Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (72) - март'2018

• 185 974
  • 2 311
  •   1
Отговори
# 105
Еее, пак ме няма в Туикс... Чудя се дали да купя още 10бр и да пусна кодовете от името на мъжа ми?! Ама много ги ям после, бе...

# 106
не става ли от твое име?

# 107
3:0 за София мел😡

# 108
От Калиакра Думанови ще колекционират сокоизстисквачки SmileSmile
Печеливш миксер
Ваня Иванова
Аделина Ананиева
Пламен Петков
Елка Петкова
мариета личева
Ирена Илиева

Печеливш сокоизтисквачка
ПЕТЪР БЕКЯРОВ
Галя Думанова Думанова
Светослав Рачев
Емилия Неделчева
Данислав Иванов
Маргарита Маркова

Печеливш блендер
Даниела Георгиева
Капка Димитрова
Радостина Николова
Вера Петкова
Надежда Тодорова
Маргарита Ангелова

# 109
  • Сливен
За почитателите на разтворимото кафе.

http://razdavalnik.bg/16485_%D0%A1%D0%BF%D0%B5%D1%87%D0%B5%D0%BB … D0%B0%D1%84%D0%B5

# 110
Еее, пак ме няма в Туикс... Чудя се дали да купя още 10бр и да пусна кодовете от името на мъжа ми?! Ама много ги ям после, бе...

Къде пише, че трябват 10 кода?

# 111
 Mr. Greenти един ли регистрира?
За участие в томболата за кафе машина са необходими поне 10 регистрирани кода пише в условията.

# 112
  • иска ми се Варна през лятото
Печеля от Twix. Smiley
Днес ми е много гаден ден, но ще завърши много хубаво. Първа голяма награда за новата година и дано не е единствена. Blush
Честито! Pepich, с колко кода спечели? А моя ден бе супер, но имам само туикс Stuck Out Tongue Winking Eye

# 113
Ох, и мен ме няма никъде - нито в Туикс, нито в Либрес...
За Цева се чудя дали да участвам - много са им скъпи продуктите.
Чудя се и за Уискас - нашата котка хич не ги яде... Няма смисъл да се набутвам за храна, която няма как да й пробутам Simple Smile
Като ви чета за София Мел направо ме е страх да регистрирам кода...
Имам един единствен - златен Simple Smile
Голяма суша напоследък.... А и в Каменица се регнах - миналата седмица беше на промоция в Т-Маркет и взех две стъклени бутилки. Едната я пробутах на ММ, а втората вчера отворих за готвене и ММ я допи... Повече каза, че не иска от нея, така че ще се надявам да ме изтеглят с два кода... Като чета, че има хора, които и по 50 са регистрирали, ме напушва на смях от надеждата ми с два кода.
А, и в Спаркса ме няма, но и там бях само с по един билет.
Сушааа и сняг Simple Smile

# 114
Честита Баба Марта и от мен! Нека март донесе не само сняг, а и много желани награди Wink

Аз съм с питанка дали някой от Варна си е получил възглавницата Милка  по Лео?  

И да кажа,че разменям 50 кода от Каменица за мощен power bank.

Аз си получих миналия петък моята възглавничка, спечелена на 05.02.

# 115
  • Сливен
Ох, и мен ме няма никъде - нито в Туикс, нито в Либрес...
За Цева се чудя дали да участвам - много са им скъпи продуктите.
Чудя се и за Уискас - нашата котка хич не ги яде... Няма смисъл да се набутвам за храна, която няма как да й пробутам Simple Smile
Като ви чета за София Мел направо ме е страх да регистрирам кода...
Имам един единствен - златен Simple Smile
Голяма суша напоследък.... А и в Каменица се регнах - миналата седмица беше на промоция в Т-Маркет и взех две стъклени бутилки. Едната я пробутах на ММ, а втората вчера отворих за готвене и ММ я допи... Повече каза, че не иска от нея, така че ще се надявам да ме изтеглят с два кода... Като чета, че има хора, които и по 50 са регистрирали, ме напушва на смях от надеждата ми с два кода.
А, и в Спаркса ме няма, но и там бях само с по един билет.
Сушааа и сняг Simple Smile

За Каменица -регистрирах 2 кода и първият спечели.

# 116
  • Сливен
А за раниците от Кока-кола ... Братовчедка ми спечели на 8.01. и  вчера получи СМС,за утре (02.03) че ще пристигне раницата.

# 117
Има ли някой, който НЕ си е получил раницата от кока кола от тегленето на 01.01.2018г.? Simple Smile

# 118
Печеля от Twix. Smiley
Днес ми е много гаден ден, но ще завърши много хубаво. Първа голяма награда за новата година и дано не е единствена. Blush
Честито! Pepich, с колко кода спечели? А моя ден бе супер, но имам само туикс Stuck Out Tongue Winking Eye

Благодаря!
20 кода регистрирах. Благодаря на момичетата, които ми казаха, че в Била има Twix с кодове. Специално ходих до там да пазарувам. ММ ме гледаше лошо като дадох 20лв. за десертчета. Laughing

# 119
  • добрич
Честита Баба Марта. Не знам дали е коментирано - Хладилниците на Каменица са с 80 лева служебна бележка Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт