Искам да кажа ... (144) през март 2018

• 366 795
  • 5 812
  •   1
Отговори
# 150
Али, честито бебенце във фамилията! Аз разбрах, че племенничето става на 6 месеца днес, а той вече е батко Simple Smile

Джена, тая котана голяма кипра 😘

На ММ му изписаха антибиотик. Кофти работа, не се повлия от стандартните рекламирани препарати...

Да, чичовото днес става на 6 месеца Simple Smile Даже бях при него като ми се обади кумицата и после през сълзи му обяснявах как ще има другарче да се гонят другото лято в градината Simple Smile

И аз като мъжа ти сякаш. Утре ще ида до ЛЛ да ми удари една слушалка.. Пия разни илачи, ама 37.5 си влача. Иначе поне не съм дроб де, ама като се знам какво рядко ла*но съм няма да чакам да минат празниците.

Благодаря ви на всички за пожеланията!

# 151
Флорче, само на краищата ли го слагаш? Колко време стоиш с него?

# 152
  • Бургас
От март винаги си избирам 14-ти, че тогава ми е рд. Абе много рибки сме тук.

Моя големия син е на 14ти!
Той ми е числото ПИ !
И аз съм си избрала тази дата!

# 153
  • София
Аз 13-ти избрах.
Много рожденици омаме този месец. Който е на диета да му мисли Grinning

# 154
  • ту тук, ту там
Честита Баба Марта!
Най-искрено ви желая много здраве и усмивки, бели кахъри и румени бузки! ❤

И аз съм мартенска риба, та денят ми си е по подразбиране!
Честити рождени дни на майчето и племенника!
Добре дошло на новото бебе и честита месечинка на "баткото"!
И моето бебе е с месечинка днес, ама след годинката не ги отбелязваме вече! Обаче аз си ги броя! 😊

# 155
  • София
И аз съм риба, родена съм на 08.03. и винаги ме "прецакват" само с един подарък Grinning
Обаче забравих кой ден си избрах сутринта...освен да си избера пак.

# 156
  • ту тук, ту там
Бъни, и аз така. Спомням си, че бяхме с теб на една дата! 😊

# 157

Кокосовото масло на косата ли? Не, по цялата дължина. Алечка май е писала, че и скалпа маже. Гледам мин. 2 часа да седя.

Аз комбинирам две маски в една всъщност. В корените – жълтък, витамин Е, спирт и масло някакво (аз слагам бадемово обикновено), по дължината – кокосовото. Завивам с найлон и хавлия и седя няколко часа (колкото повече, толкова по-добре).

# 158
  • София
elleni,вярно, че бяхме на една дата. Много сме добрички и хубави душички, нали Blush

# 159
  • ту тук, ту там
Най-най! ☺Ама айде по-добре да не питат близките ми! Embarassed 🤗

# 160

Кокосовото масло на косата ли? Не, по цялата дължина. Алечка май е писала, че и скалпа маже. Гледам мин. 2 часа да седя.

Аз комбинирам две маски в една всъщност. В корените – жълтък, витамин Е, спирт и масло някакво (аз слагам бадемово обикновено), по дължината – кокосовото. Завивам с найлон и хавлия и седя няколко часа (колкото повече, толкова по-добре).

Мажа и скалпа, да, че ми е проблемен. И не се оцветява като се боядисвам по този начин 😊

Чууудни сме си ние, рибите 😁

# 161
Тарталетче, освен подстрижка и маски, пий някакви добавки с биотин.Много е важно.
Вижте аз какво си купих, много съм доволна😊

# 162
Ужасихте ме! Все едно със във филм за Сподж Боб. Риба до риба...аааа не е честно!

# 163
  • София
Мари ти коя зодия си?
Аз пък се оказа, че съм родена на световния ден на змията Grinning

# 164
Мид, Лъвица фатална съм аз. Родена на 13. 08 точно в 12 часа вечерта. Бая са се чудили на коя дата да ме сложат.

Общи условия

Активация на акаунт