Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 48

• 63 463
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
  • Blondeville
Стерилна урина трябва да е първата сутрешна урина. Първо се прави тоалет, (измиване) след това се взима урината, взима се средната струя. Тоест пишкаш малко, после пълниш контейнерчето, после си “допишкваш”, така да се каже.

# 601
За стерилната знам, но кога е обикновената?..

# 602
  • Blondeville
За нея няма значение, може по всяко време без подготовка.

# 603
Разбирам, че бременността е вълнуваща, но чак да се пълни темата с това, как и кога се дава обикновена урина е малко в повече.

# 604
  • Blondeville
За стерилната доста хора не са наясно, а ако не се вземе правилно може да се замърси и да те вкара в излишни филми с бактерии, антибиотици, и тн. Обикновено АГ или в лабораторията обясняват как става взимането на проба.

# 605
Съжалявам, ако въпросът се струва неуместен или глупав на някои потребители, но се замислих дали наистина има някакво правило да се дава последователно двата вида урина. Естествено, че знам как се дават поотделно. Мисълта ми беше на един път, последователно дали има правило. Както и да е..

# 606
Ами хубаво, ама тя и за обикновената не знае КОГА е - ?!, и вече ... то пък до най-малкия детайл да се "консултира" човек по форуми, само защото е забременяла ... то на едно дете да му се каже, ще отиде и ще напълни чашката, без много въпроси, тук големи драматизации как се дава урина, от жена достатъчно зряла за да реши да става родител.

# 607
На мен ми казаха да оставя първите капки да капнат и после да пишкам в контейнерчето

# 608
Разбирам, че бременността е вълнуваща, но чак да се пълни темата с това, как и кога се дава обикновена урина е малко в повече.

Всеки (и вие и аз) има право на мнение, както и да задава въпроси (както дамата, попитала за урината). Все пак това е форум, това му е идеята Simple Smile
Ясно е, че знаете повече от нас, с по 100 коментара (затова и питаме), не разбирам дразнението ви от въпроса, не е по-различен от "колко пъти ви правиха ПКК", "усещате ли бебето... в 12 г.с." и т.н.

Лично на мен подобно "захапване" ми действа много демотивиращо да задавам въпроси, затова се включвам и с коментар на вашия Simple Smile Не съдете по-малко знаещите от вас Simple Smile

Последна редакция: вт, 20 мар 2018, 10:46 от Dakota_1

# 609

Salsisha, успокой топката. Вече имам зад гърба си една бременност и не едно изследване. Просто подмини, нещо което те изнервя и дразни или просто не разбираш какво имат предвид от отсрещната страна.

# 610

Salsisha, успокой топката. Вече имам зад гърба си една бременност и не едно изследване. Просто подмини, нещо което те изнервя и дразни или просто не разбираш какво имат предвид от отсрещната страна.

Супер. След като набереш достатъчно опит, с трета или четвърта бременност, моля напиши подробни инструкции, как се дава урина, този сложен ритуал, за да се запознаят желаещите. Очевидно обществото има нужда да му се обясни с думи прости как да се изпишка в чашка.

# 611
Не разбра какво ми е питането. Както и да е.

# 612
Не разбра какво ми е питането. Както и да е.

Просто дай урината, нямаш нужда от разбиране и подкрепа за това. Надявам се ... Imp

# 613
Аз също разпитвах из форума как точно се дава стерилна урина, че бях оплескала пробата и беше набъкана със сто бактерии и си изкарах акъла.
 Добре, че ми обясниха момичетата.
И да добавя - купуват се контейнерчета от аптеката и не се пипа капачката от вътрешната страна. Ръцете хубаво измити.
 При бременни има увеличена секреция на влагалищен секрет, който попаднал в обикн.урина може да даде фалшиво полажителна проба за белтък, за това тоалет и преди нея.

# 614
Аз днес правих и двата вида урина. Занесох си от вкъщи стерилната, а в лабораторията ми дадоха чашка за другата.  Специалните изисквания са само за стерилната.

Общи условия

Активация на акаунт