Искам да кажа ... (144) през март 2018

• 365 662
  • 5 812
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Честита Баба Марта прекрасни !

Никитка
жив и здрав племенник да ти е.

Ох с тия спазми Вили да се иправя девойката.
И днес моята племенничка- Ава  съава на 2 г.

Браво на кумицата.
Павел никога не е ставал рано. А Елени спа до 11 днес.

Рав честита майка ти да е!

# 106
Райче, да е жива и здрава! И все така да продължава да е- както ти я описа!
Никита, Мид, и вашите близки да са живи, и здрави.
Пост на Захир не съм чела, тя рокля за сватбата на сестра си ли търси?

Последна редакция: чт, 01 мар 2018, 13:55 от mariat

# 107
Сега не е писала по скоро, преди спомена за сватбата, да.

Благодаря ви, момичета!

# 108
  • Mediterraneo
Честита баба Марта, девойки и младежи! Да сте здрави и засмени!
Честито бебе в отбора на Алечка!
Честити ходещи козуначени крачета! Да му е равен пътят на сладкия Козунак!

Аз искам да кажа, че вече 2 часа ров в i-herb. Влязох уж L-carnitin да си поръчам, то... Кажете какви масла да си взема, така и така ще поръчвам. Засега съм сложила в кошницата сусамово, бадемово и от авокадо.

# 109
Аз пробвах няколко масла, но най-ми допадна шипковото. Но от БГ шипки е моето, че една приятелка си купи от аржентински /или нещо подобно/ шипки и въобще не мирише на шипки.

# 110
А за какво ги ползвате тези масла? Аз съм взимала само какаово за шоколад, а и за малката - кокосово. Не знаех, че стават и за мазане по кожата. Simple Smile

# 111
Малко черен хумор, Миднайт, да не се обидиш, хареса ми гледната точка
https://scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/26170031_170714847 … b&oe=5B009645

# 112
  • Варна
От макадамия мисля да си взема аз тия дни. Ще си мажа лицето нощем.

# 113
Джена, лежим, той кротува, но сме будни.
Днес госпожицата ни се представила много добре на тържеството, дори помогнала на дребси да си каже стихотворението, нали имам вътрешен човек сред персонала, получавам първа снимки и информация.
И какво тържество мина. Дойдоха 2 бани от селото, облечени в носии, раздадоха мартеници на децата, те им изпяха няколко песни, казаха стихотворения, много добре се държаха. Аз съм облечена тематично: с блуза в бяло и червено и същите чорапи, другите му деца бяха силно впечатлени.
На моя РД се оказа, че ще празнуваме РД на племенницата ми, един ден преди моята дата е родена. Така хем няма да черпя, хем ще си получа даровете.😇
Али, жив и здрав да е!

# 114
  • София
Няма бее Райче. А и не съм веган:blush:
Ама кажи не е ли вярно за кифтетата?

# 115
  • Mediterraneo
От макадамия мисля да си взема аз тия дни. Ще си мажа лицето нощем.

И макадамия сложих, да.

Аз досега съм вземала само какаово масло, което ползвах лятото за тен и кокосово, което така и не знам за какво го взех- 1-2 пъти съм си мазала на косата, ама особен ефект не видях( знам, че 2 пъти е малко).
Сега ще си накупя разни масла и започвам упорито да се цапотя. Косата ми е изтощена, ще я скъся драстично и ще "лекувам" с масла. Лицето също смятам да мажа, ще пробвам кое как ще ми понесе, че ми е много чувствителна кожата и от нищо се изприщвам.

# 116
Няма бее Райче. А и не съм веган:blush:
Ама кажи не е ли вярно за кифтетата?

Вярно, че не си веган! Пък за кИфтетата- вярно ами

През нощта е стигнало до - 26 градуса при нас, а сега пече и е чудесно време. Лошото е, че има сняг над метър на места, представям си какво ще се случи като тръгне бързо да се топи, от утре дават положителни градуси

# 117
  • Варна
И аз това си мислех - каква ли киша ще газим като тръгне да се топи всичко това...

# 118
Хай, във Варна колко сняг натрупа?

Тарти, аз с кокосово се мажа цялата и се жабуря. Помага за венци и е антибактериално (това от инженер химик, работил в лекарствената индустрия го знам).

Аз нали ви казах, че си купих вечерна иглика. Китайците сложили огромен надпис, че е био, студенопресован, какво съдържа, ама пропуснали да напишат как аджеба се приема.

Изрових упътване от нета и там пишеше по 5мл на ден, а и че може да се маже на кожата. Вчера пих и не ми беше гадно, но аз съм в състояние да погълна и петрол, но не и хапче. Днес пак, а и с него ще се омацотя.

# 119
Тарти, сусамовото масло с каква точно цел си го взела?Кулинарна или козметична?

Общи условия

Активация на акаунт