Пътуване до Русия

• 1 030
  • 10
  •   1
Отговори
Здравейте! Искам да попитам дали някой е пътувал с тази туристическа агенция: Профи травъл център? Предлага пътуване до Русия, от което се интересувам, но да не е някоя измама, ако може мнение

Последна редакция: нд, 19 яну 2025, 10:30 от Dani Stoeva

# 1
Защо да е измама? Ние сме ходили два пъти, последно беше с Роал, Реал или нещо подобно. В самолета на отиване бяхме 3 или 4 групи от България.

# 2
Пътували сме последно преди 5 г. Профи травел бяха перфектни. Общо 4-5 пътувания сме имали с тях. Забележки не сме имали.
За Русия не знам как са. То май не остана агенция, която не предлага екскурзия до Русия.

# 3
В момента има добри полети от Истанбул, ако хванете определени дати - има по 350лв отиване и връщане. Оттам насетне - трябва обаче да имаш смелост сам да си организираш. Лично за мен - аз отдавна сама организирам - това ми е опция и цел за тази есен Simple Smile Затова ще следя темата.

# 4
Ние ходихме сами през лятото на 2019 г.
Напълно възможно, достъпно и достижимо стига да искаш.
Но си е нужна добра самоподготовка и четене.
Цените на тур.агенции тогава бяха около 2500 лв без допълнителни екстри. Ние постигнахме цена около 1100 лв на човек с всички екстри за 8 дни.

# 5
То и с туристическа агенция пак е през Истанбул, София- Истанбул, Истанбул - Москва. Аз чух, но не съм била за екскурзия с влак, който обслужва само екскурзията, не сменяш влакове, като круизите, много било удобно.

# 6
Родителите ми ходиха миналата година с виа травъл и останаха супер доволни, страхотна организация и всичко. Може да ги проверите.

# 7
Здравейте, може ли да ми кажете каква валута да си подготвим за Русия. Ще ходим на екскурзия и се чудим ....

# 8
  • Варна
Здравейте, може ли да ми кажете каква валута да си подготвим за Русия. Ще ходим на екскурзия и се чудим ....
евро и $ разбира се - както по цял свят и там си сменяте
рублата освен неконвертируема е и несигурна като цена и силно зависима от трънския курс.
Освен всичко друго самата Русия е забравена туристическа дестинация след началото на войната , те самите руснаци се чудят как/къде да избягат - повечето де , и те си имат бая путинофили , а и да не забравяме 1 000 000 руски и също много украински момчета в черни чували и инвалиди в прослава на ПУТИН.

# 9
Доларите са най-желани, евро също и съвсем не е нежелана туристическа дестинация, Москва е пълна с туристи.

# 10
Доларите са най-желани, евро също и съвсем не е нежелана туристическа дестинация, Москва е пълна с туристи.

Общи условия

Активация на акаунт