Бременна съм а бащата не ни иска

• 30 347
  • 333
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте,дами нова съм във форума и ако темата не е за тук,информирайте ме.Та,с две думи искам допълнително мнение от мамите и не само във форума,понеже съм чела темите и съм виждала много адекватни мнения.
На 18 години съм и съм бременна в четвъртия месец,а бащата от началото не ни иска.Бебето беше планирано,всичко беше обсъдено,че аз искам,че той иска и щом му съобщих страхотната за мен новина,той се отказа.Раздели се с мен  каза,че не е готов за това,че техните не са съгласни и все такива причини.
От началото до сега си смени мнението няколко пъти и накрая реши,че нито ще ме търси,нито ще пита за това дете,а твърди,че ще помага и ще се грижи за детето,но около месец и повече не сме заедно и не ме търси по никакъв начин.
Говорила съм с родителите ми,решила съм да го оставя.Искам просто да попитам за вашето мнение по сложния за мен въпрос.
Мнение за какво?
Времето за аборт е минало, бащата не се интересува, остава ти да го родиш и да го гледаш.
Дори не разбирам какво точно питаш.

# 31
По никакъв начин това,че той не е до мен няма да ме спре да отгледам с много люноб детето си.И наистина не бих искала да взима примеер от такъв човек.
Аз ,че съм на по-малка възраст не постъпих така,аа той човек на 25 години да не знае какво иска и да си няма собствено мнение,нямам думи..много ще ми е трудно,но знам,че ще си струва всичко.

# 32
По никакъв начин това,че той не е до мен няма да ме спре да отгледам с много люноб детето си.И наистина не бих искала да взима примеер от такъв човек.
Аз ,че съм на по-малка възраст не постъпих така,аа той човек на 25 години да не знае какво иска и да си няма собствено мнение,нямам думи..много ще ми е трудно,но знам,че ще си струва всичко.
Дете само с любов не се гледа.

# 33
Пределно ми е ясно,че не се гледа само с любов голяма роля играят  и финансите.
Но с родителите и роднините зад гърба си,ще се справя и без помоща на бащата.Видя се досега какъв интерес има към нас,не ме е потърсил..това имах предвид не,че ще го отгледам само с любов.

# 34
  • Варна
И като родиш, ако вземе да цъфне и да се умилква в родилното, спомни си как те е зарязал заради кефа на техните. И не омеквай от хормоните, позволявайки му да се запише като баща.

# 35
няма да цъфне. щом мама е намесена и да има такива мераци няма да ги осъществи. да не забравяме все пак, че ако реши да се прави на баща и да си дава името ще трябва да плаща издръжка, а и детето ще му е наследник, а мама очевидно не е ок. с това.

# 36
  • Варна
Абе, и аз мисля, че няма. Ама всичко се случва.

# 37
Не успявам да разбера какво точно очаквате да чуете от форума с поредната измислена тема или тема за тийнфорум, а не за тук.

Искате да прочетете какъв негодник и боклук е приятелят Ви? Ами да, негодник, боклук, безгръбначно мекотело и то очевидно така възпитано от прелестните си родители, които учат синчето си как да бяга от отговорност.

Или искате да разберете дали можете да си го върнете? Не мисля, че ще стане, а и както са казали другите - не е нещо, по което да съжалявате. А аз ще добавя - и Вие не сте нещо, при което да си струва да се върне човек.

И тук стигаме до Вас. На 18 сте "планирали" дете без образование, без работа, без брак, без дори годеж. Какво дете ще отгледате на 18, когато сте още на джобни и не можете за себе си да се грижите, какво остава за дете? Да си бяхте планирали следването вместо деца да планирате. Ще си родите сестричка и ще я тръснете на родителите си, докато Вие учите (в добрия вариант) или се развявате с поредния батко, вероятно ще изберете нещо към 30+ този път, да приляга на MILF-ка.

Вместо да пишете по форуми мъгляви теми, се стягайте да учите и да работите докато гледате малко дете, защото детството свършва точно след 5 месеца и ако не порастнете ударно, ще компромитирате не само собственото си бъдеще, но и това на детенцето, което ще родите. 

# 38
За жалост татко, измислената тема е реалността в живият живот. Девойче, вероятно гледано в саксия се е увлякло по батко вероятно с прилична колица и решило да си поиграят на семейство. баткото в момент на емоция и се вързал на акъла и *планирали/осъществили* бебето. да ама мама/свека скръцнала със зъби - таз не ни подхожда и пича си бил камшика. по-добре да зареже девойчето, може пък да се изплаши и да го махне, отколкото да рискува да му врътнат кранчето мама и тати.
сега в главата на девойчето се въртят хиляди картини. ще му се като във филмите - принца да се появи със златната си каляска в родилното и да ги отведе в двореца където да живеят щастливо цял живот. от друга страна знае/усеща, че не е неговата принцеса и няма да бъде такава. разочарована е, наранена е, бременна е ... ще и се да *поговори* с някой бил в нейната ситуация. разбираемо е.
тя не е виновна. вината е на родителите и че не са и дали правилното възпитание и на неговите, че не са го научили че в леглото не се взимат важни решения.

# 39
А неговите родители как така не са съгласни, след като вече бебето е на път? Съгласна съм да не са съгласни, ако само сте споделили какво смятате и планувате, но родители да кажат, че не искат мен и бебето ми (детето на сина им)- нито ще искам да ги видя, нито да ги чуя! Ти разговаряла ли си с тях лично?

Мисля, че не може да се даде адекватно мнение без да познаваме и теб, и него. Може да ви иска и теб и бебето, но да е подведен, знам ли. Аз също съм бременна (на 26) с приятеля ми (30) сме заедно точно от 18 и 23, бяхме като вас. Но сега ако се върна назад във времето, дали сме били готови на тази стъпка по онова време - абсолютно не.

# 40
  • Варна
Да бе, подведен. На 25 няма достатъчно мозък та се оставя да го водят за носа. Баш се е уплашил, че техните ще му обърнат гръб и ще се обзаведе с млада жена, ревящо бебе и оскъдни финанси.

# 41
Може да ви иска и теб и бебето, но да е подведен,
това го има само в латино бозите

# 42
  • София
Е как ще планираш бебе и ще разбереш чак във втория месец (на Бъдни вечер), че си бременна?

Мързи ме да търся емотиконче, хапващо пуканки.

# 43
Аз съм изненадана и че родителите ѝ не са я натиснали да абортира - щом той веднага след научаване за бременността е отказал да поеме отговорност. 18 години не са ли 11 клас? Вместо бал, бебе...

# 44
Предвид възрастта на кандидат-родителите, най-вероятно "великият план" за бебе е бил в стил:
лежат си в леглото след секс, авторката е подхвърлила нещо от сорта "Толкова те обичам, не искаш ли да си имаме бебче?", пича е видял шанс да прави секс без презерватив и веднага се е "навил" на плана-Бебе.Като може би се е надявал, или вярвал, че забременяване не се получава чааак толкова лесно.Особено ако не го правят всеки ден....

Общи условия

Активация на акаунт