Смени жената 2018

• 204 176
  • 1 938
  •   1
Отговори
# 75
Аз си знам да си мълча, ама не мога да се сдържа...

Добре де, толкова ли ще е лошо, ако жената не иска да има деца (или поне да не ражда)? Нали това е личен избор? От къде на къде някаква, която НЕ МОЖЕ да намери време да си изчисти къщата, а е свободна 24/7 ще оценява живота на хора, които е явно, че се справят - дали с, дали без или с няколко дни месечно, деца в къщата...
Някой коментираше, че къщата е чиста, ама сигурно имат домашна помощница. И аз използвам услугите на домашна помощница - проста математика. Аз взимам 1 лев на час за работа, а чистачка 30 стотинки - не е ли по-добре аз да работя 5 часа и да изкарам 5 лева, от които да платя 1,50лв на чистачката, вместо да си остана в нас да изчистя и да "загубя" 3,50лв?
 Тази от Надежда е останала вкъщи, за да гледа домакинството и децата. Не видях да се справя с нито едно от двете. Мъжа й няма да го коментирам - типичен селски тарикат. Намерил някаква заблудена, направил й две деца, хвърля й там по някой лев, че да си купи хляб да яде и толкова. Той си ходи фитнесче, работа, а-у. Така като слушах тя как се оплаква, че нямали време един за друг, си мисля, че момчето си ходи и по кафенца, по дискотечки и по какички...

И приятелка се появи, за да ни каже, че те не са такива. Толкова добър монтаж няма никъде - каквото са ни показали, се е случило.

Последна редакция: чт, 01 мар 2018, 19:53 от arrival

# 76
  • София
Все си мисля,че ако и предложат на Снежка даром квартирата на другите, с две ръце ще я прилапа. Joy Ама като не може да я има, дай да я разхвърля.

# 77
Все си мисля,че ако и предложат на Снежка даром квартирата на другите, с две ръце ще я прилапа. Joy Ама като не може да я има, дай да я разхвърля.

Не, тя не иска богатства. Отиде да я накъдрят в Галерия и реши, че там ходят мултимилионери и обикновения човек няма 50лв за прическа веднъж-дваж в месеца. Аз ви казвам - тази само е затворена по цял ден вкъщи, оня й хвърля някой лев за хляб и буца сирене, и тя си лежи на дивана, мечтае си да се върне на работа (а какво работи, аз не разбрах - тя каза, че прави много неща)... Дори не гледа и филми - не знае, не е виждала кое, какво, що... За нея съществува само нейния начин на живот - всичко друго е грешно. Грешно е да ти е монтирана правилно пералнята, грешно е кухнята да не е в мокро помещение. Грешно е един дом да е подреден - още като влезна каза, че й е дошло да поразхвърля...

# 78
  • Тра-ла-ла
мечтае си да се върне на работа (а какво работи, аз не разбрах - тя каза, че прави много неща)...
В профила й във ФБ пише, че работи в МТЕЛ. Но не е ясно доколко е актуална и истинска информацията.

# 79
мечтае си да се върне на работа (а какво работи, аз не разбрах - тя каза, че прави много неща)...
В профила й във ФБ пише, че работи в МТЕЛ. Но не е ясно доколко е актуална и истинска информацията.

Те там наемат такива като нея, да гонят хората да им предлагат някакви пакети...
Не мога да разбера това нежелание за по-добър живот, в хората. Както се казва в едно стихотворение "В много хора няма човек."

# 80

Нали каза, че искала да започне работа при мъжа си, но той не давал, защото щяла да има прекалено много контакти с мъже, а той бил страшно ревнив и затова не разрешавал. Чудя се тя какво може да работи при него Rolling Eyes
А за това, че гроздето е кисело при нея съм съгласна на 10000000 %

# 81

Нали каза, че искала да започне работа при мъжа си, но той не давал, защото щяла да има прекалено много контакти с мъже, а той бил страшно ревнив и затова не разрешавал. Чудя се тя какво може да работи при него Rolling Eyes
А за това, че гроздето е кисело при нея съм съгласна на 10000000 %

Да, да. Това е най-голямата глупост, която съм чувал. Имам близка приятелка, която не работи, понеже мъжа й също много я ревнува и да не говорила с мъже на работата... Е, познайте тя какво прави през деня, когато той работи? Всички знаят - само той не може да се усети...

# 82
Останах с впечатление, че темата защо нямат собствено дете, е болезнена за Верджи. Погледът й, очите й - натъжиха се. Имах чувството, че ще се разплаче. Думите й "Ако иска Господ ще имаме" потвърждават, че искат дете, но кога ще се случи е Божа работа.
Снежа не разбра намека и продължи да натъртва. Въпросът "Защо нямаш дете" е невъзпитан, дори жесток.
Снежа има нужда още малко да походи на училище. Да почете книги за възпитанието на децата. Независимо, че има две, елементарни понятия не знае - да учиш децата да разхвърлят е равносилно като да ги учиш да ядат с мръсни ръце.
Гроздето е кисело за нея, затова не хареса прекрасния дом на Верджи.
Не познавам Верджиния, но според мен, тя беше твърде деликатна със Снежа.

# 83
Останах с впечатление, че темата защо нямат собствено дете, е болезнена за Верджи. Погледът й, очите й - натъжиха се. Имах чувството, че ще се разплаче. Думите й "Ако иска Господ ще имаме" потвърждават, че искат дете, но кога ще се случи е Божа работа.
Снежа не разбра намека и продължи да натъртва. Въпросът "Защо нямаш дете" е невъзпитан, дори жесток.
Снежа има нужда още малко да походи на училище. Да почете книги за възпитанието на децата. Независимо, че има две, елементарни понятия не знае - да учиш децата да разхвърлят е равносилно като да ги учиш да ядат с мръсни ръце.
Гроздето е кисело за нея, затова не хареса прекрасния дом на Верджи.
Не познавам Верджиния, но според мен, тя беше твърде деликатна със Снежа.

Не, на Снежа просто й е чудно защо Верджи работи и дома й е чист. Тя си е намерила ревнив мъж, народила е две деца набързо и с тях си оправдава мързела. С ревността на мъжа, че не може да работи и с гледането на децата, че домът й не е подбреден, дори  ИЗЧИСТЕН.

# 84

Нещо в администрация сигурно. На наши близки военни, жените им обикновено са набутани на административни длъжности, а ако нямат съвсем образование и квалификация, по разни ведомствени столови и подобни... Намира се. Иначе не я виждам пред Президентството.

# 85
  • София /Абсурдистан
Ревнив мъж ... див селянин комплексар.

# 86

Нещо в администрация сигурно. На наши близки военни, жените им обикновено са набутани на административни длъжности, а ако нямат съвсем образование и квалификация, по разни ведомствени столови и подобни... Намира се. Иначе не я виждам пред Президентството.

И аз не я виждам там. Ще започне да се кара на гвардейците, че са прекалено дисциплинирани и стриктни Joy

Според мен Снежа не прави разлика между разхвърляно и мръсно. Вярно е, че децата вкъщи разхвърлят. Но да се оправдаеш с децата, че не си си измила печката, чиниите и не си пуснала прахосмукачка вече си е чист мързел. Аз също съм домакиня и си стоя вкъщи, и изобщо не си представям вкъщи да е мръсно, да има чинии в мивката и всичко да е с краката нагоре, а аз да си седна и да си гледам филм примерно

# 87
  • Тра-ла-ла
И аз не я виждам там. Ще започне да се кара на гвардейците, че са прекалено дисциплинирани и стриктни Joy
Ами , ще се пъне, Малко клюки, малко пасианс и в 17 без 5 чантата на рамо Laughing

# 88
Но да се оправдаеш с децата, че не си си измила печката, чиниите и не си пуснала прахосмукачка вече си е чист мързел...
Аз пък съм сигурна, че нарочно са ги накарали да оставят няколко чинии в мивката и печката в този вид, за да стане интрига. Вижда се, че ремонтират поетапно и не ми се струва мръсно в готовите стаи. Банята, въпреки бидона и натуриите, също беше чиста.
До кухнята още не са стигнали, но като се върнах да разгледам нещата всъщност са подредени. В началото пък я дават как чисти и готви и се вижда, че е чисто, включително горната част на печката е чисто бяла.

Тя не ми допадна с държанието си, но не мога да не съм обективна, че се преувеличиха нещата. А тя даже не успя да го изиграе, рецитираше каквото са ѝ написали.

# 89
На тази от Надежда кой й каза, че ако не ходиш на работа си домакиня? Освен да излиза да люлее децата, според мен, друго не прави. Тази не гледа ли филми - не вижда ли какво значи домакиня? По цял ден на дивана стои, сигурно, а мъжа й ходи по фитнеси и кафенета... Веднъж я заведоха във фризьорски салон и тя отсече НА МЕН БОГАТСТВА НЕ МИ ТРЯБВАТ... 

Много ограничена и неподдържана "лелка".А за дългата коса на Рапунцел съм без коментар!
Тази в кой век живее ?? Селска и изостанала във времето е тази тетка-"домакиня".Да допусне да живее в такава мръсотия и мизерия,и да претендира,че по цял ден "домакинства"??? Мухлясала и миризлива домашна прислужница-като бидона със зелето В БАНЯТА! (повръщащ емотикон)

Общи условия

Активация на акаунт