Искам да кажа ... (144) през март 2018

• 365 580
  • 5 812
  •   1
Отговори
# 60
  • Sofia
На Ая момичето е много красиво  Heart Eyes
До сега се рових във Вайбър да намеря някоя подходяща картинка да препращам...ей изрових де що можах и няма,и няма-мартеници.Пък хората ми пращат,от къде ги вземат,аджеба? Търсих в пазара за стикери,тц Crossing Arms Разгеле, се сетих да препращам вече изпратените ми,ама едно 20 минути търсих с търсачката  hahaha
Разлепени обувки не се е случвало да имаме. Ама той моят не е голям пешеходец,а и има поне 2-3 чифта за зимния сезон. В Декатлон бяха много грозни зимните. Тия дни, негов другар видях с много готини зимни кецове,на които цената в Спорт Депо е 360 лв  Shocked.
Чудесна заглавна пролетна картинка  Peace!

# 61
  • София
За зимните обувки се сетих да напиша - за тийна тази година купихме Kander от Спорт Вижън за 140 лв. Малко се попрекарахме, защото след една седмица ги видях във ФД намалени, ама каквото такова. Доволни сме, не пропускат, от време на време ги пръскам със защитен спрей. Със сигурност ще изкарат и следващата година, ако не му порасне крака  Wink Малък недостатък е, че като е по-топло времето се е случвало да му се изпотят краката в училище, обаче диването не пожела да излезем и да купим някакви подходящи за сухо време кецове. С тези щял да си ходи ooooh! Много мрази пазаруването!

# 62
Честита Баба Марта, бели и червени, весели засмени! Блсгодаря за темата!

# 63
Честита Баба Марта! Да сте много здрави, щастливи и с много късмет!

Ая, прекрасна е дъщеря ти  bouquet

Много исках да е събота тази сутрин, никак не ми се ставаше.

Алечка, стискам палци!

Последна редакция: чт, 01 мар 2018, 10:51 от landlake5

# 64
Аз ей тия загледах, но на живо не знам как ще са, не изглеждат особено интересни: https://www.sportdepot.bg/bg/product/helly_hansen_obuvki_the_for … te=YnJhbmRJZD04Nw

Джена, кои са тия кецки, дали не са намалени на 45 % много ще е добре, ако е така Mr. Green

По принцип не ми се затвярат много пари, т.к. смятам, че след 2 седмици няма да му трябват, а за догодина кой знае дали ще му стават.

И МС не обича да пазарува, то има ли дете, което да обича, ако не е момиче. Това на сестра ми обожава да мери дрехи и за всяка дреха е мечтала "цяялл живот" hahaha

viliandar, спокойно  Hug Миналата година и ние бяхме под стрес. Детето също се притесни, че той някакъв вирус беше хванал и температура, разстройство. Същото ме пита - какво ще се случи ако не може да иде. Мисля, че господина ни беше казал, че получават нула точки.
Около матурата 3-4 дена се ядат само по-сигурни и леки храни и у дома. Бях го помолила да не си купува непакетирана храна тип сандвичи, пици и прочее. Деня преди матурата си го оставихме у дома да почива - това всъщност ни го препоръчаха и госпожите от курсовете, а аз щях и по-рано, да го изолирам поне 3 дена, да почине, да се настрои Simple Smile, но те в това време много им обясняват как протичат матурите, за пликовете и т.н.
Всичко ще е наред, дишайте спокойно и положително мислене Hug Ти може да се притесняваш, но успокоявай детето, че ще започне само за това да мисли.

Ая, прекрасно момиче имаш. Красива, изписана, много е чаровна Simple Smile

# 65
  • София
Честита Баба Марта и от мен! Да сте здрави, румени, засмени! Simple Smile
Стиснати палци за Алечка!

# 66
  • югозапад, под "Марков камък"
Честита Баба Марта!
Термометъра сутринта показа -15, дамусеневиди и на зимата искам топло вече!
Алечка, стискам силно палци !

Вече съм накичена с десетина мартенички Simple Smile

Днес единствения ми, най-любим племенник става на 18 години, да ми е жив и здрав.
Обичам го много, бях на 17 когато се роди и беше любов от пръв поглед Simple Smile.
С дъщеря ми са като брат и сестра, надявам се цял живот да си останат близки.

# 67
  • Варна
Честита Баба Марта! Много здраве и късмет през цялата година! Flowers Four Leaf Clover

# 68
  • Euskal Herria
Честита Баба Марта!

# 69
Никитка, да е жив и здрав, много успехи в живота.
Али, стискам палци и аз.

# 70
Честита Баба Марта на всички - пишещи и четящи! Да сте здрави и засмени през цялото време!

Тез дни и аз съм повече четяща, но писмената дейност я оставих за работното място - радвам се, че през годините у дома не съм загубила тренинг - доволна съм, че за сега ми се получават нещата.

Палци за, който има нужда и честито на имащите повод!

Хубав месец предстои, да е успешен за всички.

# 71
Никита, да е жив и здрав племенника ти и да са винаги близки с дъщеря ти.

Ая, дъщеря ти е прелестна.

Янче, прекрасни мартенички.

Титина, или някой който ползва Нетера, кога качват новите серии от сериалите, защото аз в реално време трудно ще мога.

Али стисках палци и още стискам. Кажи има ли ефект.

# 72
http://www.cookwithasmile.com/%d1%88%d0%be%d0%ba%d0%be%d0%bb%d0% … 1%80%d1%82%d0%b0/

Това е тортата, която ви бях обещала ехе...отдавна.

Честита баба Марта! Здрави, щастливи и усмихнати бъдете!
Сбъдваща, бих искала да имаше от твоите шедьоври!!!

# 73
Губят ми се постове! Та от вас разбирам, че днес стискаме палци за Али! И от мен подкрепа давам!
И мартеници е имало от Сбъдваща- тях или съм ги изтървала, или пак   съм пропуснала поста не по моя вина.

Ая, разкошна щерка! Що няма някой подходящ в темата син за тоз бонбон?

# 74
Никитка, честито на племенника. Simple Smile Жив и здрав да е и много щастлив. Simple Smile

Аз съм на седмото небе, направих си подарък за рождения ден. Simple Smile
Е, друг е въпросът, че не съобразих едната дата, ама майната му. Не е нищо толкова важно.

Общи условия

Активация на акаунт