Искам да кажа ... (144) през март 2018

• 366 813
  • 5 812
  •   1
Отговори
# 225
  • Пазете Гор
Щом се нуждаеш - имаш подкрепата ми, buni. И всичката пролетна надежда.
Моята е подкрепа си е солидно нещо - като топуз на старовремските кантари.

# 226
На мен петъчно ми започна петъка. Отворих темата и имаше 69 нови отговора Simple Smile.

Аз съм стрелец, а детето дева или везни.

# 227
За ден от март си избирам 24 тогава моят любим съпруг се е родил, ако беше с един ден закъснял, щеше да е Блажко:) А сега има изкелефенчено име, на което няма кратка версия, та трябв да използвам животински умалителни, ако се умилквам😂❤
Бъни и Елени, такива хубави момичета, а на 8 март, като майка ми. А тя да ми е жива и здрава е най- оплакващата се многострадална Геновева... На 12 март е и свекървта, същата работа. Изобщо не се разбирам с риби, мълча и слушам и като ми писне...лошо:)
Аз ощ нямам цикъл:( Започвам да се притеснявам сериозно, имам болки в корема и кръста, много съм подута, 6 дни закъснение никога не е било:( не ми се ходи на лекар тук. Дано днес вече:(
Миа е купила нещо от Лидл към 40 лв, било и пасатор и кълцало, това ли обсъждате?
Днес е пълнолуние, идеално за 24 часов фаст, ако някой иска:) В два нощес е почнало при вас.

# 228
  • На брега на реката
Али, честито ви бебенце. Да е здраво и кротичко.

Бъни, стискам палци.

За протокола: -  дева съм.  ooooh!

# 229
Добрутро!
Бъни, стискам Hug
И аз имам проблем с един мост, тревожно ми е, ако стане нещо нямам алтернатива Tired
Отивам на работа, а ми е нервно, снощи се сядох с мм.Той, аз и щерката лъвове, става страшно в прайда.Рачето ми милото, много е добричко.А вайле е лъв с асц дева Laughing супер каприз и кривак.

Хубав ден, момичета и момчета Grinning

# 230
Добро утро, банда!

Бъни, стискам палци!

Днес ще ида до ЛЛ и до офиса за малко, а довечера жива-умряла ще празнуваме бебе Heart

# 231
  • София
Жакчо, аз ще фаствам днес. Ще пробвам де. Ако шефа даде Joy Да не стане като предния път, след 1234-тото кърмене в три през нощта ставах да ям, че щях да умиргам Joy

Ох, бе Куркума, преразказ на плато с картофи Joy Ще ме умориш, човеко!

В зодии също не вярвам, както вече съм имала повод да си призная. Като започнете да ги обсъждате, признавам си, че прескачам.

# 232
Този пасатор го имам сигурно 3та година и съм много доволна, ползвам си го активно с всичките му части.

Бъни, стискам палци!

Аз чакам да мине днес, хем в работата да ни се махне един срок, да престанат да ръчкат, хем идват няколко почивни дни Simple Smile)))

# 233
Добро утро!
Стискам палци и аз на Бъни, дано всичко е наред с изследванията.

# 234
Добро утро, на работа съм, след това ще ходя да купувам подарък за племенницата.
Идеи за играчка за 4-годишно девойче да имате? До 50 лева, останалата част от подаръка е купена.

Бъни, стискам.

# 235
П.П. Много си мила, Мари, задължаващо мила, а не трябва, няма защо.
Куркума, грешно си ме разбрал. Аз съм си мила....по принцип. Обаче искам/е още от теб. Някак незадоволени ни оставаш.

Добро утро!
Бъни, на линия съм със палците!
Кате за какъв мост говориш? Зъби ли? Отиди и на второ мнение.
Даун, тия 69 отговора ще ти ги сервираме още до обяд(наше време). Не ни подценявай!
Жаки, ся да не ям така ли? И това до кога? А дъвка да дъвча може ли?
Лято, аз бих питала майката каква играчка иска/ няма и от там бих се ориентирала.

# 236
  • Варна
Отчитам се с минус три кила, което ужасно много ме мотивира, но за съжаление има още за сваляне.

Петък е. Ще избутаме деня и после са три почивни Simple Smile В добавка вече е плюс един градус и гадния сняг се топи. Всичко това накуп ме кара да съм щастлива. Малко му трябва на човек...

Ау, Марче, това последното изказване към Куркума... странно прозвуча Simple Smile

# 237
Хай, моля, моля, баш петъчно е написано!
Честито за минуса.

# 238
Мари, много ми е трудно, защото в тях е като в магазин за играчки, всеки ден им се купува по една.🤔

# 239
  • на Мелмак
Добро утро!
Стиснати палци на Бъни!
Лято, виж в Хиполенд, имат някакво намаление. Ходещо, говорещо същество, пони, еднорог, кукла.
Лятно ми е 😁.
Цяла сутрин гледам рокли, ще поръчам две, да ги видя, за да знам как да продължа 😁.
Хай, честито! Хубав стимул 🤗
Направих и упражнения, днес съм много примерна.
Намерих си и йога в квартала 😊

Общи условия

Активация на акаунт