Искам да кажа ... (144) през март 2018

• 365 658
  • 5 812
  •   1
Отговори
# 120
Пфууу, от маслата си имам един фаворит, ама сега забравих какво беше. Решила съм известно време само с него, досега ги редувах, обаче косата ми е най-хубава след него, ама пуста склероза, май сусамово беше, ама трябва да проверя вкъщи.

# 121
Сега разбирам, че сусамовото има и приложение в козметиката. Аз, нали съм диетична все с хранене го свързвах.

# 122
  • Mediterraneo
Мари, козметично. Пише, че помага против пърхут и предпазва от слънцето косата, за кожа също има употреби и ползи.
Само че нещо ударих греда с доставката. Уж ми дава безплатна при поръчка над 32 евро, аз досега като гламава рових да ги направя, и изведнъж не можели да ми доставят на адреса. Сега махам и слагам неща, да видим докъде ще ми падне доставката, стигнах до 6 евро. Ама много мразя да плащам доставка, та ще се мъча още.

# 123
Виж и от боабаб също.

# 124
  • Варна
Че знам ли колко сняг падна... Достатъчно за да затрудни движението, а и зверски вятър имаше и навяваше. Днес е ок. Изчистили са пътищата, не е валяло, навалялото е утъпкано Simple Smile

Аз съм зле с очите, мацки, записах си час за преглед другата сряда. Много са уморени, кръвясали, дразнят ми лещите, а са чисто нови. Предавам се вече, отивам на лекар. Тъкмо ще направя консултацията за лазерна операция.

# 125
О, Тарти, значи и аз ще грабна едно сусамово олио .....от хранителния магазин. Няма да се занимавам с доставка.

# 126
  • Бургас
Али,честито ви бебче! Здраво и спокойно да расте!

Браво на Козуначето!

Хай,моля те сподели как е минало при очния!

# 127
  • постоянно
Карзче , знаеш ли дали има в Сарафово басейн които може да се показва за плуване . Нещо ми се върти в главата че имаше в един хотел . 🤔

Честито бебе на Алината кумица , дa расте живо , здраво и много да ви радва . ❤

# 128
А за какво ги ползвате тези масла? Аз съм взимала само какаово за шоколад, а и за малката - кокосово. Не знаех, че стават и за мазане по кожата. Simple Smile

Вместо нощем крем мажа шипково масло, това от няколко месеца де. Тялото след баня мажа с кокосово, но лятото в жегите ще ги спра тези масла. На плаж мажа какаово, много хубаво хидратира кожата и правя страхотен тен. А, забравих, с масло от авокадо мажа ръцете вечер.

# 129
  • София
Честито бебенце и от мен Hug

А какаовото на плажа преди или след защитата се слага? Или само в часовете, когато не слагате защита? Аз примерно след 2-3 седмици на късен следобеден плаж не мажа нищо, ама те вече си имат тен и не ми се е случвало да изгарят.

# 130

Ая, разкошна щерка! Що няма някой подходящ в темата син за тоз бонбон?

Ами Марче, защото всички сте млади в темата и децата са ви малки Laughing
Аха, това беше добро!

Весела Баба Марта!

Последна редакция: пт, 02 мар 2018, 04:39 от Анонимен

# 131
  • Mediterraneo
Точно след първоначалното излагане( 2-3 седмици) го слагам. Тогава вече нищо не ползвам, само какаовото масло. Ама на децата не, де, само за мен. Голямата ми е алергична към слънцезащитни продукти и никога нищо не слага. На малката мажем 1-2 седмици и толкова.

# 132
  • София
Аз имам ленено и сусамово масло, но готвя с тях. Ше взема да ги подпукам мм ще полудее той ги е купувал.

# 133
Аз у Австралия нищо като защита, освен за лице не ползвам. Вярно, че не се пека с часове, но се опвам на шезлонга за по 10 минути.

# 134
Първия месец мазах 30 фактор, полсе само кокосово масло и рамене и бюст пак с фактор. Лицето със сто защита и още отгоре тониращ с 50 и пак петна имам, а съм с огромни шапки:(( Сега ходя кат Винету с една кърпа на челото, ма късно се сетих, га цъфна петното.

Али, честото ви бебе!
На всички с поводи честото и наздраве!
Ая, прекрсна е дъщеря ти💝
Ша, хареса ми ботуша😘

Общи условия

Активация на акаунт