябва ли и нея да я пия с 2-3 часа отстояние от магнезия. Вие как ги приемате 2-та препарата?

Пий цвекло.

# 454
  • Blondeville
Grumpy_Cat,да, магнезий и желязо трябва да са през няколко часа интервал.

# 455
Момичета, колко градуса температура вече се води висока и опасна при бременност? 13та г.с. съм, днес се събудих с болки в гърлото и запушен нос, стигнах преди час температура 37.6, вече падна на 37.2, аг не ми вдига, а съм изненадващо с нова лична лекарка,защото старата се пенсионира, която нито познавам, нито имам доверие за каквото и да е... 

# 456
  • Blondeville
Мисля над 37.5 не е хубаво да се поддържа дълго при бременност. Ако е спаднала, супер.

# 457
  • UK
Над 38 не е добре да се поддържа, можеш да пиеш парацетамол за сваляне.

# 458
  • София
Моето АГ ми беше казала над 38 - 38.5 да пия парацетамол.

# 459
Падна сама на 36.9... Ох, благодаря момичета, не ми е проблемът, че съм като смачкана от влак, но много се притесних с тази температура. АГ ми върна обаждане и той потвърди, ако вдигна над 38 тогава да пия парацетамол. Много се надявам все пак да не се наложи, но поне се поуспокоих малко.

# 460
Пий Биозин Мама

Падна сама на 36.9... Ох, благодаря момичета, не ми е проблемът, че съм като смачкана от влак, но много се притесних с тази температура. АГ ми върна обаждане и той потвърди, ако вдигна над 38 тогава да пия парацетамол. Много се надявам все пак да не се наложи, но поне се поуспокоих малко.

# 461
Момичето от няколко дни имам силна болка в краката и смело мога да твърдя, че са вече отекли. В първата ми бременност нямах такива проблеми, а сега станаха.....предполагам не е нещо сериозно

# 462
Върви да ти погледнат кръвното и албумина. Оттоците не са за подценяване, особено в късни месеци. Не знам в кой си. Може и да е сериозно. Може и нищо да не е.

# 463
4 часа отстояние от желязото на магнезия.Яж плодове богати на вит.С. Но се съмнявам да те компенсира билковата кръв.
 Аз като към бременна редовно поддържам температура 37,5 в началото. От повишения прогестерон е.

За оттоците - сутринта пусни една урина седимент, за да се види колко белтък има в нея. И кръвно изследване на албумин, общ белтък., мери кръвното три пъти.

Последна редакция: чт, 15 мар 2018, 22:41 от Анонимен

# 464
Върви да ти погледнат кръвното и албумина. Оттоците не са за подценяване, особено в късни месеци. Не знам в кой си. Може и да е сериозно. Може и нищо да не е.

+1 и да допълня - пусни урина да видиш има ли белтък.

Общи условия

Активация на акаунт