Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (72) - март'2018

• 185 993
  • 2 311
  •   1
Отговори
# 135
Ужас, много скъпо. Не знам ит къде взимат номерата ни, защото на мен ми зеъннаха на номер, който рядко ползвам и ме замаяваха яко. Как било специално за мен и само в Пловдив....бля бля. Тамън сме в ремонт, ако искат да дойдат да изчистят банята (безплатно) GrinningGrinningGrinning

# 136
Либрес не са пълни списъците, защото първо пращат мейл, след това се свързват по телефона. Аз вече два пъти пропуснах разговора и ме няма в списъка

# 137
Ужас, много скъпо. Не знам ит къде взимат номерата ни, защото на мен ми зеъннаха на номер, който рядко ползвам и ме замаяваха яко. Как било специално за мен и само в Пловдив....бля бля. Тамън сме в ремонт, ако искат да дойдат да изчистят банята (безплатно) GrinningGrinningGrinning

И на мен звъняха. Аз веднага ги попитах от къде ми имат номера. Отговориха ми, че моя приятелка се възползвала от предложението им, останала доволна и им дала моя телефон. Имат условие да препоръчаш след това няколко семейства и да им дадеш телефоните. Рейнбоу са на същия принцип. Ама аз не им вярвам, защото ако моя приятелка им беше дала телефона, щеше да ме предупреди.
Телефоните ни ги взимат от сайтове или игри, в които се регистрираме с телефоните си.

# 138
  • София
Точно от регистрациите по сайтове и игри взимат номерата. На мен ми звъняха за безплатна козметична процедура, някъде си в Младост...попитах от къде ми имат номера, защото и поименно се обърнаха към мен, и точно това ми отговориха...правихме представяне в мола и ваша приятелка се възползва и остана доволна и ви препоръча...лъжци, така и не намерих коя е тая приятелка, дето ме е "препоръчала"

# 139
Либрес не са пълни списъците, защото първо пращат мейл, след това се свързват по телефона. Аз вече два пъти пропуснах разговора и ме няма в списъка
На сестра ми също са звъняли 2 пъти, но тя не е могла да вдигне,защото е била на работа. Писала е на Петя от Либрес на имейла и си е дала данните за доставка. Вчера са й донесли картата, затова ако искаш им пиши.

# 140
  • София
На мен са ми давали безумния отговор, че купували бази данни - списъци с имена и телефони на някакви целеви групи. Само дето моя телефон в базата данни на мобилния оператор се води на името на фирма, както и още сумати други номера - бизнес група сме, срещу номерата да стои най-много името на управителя, но не и моето, а те се обръщат към мен по име. Един го питах кой и защо продава лични данни и не е ли това противозаконно - не можел да ми каже. За търговия с някакви ценни книжа ме агитираше...та, лъжат, та пушек се вдига!

# 141
Запис да следя

# 142
Много късмет на всички!

# 143
За данъчните декларации в НАП - само лично ли се подават ?

# 144
мандаринка
Щом номера ти е фирмен той е в група с всички останали номера. При мобилния оператор е под името на фирмата с името на собственика на фирмата или МОЛ. Дори мобилните оператори не знаят кой използва този номер. Лъжат!!!
Купуват ли ги? Сайтове с игри ли хакват? Не знам, но е незаконно!

# 145
 Shockedминалогодишния ми кошмар със СофияМел се повтаря вече изгърмях 6 кода за ден лошооо ,а има още два месеца.Миналата година имах над 60 пакета цялата ми кухня беше затрупана с брашно.

# 146
  • Лясковец
От Калиакра Думанови ще колекционират сокоизстисквачки SmileSmile
Печеливш миксер
Ваня Иванова
Аделина Ананиева
Пламен Петков
Елка Петкова
мариета личева
Ирена Илиева

Печеливш сокоизтисквачка
ПЕТЪР БЕКЯРОВ
Галя Думанова Думанова
Светослав Рачев
Емилия Неделчева
Данислав Иванов
Маргарита Маркова

Печеливш блендер
Даниела Георгиева
Капка Димитрова
Радостина Николова
Вера Петкова
Надежда Тодорова
Маргарита Ангелова
Благодаря много,имам си миксер

# 147
  • София
Има ли някой, който НЕ си е получил раницата от кока кола от тегленето на 01.01.2018г.? Simple Smile

Аз още я чакам

# 148
  • София
Записвам се и ви благодаря за пожеланията. От както започнах работа за нищо нямам време. Имам кодове за регистриране и на каменица, и на калиакра и на София мел и не мога да стигна до тях. Grinning

# 149
Да ви помоля за линк към играта на Нивеа!
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт