Искам да кажа ... (144) през март 2018

• 365 683
  • 5 812
  •   1
Отговори
# 135
Честито бебче на кумицата, Али!
Скоро ми свърши едно гроздово масло за лицето , сега си взех от жожоба - ами все още нямам впечатления, иначе се мажа с масла вместо с крем.
За щерката на Ая имам потенциални два броя - на 22 и на 21, не си спомням тя на колко е.
Големият е зает обаче, много харесвам приятелката му, днес ни подари на всички страхотни мартеници. Много слънчево дете е!
Малкият засега се ослушва, бил си самодостатъчен.

# 136
Жаки, от хормонални промени са гадните петна. Аз цял живот съм се пържила и нямах до миналата година. Поне тези на скулите изчезнаха, ама от самосебеси. На челото ми седи. Май само аз си го забелязвам, ама е като нацапано Simple Smile.

Джен, (изчервяващ се). Кажи ги пак тези кожени якета, че ги забравих, а не мога да намеря поста (pls).

# 137
Кожено яке и аз търся, казвай сватя, за снахата е.

Новинка, как мило прозвуча, че я харесваш, дано винаги сте в такива топли отношения!

# 138
Честито ви бебе, Али  bouquet

Аз миналото лято направих слънчева алергия в Португалия, въпреки че се мажех с 50ти фактор. Явно има огромно значение, че слънчеви дни в Люкси няма много Sad

# 139
  • Бургас
Хър,басейн има в хотел Атлантис. Не съм ходила там и нямам наблюдения. Само на банкети сме били там.
Но във Ветрен има минерален басейн.

# 140
Хърче, аз бих избрала по-различно от Гърция. Вие там сте били. Виж Португалия. И за на сам бих ти предложила, ама е по-далечко.

Черна гора и Хърватия съшо са вариант.Синая, румънско, също.

# 141
Али,честито ви бебе!Бързо възстановяване на кумицата ти и скорошно прибиране вкъщи!
И на мен ми се е появило едно петно на върха на носа Joy .Гледам да не му обръщам внимание обаче.

# 142
И на мен ми се губят. Изпуснах мартениците на Сбъдваща.
Там са си, на първата страница!

# 143
  • на Мелмак
Прекрасна млада дама видях!

Честито бебе на Али!

Ша - много са ти хубави ботушите 😊.

Малката племенница ще спи в къщи и си имам мартеница- калинка 😘.
Много готина!
От дъщерята имам специална,правена от нея, от малчо-голяма, красива за къщата.

А покрай вас и приятелка фармацевтка се сдобих с фон дьо тен на Виши, че и против бръчки бил, с нещо си още.
Но, съм очарована от него!
Така добре ми пасна, добре се разнася, попива, а бе ще го мацондря 😁.

Ще ходя до близката поликлиника да си поръчам стелки, че краката ми много бързо се изморяват, а ботуши и боти нови ортопедични не искам .🙄

Джена, готина мартеничка 😚.
И моята котана даваше да я кича😊.

Сбъдваща си знае за мартениците.

Мари, май съм пропуснала за прегледа?
Нещо установи ли се?

# 144
За ботушите на Ша ще се изкажа ласкаво, като й видя крачката в тях! Да си вземе забележка веднагически.
Ети, нищо не се видя различно. Е, имам един малък полип в матката, който трябва да се махне, но той не предизвиквал такива оплаквания. Взе се микробиология и сега чакам резултати. Най- рано в понеделник, но нали е почивен ден ще отида във вторник.
Жаки, аз ходя с нахлупени до веждите шапки поради тази причина. И големи слънчеви очила. Е, омазвам се предоволно с мазила, и после шапките от вътре са мазало.
Конти, дано полетът е лек на майка ти и скоро се чуете. Пожелавам ви и скорошна среща....пак.
За вечеря ще правя на децата и мъж спагети с кюфтенца и доматен сос. На времето четях на децата книжката за Лейди и Скитника, та от там видяха манджорето и им хареса. Направила съм и руска салата. За мен без картофи, но си я изядох още на обяд. Сега се чудя дали да посегна на истинската руска салата и да го отпиша този ден от диетичния режим.

# 145
Али, честито бебенце във фамилията! Аз разбрах, че племенничето става на 6 месеца днес, а той вече е батко Simple Smile

Джена, тая котана голяма кипра 😘

На ММ му изписаха антибиотик. Кофти работа, не се повлия от стандартните рекламирани препарати...

# 146
Даун, кожените якета бяха РОКЕДС. На място може да ти вземат размери. Така няма дълги/къси/широки ръкави. Поне така беше едно време.

# 147
  • Бургас
Честита баба Марта! Да сте здрави и засмени!

Докато изчета 10 страници и от стискане на палци дошло време за честитка! Да расте здраво бебчето, Алечка! Бързо възстановяване на кумицата ти!

Рая, честит рожден ден на майка ти! Никита, и на твоя племенник! Здрави да са!

От март винаги си избирам 14-ти, че тогава ми е рд. Абе много рибки сме тук.

Благодаря, Лили, за новата тема и зареждащата снимка! Дано при вас е по-спокойно положението!

Аз клоня май към загуба на глас. Минимум един доволен вкъщи ще има, както и някои съседи.

# 148
  • София
Алечка, да е живо и здраво бебенцето!
Джени, разкошна е котаната. Аз днес вързах мартеничка на офисното ни куче, мнооого се обиди Grinning

# 149
Честита ви баба Марта, девойки! Да сте здрави и засмени!

Аз намерих у нас една торба с мартеници, изобщо нямам спомен от кога са. Детето тая сутрин се беше накичило до лактите. Каза, че туй му бил любимия бг празник.

Тарти, кокосовото масло наистина прави чудеса за косата. Аз правя маска един път седмично, последно като се подстригвах ми казаха, че си личи, че косата е обгрижвана. Явно има полза. Кокосовото между другото го има в Меркадона. Бих ти препоръчала и витамин Е да си поръчаш (и за лицето, и за косата).

Цялото ми лице е на петна. Имам и лунички и изобщо… Отказах се да се боря. Мажа крем против петна вечер, слънцезащитен с фактор 50 сутрин, лятото задължително шапка и туй то. Но спрях да се взирам постоянно в огледалото. Каквот-таквоз.

Честити ходещи крачета на козуначето!

Честито бебе на Алекчка! Още някой май празнуваше нещо Thinking

Общи условия

Активация на акаунт