Добре де, толкова ли ще е лошо, ако жената не иска да има деца (или поне да не ражда)? Нали това е личен избор? От къде на къде някаква, която НЕ МОЖЕ да намери време да си изчисти къщата, а е свободна 24/7 ще оценява живота на хора, които е явно, че се справят - дали с, дали без или с няколко дни месечно, деца в къщата...
Някой коментираше, че къщата е чиста, ама сигурно имат домашна помощница. И аз използвам услугите на домашна помощница - проста математика. Аз взимам 1 лев на час за работа, а чистачка 30 стотинки - не е ли по-добре аз да работя 5 часа и да изкарам 5 лева, от които да платя 1,50лв на чистачката, вместо да си остана в нас да изчистя и да "загубя" 3,50лв?
Тази от Надежда е останала вкъщи, за да гледа домакинството и децата. Не видях да се справя с нито едно от двете. Мъжа й няма да го коментирам - типичен селски тарикат. Намерил някаква заблудена, направил й две деца, хвърля й там по някой лев, че да си купи хляб да яде и толкова. Той си ходи фитнесче, работа, а-у. Така като слушах тя как се оплаква, че нямали време един за друг, си мисля, че момчето си ходи и по кафенца, по дискотечки и по какички...
И приятелка се появи, за да ни каже, че те не са такива. Толкова добър монтаж няма никъде - каквото са ни показали, се е случило.