Искам да кажа ... (144) през март 2018

• 365 647
  • 5 812
  •   1
Отговори
# 75
  • София, Младост
А, Blackcat, това са си само мои мисли, те хабер си няма за моите притеснения. Хм, на целия зор през годината някое дете да приключи с 0 точки заради реален здравословен проблем хич не е ОК.

Последна редакция: чт, 01 мар 2018, 11:53 от viliandar

# 76
  • София
Честита баба Марта! Да сте здрави, усмихнати и много обичани!
Ая, дъщеря ти е много, много красива!

# 77
Ая, прекрасна е дъщеря ти, ще ти я урочасам значи! Пу-пу!

За децата и изпитите, помня в нашата седмокласна имаше дете, което си счупи ръката дни преди изпита, друго беше с висока температура...доколкото помня от тогава има някаква резервна дата, само в София, другите деца....кучета ги яли.

А сега за след 12-ти клас сякаш е по- лесно. Нито е толкова важно, може да си починат 1 година, да не говорим, че за УНСС например има пробни изпити през 2 седмици

# 78
Алечка стискам палци.
Яна страхотни мартеници, изглеждат супер вкусни.
Сбъдваща, твоите мартеници красиви като снежинките за коледа.
Сесил какъв е подаръка или не е за казване.

# 79
И на мен ми се губят. Изпуснах мартениците на Сбъдваща.

# 80
Честита Баба Марта! Да сте много здрави и засмени!

Видях, че Козуначето е проходило, много сладкооооо Simple Smile

Аз и друг път съм го казвала, но детски неща, които са хубави може да се намерят във Фешън галери (оутлета, но в Люлин, в другите не знам има ли детско, аз скоро ги открих тия и не знам), аз оттам на малкия взех обувки за по 12 лв. - едните на Зара, другите бяха... забравих... 35 долара на някаква марка, пак за 12 лв. ги взех. Е, понякога всичко е опоскано, но може да се намерят интересни неща, аз два пъти минавах оттам и му намерих много хубави дрешки и то качествени.

Следобед се връщам да ви прочета, за да не испускам важните моменти Simple Smile

# 81
А, Бърди, това са си само мои мисли, те хабер си няма за моите притеснения. Хм, на целия зор през годината някое дете да приключи с 0 точки заради реален здравословен проблем хич не е ОК.

Не е, но те не виждат проблем в това, всъщност въобще не е честно.

На сина ми в класа, дете беше дошло с абокат на матурата. Специално излязъл от болницата за няколко часа, беше си реално много болно детето, а и то се подготвяше за кандидатстването. Не е честно просто с една дата да се слага черта на бъдещето на децата.

За университетите е по-лесно. Те имат предварителни изпити и имат по няколко шанса. Аз говоря за седмокласниците. Аз също треперих и споделях тук, когато детето припадна в банята заради вирус с разстройство и висока температура и никой нищо не можеше да направи - нито то е виновно, нито аз можех с вълшебна пръчка да го излекувам, просто си трябваше време да му мине. Имахме късмет, че не се случи около матурата.

Рая, няма резервна дата. Специално питах класния на последната ни родителска, на която ни бяха събрали за разяснения, усмихна се любезно, вдигна рамене и каза - малшанс, те пак ще кандидатстват, но няма да имат шанс за рейтинговите училища, т.к. ще са с нула точки от матурата.

# 82
  • Бургас
Честита Баба Марта! Румени и засмени! Бъдете здрави!
Благодарско за новата тема! Разкошни лалета,Лиляна!
Честит рожденик на Никита!
Стиснати палци за Алечка!
Ая,разкошна дъщеря имаш! Преказна е!

# 83

viliandar, аз сега ще имам проблем с НВО след 4ти клас и то само с едната дата. Ами майната му, не е нищо важно.
Абсурдно е обаче да няма поне 1резервна дата и което дете не е успяло да се яви по някакви причини на някое от НВОта, да има такава възможност.

# 84

Ая, разкошна щерка! Що няма някой подходящ в темата син за тоз бонбон?

Ами Марче, защото всички сте млади в темата и децата са ви малки Laughing

# 85
При нас малките матури протекоха, като един обикновен тест за изходно ниво. Не знам защо толкова стресират децата с "Матури в 4-ти клас"...

# 86
  • София
Стискам палци на Алечка!!! Flowers Four Leaf Clover

# 87
  • София, Младост
И аз мисля, че в 4-ти клас се преекспонират нещата. Това си е външно оценяване без никакво значение за децата след това.

# 88
  • Бургас
На Сбъдваща мартеничките са страхотни!
Аз тази година си намерих много симпатична мартеничка.

# 89
  • София
Защо, кой ги преекспонира? Аз досега, честно казано, не съм чула някой да придава голяма важност на матурите в 4-ти клас. То там и нивото е толкова ниско, че едно средностатистическо дете от нормално училище без дори да се замисли изкарва отлични резултати.

Днес - 4 крачки. Джони - пешеходеца Joy

Общи условия

Активация на акаунт