Бременна съм а бащата не ни иска

• 30 340
  • 333
  •   1
Отговори
# 15
на 24 и угажда на майка си зарязвайки забременялата си ( планувано ) приятелка  ooooh!
момиче - събери приятелките си и почерпи, че си се отървала.

# 16
  • София и там където не се пуши
на 24 и угажда на майка си зарязвайки забременялата си ( планувано ) приятелка  ooooh!
момиче - събери приятелките си и почерпи, че си се отървала.

Праавилно

Никакво даване на име от бащата, що приятелки си имам дето страдат от това, но имам и умни де, дето не са му го поискали.

Последна редакция: ср, 28 фев 2018, 23:05 от Dorothy

# 17
Аз ако съм на теб.. Честно..ще направя аборт.
Ако искате ме съдете, но за мен раждането в такава крехка възраст и обричането на едно дете да живее без родител е непростимо. Не бих подложила на това и родителите си. Реално те ще трябва да гледат и теб, и детето ти. Не знам как си го представяш гледането на дете, но предполагам не е лесно.
Какъв аборт, тя е вече в 4-ти месец.

# 18
Е, не е разбрала в 4тия месец. Говоря по принцип. Но това си е мое мнение. Не задължавам никой с него.

# 19
Имаш ли завършен 12ти клас?
Работила ли си досега?
Финансовото положение на твоите родители много ли ще се натовари от отглеждането на теб и детето ти?

# 20
Първо ти пожелавам лека бременност!За "бащата" всички са прави! Най-добре не му давай права над детето-ще ти стъжни живота! За аборт-това е лудост! Радвам се,че самата ти си против! Това,че си на 18 години няма да те направи лоша майка! Поизбързала си,но бъди достатъчно отговорна да отгледаш с любов бебчето,което очакваш! Пожелавам ти много кураж и успех! 😊🤗

# 21
Не разбрах какво искаш да питаш, но накратко - съдиш го и получаваш издръжка. Това не е по желание, иска, не иска, ще се води баща на детето. За друго не бих разчитала на него, даже ако някой ден поиска да бъдете заедно, в което се съмнявам, но да кажем, че някакво чудо се случи - много си помисли дали да влизаш пак във връзка с подобен тип човек.

# 22
  • out of space
Аз не разбрах- самата ти искаш ли детето?

# 23
  • София
НСЧ, ако го съди, ще хвърли куп пари и накрая срещу 100-200 лв. на месец ще стане напълно зависима от угаждащия на родителите си до пълнолетието на детето. Ще се вкара в спирала, от която няма излизане и коства време, нерви и пари.

# 24
Здравей. Не е нито първият, нито последният дето хем иска, хем не му стиска. Остави го. Поне на този етап. Планирай живота си без него.
Относно името имаш още един вариант. Твоят баща да даде името си на детето. Нужно е изричното му съгласие. (Това в случай, че имаш чисто женско име и не искаш да го даваш за презиме - например Росицов/-а)
Здраво и спокойно бебче ти пожелавам. И не пропускай да довършиш средното си образование и да следваш. След време ще е важно и за теб, и за детето ти.

# 25
Мила, аз минах по твоя път. Искаше бебе, случи се. После  не иска, иска и така до ден днешен. Съветвам те от личен опит не му давай да припознае детето, ще се вкараш в огромен стрес и нерви. По добре да е на твоето име , ще получаваш някакви помощи от соцялните, за самотна майка. И да го осъдиш на издръжка , първо ще го припознае, второ я ти я дава я не. И само ще хабиш нерви, защото когато му скимне ще използва детето срещу тебе и ще ти създава куп главоболия. А всъщност когато ти трябва него няма да го има, за помощ, за болница, за къпане изобщо за нищо важно. Вашите са твоите хора, на техните плещи ще падне всичко. С едно майчинство няма как да се оправиш, да не говоря за грижите за детето. Всичко това ти го казвам от личен опит, едно към едно с твоята история. Само че аз бях на 27. За живот, заведения забравяш. Детето е нещо прекрасно, ще изживееш прекрасни мигове. Но в съчетание с такъв татко, припознае ли го ще ти стъжни майчинството. Сега аз водя дело за режим на свиждане, зс издръжка. Коства ми много нерви, пари които нямам и ядове.
Моя съвет е да не го припознава.

# 26
Забрави за *бащата*. Не ти трябва такъв дето днес така утре иначе. Не можеш да очакваш помощ от тоя, не му давай правото да ти се бърка в живота. Запиши бебето с твоите имена. Задължително. Казвам ти го от опит.
И затова мисля всеки ден и не знам дали наистина това е правилното решение,дали да е с моите имена,но ако не поиска да го признае,няма да имам друга алтернатива..
Пък и не ми се иска да го отделям от детето или да излизам накрая аз виновна😏

Искала си бебе,имаш го.Честито!
Пожелавам лека бременност.

Но, кво значи "не искам да го отделям" и "ако не поиска" да го признае?

Ми че той не те иска нито теб,нито бебето и ти го е заявил в прав текст..

Само от това ти изречение,мога да напиша цял роман за мислите в главата ти..

С две думи..

Щом си надула корема,вземи порасни,и си избий фантазиите от главата,че той като види бебето и ще ревне от умиление и ще дотича обратно..Дори така да стане,то ще бъдеш с две деца на ръце,вместо с едно..

Запиши си детето на твое име задължително,а ако той много настоява и е готов да се стигне до съд(което е малко вероятно),тогава вече премисли..

И запомни,че името не прави човека баща и,че има "бащи" отглеждали по 10 години децата си,а след развода не искат и да знаят за тях,така,че не разчитай на това име за нищо и в крайна сметка,бащинството винаги може да бъде узаконено..Сега,след така стеклите се обстоятелства,нека първо се докаже,че наистина е баща на това дете,а името е най-лесното нещо..

# 27
  • On the sea
Искала си бебе, на път е, би трябвало да си щастлива от факта, жалко е, че бащата не ви иска, но в крайна сметка не си първата и няма да си последната. И аз подкрепям мненията да запишеш детето на твое име и ако го направиш, повярвай ми един ден ще си благодарна на всички които са те посъветвали, аз от няколко години си блъскам главата и сега уж вече се бяхме разбрали, но отново ги надроби едни преди да замине за чужбина, че аз отново си останах с вързани ръце тук. Той ако има желание и при тези обстоятелства ще ти помага и ще се грижи за детето.

# 28
Дори и в такива обстоятелства никога не помислих да го махна,разбрах го точно на бъдни вечер и за мен беше най-хубавия подарък,който можех да получа.Не съжалявам за детето,исках го и ще продължавам да го искам и съм много щастлива.
Просто щастието не е пълно заради бащата,който го искаше,направи го и сега си би шута,защото "техните не били съгласни",доколкото разбрах,нито за мен,нито за детето.
По неговите думи той ни искал,обичал ме,ама заради техните.По неговите действия виждам,че не ме обича и жалкото е за детенцето,не толкова за мен,че той нямало да е до мен..

# 29
Виж сега - живота дава право на поправителен изпит. Детето ти ще си има баща макар и не биологичен такъв ако си умна и си отваряш очите за напред. До тогава не гледай на него като на горкото дете без баща. Отдавна отминаха времената, в които дете с един родител беше половин човек, осакатен и отритнат от обществото. Щом имаш подкрепата на родителите си и желание да бъдеш майка - ще се справиш.
А този индивид дрънка празни приказки присъщи на страхливите пухльовци дето хем ги сърби хем ги боли. Ако беше пич на място щеше да запретне ръкави и да те гледа теб и детето си далече от неискащите ви родители. Не е невъзможно но се искат усилия и характер, нещо което на него очевадно му липсва. Ако ти си склонна да приемеш такъв партньор в живота, помисли искаш ли такъв пример за детето си.

Общи условия

Активация на акаунт