Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 48

• 63 465
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
Мъ℘♥Мяɣ  не съм в фанатичка на тема кърмене, но понеже се налага по-рано да родя, бих искаа да кърмя за да навакса бебето по-бързо. Иначе си права, каквото, такова.

Green_poison Най-сигурно си е да отидеш в болница. Паникьосването не помага. На мен лекарите в Токуда ми обясниха, че преносването при по-голямата част от жените се оказва грешно изчислен термин.

# 571
Здравейте ,дали е възможно да са двенки?
На 13 .03 чхг 45  7дена след Ову
На 15.03 чхг 137 9 дена след Ову
На 19.03 чхг 795 утре чакам цикъл по принцип ....

# 572
  • Blondeville
Ами доста е високо чхг за преди цикъл, и продължавам да мисля, че си била с по-ранна О, независимо от теста. С тези нива на хормона след няколко дни би трябвало да се види плоден сак/сакчета.

Последна редакция: пн, 19 мар 2018, 15:59 от blondie_anna

# 573
 Правих ову тестове от 13ден и положителни бяха само на 16 и 17 и тогава имахме  контакти  и на 18  цикъла ми е 30-31 дни /b]
Ами доста е високо чхг за преди цикъл, и продължавам да мисля, че си била с по-ранна О, независимо от теста. С тези нива на хормона след наколко дни би трябвало да се види плоден сак/сакчета.

# 574
Елена е прекрасна и като човек и като лектор. Лекции води на няколко места. Била е акушерка, за жалост вече не е. С кърменето също може да помогне.

# 575
Бобонкова, още малко и ще се веди плоден сак а ти говориш за мц. Яйде, по-адекватно, моля те. Kissing Heart

# 576
Да де ..просто много от рано имах положителен тест и за това ...нямам закъснение Simple Smile В четвъртък съм на доктор .....  [/b]
Бобонкова, още малко и ще се веди плоден сак а ти говориш за мц. Яйде, по-адекватно, моля те. Kissing Heart

# 577
  • Варна
Здравейте Simple Smile
Искам да попитам дали някоя от вас е летяла със самолет в началото на бременност / 6-7г.с. / и как и се отрази? Полета ще е около 2-3 часа... Два полета в рамките на седмица.

# 578
Здравейте Simple Smile
Искам да попитам дали някоя от вас е летяла със самолет в началото на бременност / 6-7г.с. / и как и се отрази? Полета ще е около 2-3 часа... Два полета в рамките на седмица.

Привет Simple Smile Аз летях точно в този период и нямах никакви проблеми, но все пак е добре да се консултираш  с твоя АГ дали няма някакви съображения да не ти разреши.

# 579
  • UK
Здравейте Simple Smile

Аз - летях първо в 5-та седмица, после в 11 и нататък пак няколко пъти. Никак не ми се отрази, летях си без проблем до 7 месец, после не се е налагало да ходя никъде.

# 580
И аз съм летяла в 5-6 без да знам, че съм бременна и даже бях изпила 2 бутилки вино на борда, понеже ме беше страх 😂

# 581
в 14г.с седмица чуствам се добрее но кръвнотоо .... Да се консултирам ли с аг за това кръвно и вчера беше ниско нооо не чак толкова

# 582
в 14г.с седмица чуствам се добрее но кръвнотоо .... Да се консултирам ли с аг за това кръвно и вчера беше ниско нооо не чак толкова

Моето е 90 на 60, но по принцип ми е толкова или най-много 110/60. Ако не е нормално за теб, консултирай се.

# 583

Моето е 90 на 60, но по принцип ми е толкова или най-много 110/60. Ако не е нормално за теб, консултирай се.
Винаги ми е било ниско с висок пулс ноо никога толкова ниско

# 584
Пий айрян и понече течности.

Общи условия

Активация на акаунт