Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (72) - март'2018

• 186 030
  • 2 311
  •   1
Отговори
# 1 050
  • in Wonderland
И аз имам смс за доставка от Спиди в понеделник.
Чакам раница ( надявам се да е тя), лак от Avon и възглавничка от Милка.

# 1 051
Честито за хубавите награди!
Спиди какво доставят, имам доставка за понеделник.
Ако чакаш раница от кока кола - би трябвало да е тя.
Благодаря! Да, тя ще е. Исках да пренасоча пратката, тъй като няма да съм на адреса в понеделник, но ми изписа, че се заплаща, мисля че 3,92лв. пишеше, отказах се. Толкова често съм пренасочвала до офис, но беше безплатно.

# 1 052
Минавам само да ви поздравя, че не съм ви чела от седмица. Мен ме няма никъде и миналата седмица и тази (специално за Туикса).
И в Калиакра ме няма - не, че съм голям оптимист. Не съм регистрирала след "гредата" и в София Мел, така че за момента абсолютно нищо.
Голяма суша е при мен нещо Simple Smile
Няма да се отчайваме.
Четох, но не видях някъде някой да е писал какво стана с пералните от Ариел. Аз се включих, но предполагам, че ако не са ми се обадили до сега - не съм в печелившите.

# 1 053
Честито за хубавите награди!
Спиди какво доставят, имам доставка за понеделник.
Ако чакаш раница от кока кола - би трябвало да е тя.
Благодаря! Да, тя ще е. Исках да пренасоча пратката, тъй като няма да съм на адреса в понеделник, но ми изписа, че се заплаща, мисля че 3,92лв. пишеше, отказах се. Толкова често съм пренасочвала до офис, но беше безплатно.
Аз наскоро пренасочих пратка до офис на Спиди и нищо не платих. Това 3.92 май беше ако не я вземеш същия ден за който  си уведомена ( поне аз така го разбрах)

# 1 054
Минавам само да ви поздравя, че не съм ви чела от седмица. Мен ме няма никъде и миналата седмица и тази (специално за Туикса).
И в Калиакра ме няма - не, че съм голям оптимист. Не съм регистрирала след "гредата" и в София Мел, така че за момента абсолютно нищо.
Голяма суша е при мен нещо Simple Smile
Няма да се отчайваме.
Четох, но не видях някъде някой да е писал какво стана с пералните от Ариел. Аз се включих, но предполагам, че ако не са ми се обадили до сега - не съм в печелившите.
За пералните обаждането мисля че трябва да е най-късно до края на другата седмица. Аз също участвах, че моята е малко бъгната и е на 25+ години, но нямам големи надежди.

# 1 055
Да попитам за спечелилите кафе машина от Туикс, ще трябва да представиме само кода с които сме спечелили нали, този които са посочили в мейла? 🤔😕
На мен куриера не ми  искаше опаковките

# 1 056
  • Монтана
Благодаря ти за отговора. Сега си гледах опаковките и едната ми липсва и направо откачих. Добре че не е тази която е спечелила.

# 1 057
  • иска ми се Варна през лятото
Да попитам за спечелилите кафе машина от Туикс, ще трябва да представиме само кода с които сме спечелили нали, този които са посочили в мейла? 🤔😕
Хубава ли е? Доволна ли си?

# 1 058
Не се представя нищо, неискат опаковките, само се попълва сл.бележка.
Спечелих на 22.02, на 12.03 получих кафемашината, но имаше технически проблем с получаването на имеил с preci и peibals чакахме една седмица докато ни уведомиха и си напишем данните,  като гледам другите ги получават същия ден.
Изглежда че другата седмица ще звъня отново на госпожата че не ми върна обаждане днес за гаранцията, чвно никои нищо не знае.

FIVE --  https://www.5-gum.bg/truthordare/

# 1 059
Аз наскоро пренасочих пратка до офис на Спиди и нищо не платих. Това 3.92 май беше ако не я вземеш същия ден за който  си уведомена ( поне аз така го разбрах)
Няма опция, при която да остане немаркирано място.

# 1 060
Хубава ли е? Доволна ли си?
Определено, машината е истинска красавица Blush

# 1 061
днес в софия мел има по четирима спечелили хлебопекарна и тигани,почнали са да пускат по повече награди ли

# 1 062
  • Варна
Има ли някой, който още да си чака кремчето със снимка от НИВЕА?

# 1 063
Няма опция, при която да остане немаркирано място.

Аз май бях оставила на първото и малко не разбрах какво точно правя. Но пари не ми искаха.

# 1 064
  • Перник
Идвам с въпрос. Относно играта на Тесерум имам заявени 5лв на 5ти март и от тогава ни вест ни кост. От еконт пращат ли смс?

Общи условия

Активация на акаунт