Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 48

• 63 419
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
Момичета, открих, че Витасинът, Радопското чудо много ми помогна за новопоявили се стрии. Горещо го препоръчвам и е евтино. Аз няправо онлайн ат производителя си го порйчвам. Само да не излезе реклама, но много се кефя.

# 646
Има ли значение коя опаковка на витасина.Доколкото знам са жълт и розов и май са еднакви,но все пак.

# 647
Сега ползвам жълта капачка, но си поръчах и с гераниевото масло да опитам. Сякаш упителизират стриите. Като мажете и малко масажче да се затопли мястото и се вижда как се променя кожата.

# 648
Момичета, открих, че Витасинът, Радопското чудо много ми помогна за новопоявили се стрии. Горещо го препоръчвам и е евтино. Аз няправо онлайн ат производителя си го порйчвам. Само да не излезе реклама, но много се кефя.

Може ли линк към сайта на производителя? Може и на ЛС, ако е проблем. Мерси Simple Smile

# 649
витассин.ею на латиница. vitassin.eu

# 650
Някой пие ли Магнерич и ако да - по каква схема? На мен едното ми АГ ми изписа Магнерич 2х1, но такъв начин на приемане не откривам в листовката. Другото пък ми изписа магнезий на разтворими таблетки, който е 2+ пъти по-скъп от Магнерича и е гаден на вкус...Та реших да си сверя часовника за магнезиевия прием.

# 651
  • София
Някой пие ли Магнерич и ако да - по каква схема? На мен едното ми АГ ми изписа Магнерич 2х1, но такъв начин на приемане не откривам в листовката. Другото пък ми изписа магнезий на разтворими таблетки, който е 2+ пъти по-скъп от Магнерича и е гаден на вкус...Та реших да си сверя часовника за магнезиевия прием.

Магнерот пия аз, 3х1, а ако усетя много стягания през деня 3х2. Не ми е казвала преди или след хранене, просто каза като се сетя да го пия. Та, така и правя.

# 652
  И аз пия магнерот 3х1. При нужда и но - шпа.

# 653
2x1 Магнерич пиех аз.

# 654
Момичета, не ми се  подигравайте, дояло ми се е русенско варено или някво месце от консервичка , от къде да си взема? Къде има хубаво? В Била?

# 655
Аз пия сутрин и след обяд по 2 таблетки магнерич и един диаспорал 300 вечер преди лягане.

# 656
Момичета, не ми се  подигравайте, дояло ми се е русенско варено или някво месце от консервичка , от къде да си взема? Къде има хубаво? В Била?

Не е точно типичното, старо Русе ниско варено, но има много подобно месо в консерва в Лидл. Свинско. 3,69лв по спомен мисля, че беше. Много го обичам, правя си го и с яйца  Simple Smile)))

# 657
  • София
Не съм бременна, но и на мен ми се прияжда от време на време. А и не ми натоварва жлъчката.
Последно мисля, че на Компас купувах. Предполагам го има във всички хранителни магазини.

# 658
Момичета в 7ма г седмица съм и от скоро почна да ми става лошо ... Как се справяте с гаденето? При мен е по цял ден ,помагат ми мандарини и портокали ,или парченце бисквитка. За манджи да не говорим - вече изобщо не мога да ги ям, масово съм на филиики с масло ,сирене и домати. Та как се справяте с гаденето и повръщането?

# 659
Момичета,днес бях на преглед доктора ми каза че плацентата ми била малко ниско било малко опасно , но пък канала бил затворем, викам си няма да го мисля и чета нооо няма как да стане, на доста места четох повече лежане без секс без натоварванее дали наистина може да ми навредят тези неща  ? В 14г.с съм? Има ли и другаа като мен с такава плацента? И какво съответноо не правите:weary:

Общи условия

Активация на акаунт