МЪЖКИ ФАКТОР - спермограма, витамини, съвети - Тема 12

• 85 942
  • 787
  •   1
Отговори
# 75
Облаче, гледали ли са го на ехограф?
Ако не са, нека го видят, освен че ще пуска и микробиология.

# 76
Облаче, гледали ли са го на ехограф?
Ако не са, нека го видят, освен че ще пуска и микробиология.

Аризона, още не са го гледали, за другата седмица съм запазила за Бъчваров.
Момичета, леко съм се отчаяла. Преди месец ми диагностицираха една киста като ендометриозна, надявах се поне при ММ всичко да е ок, но не би....
Включвам се да ви следя.

# 77
Облаче, ако може запиши и час за друг, освен Бъчваров. Не е лош лекар, но при ММ не видя варикоцеле и лечението, което изписа, дори проф. Щерев каза, че не е правилно.
Успех ви желая!

# 78
Облаче, ако може запиши и час за друг, освен Бъчваров. Не е лош лекар, но при ММ не видя варикоцеле и лечението, което изписа, дори проф. Щерев каза, че не е правилно.
Успех ви желая!

Ами другият е Кацаров, а той пък май твърде често смята, че е варикоцеле. Иначе преди годино ММ е правил операция от варикоцеле и уж нямал рецидив. Мислиш ли, че Кацаров е добър избор за второ мнение? Благодаря за отзивчивостта

# 79
Аз мисля, че Кацаров е много добър лекар. ММ също ходи при него, дори се подложи на биопсия. С отлични впечатления сме. ММ също има варикоцеле, но това не беше съществения проблем и му каза, че не е необходимо да се оперира. Мисля, че този лекар е добър избор. Успех 😊

# 80
Смятам, че Кацаров е много добър избор. Ние ходихме при него и независимо, че ММ е с варикоцеле, каза че не е за операция и ни обясни и защо и какви са рисковете, ако оперираме.

# 81
Благодаря, момичета, ще запазим и за Кацаров. Дано успеем да подобрим показателите. Ще докладвам след микробиологията

# 82
Сладурки,аз идвам тихичко да ви споделя,че тази сутрин имам положителен тест за бременност.Пряко волята си се вълнувам,защото преди да се види на ехограф не бива да се радвам.Той теста е евтин де,дано не е фалшив.Момичета,ще ви държа в течение ,дано има точка на ехото.Flushed

# 83
  • Варна
Иха, браво за чудесната новина рано рано Simple Smile От мен прегръдка и " я се зарадвай на чертата и се усмихни до уши" теста евтин ама станала работата Simple Smile Много ти се радвам и стискам палци да си ок Simple Smile

# 84
Мирче,благодаря ти!

# 85
  • София
Поздравления Simple Smile Споко, нищо, че е евтин тест. Ще се види и точица Simple Smile

# 86
Леле, Морело, това е страхотно!
Стискам палци за щастлив финал!  Hug Heart Eyes

# 87
Герберче,Джей,благодаря ви!Ами дано,всичко да е ок...аз така се бях шашардисала ,а то..каква изненада!!!С тази лоша морфология на мъжа ми...

# 88
  • Варна
Ти спи без гащи,  тя морфологията нека да е лоша Simple Smile

# 89
Влизам днес тук и гледам толкова много мнения! А то имало чудесна новина! Браво, Морело. Хайде дано повлечеш крак и всички ние също да те последваме.

Общи условия

Активация на акаунт