Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (72) - март'2018

• 186 202
  • 2 311
  •   1
Отговори
# 195
  • Сливен
Днес получих раницата от Кока Кола спечелена на 08.01.2018, куриера ми се обади и като разбра че несум в града и немога да попълня документите ми каза че ще остави всичко и утре ще мине да вземе попълнените документи, явно ще работи въпреки че е празник. Като се прибрах и видях че на служебната бележка пише: дата на издаване 08.01.2018, дата на предоставяне 09.01.2018, ..... в уверение на това , че през 2017г е придобила облагаем доход ......
Аз съм я спечелила тази година, а се води доход за миналата, при някои получил раница спечелена през януари какво пише в бележката? По този начин написано трябва тази година да подавам децларация.

Четох правилата отново-първото теглене е било през Ноември 2017.Може би за това ,дори да си изтеглена на 08.01.2018,пак се свързва с началото на ""кампанията".

# 196
  • Сандански
Линк към групата в ФБ.

# 197
И аз нямам фб,така че се надявам да остане и тук темата. ☺

# 198
Може и да го е давал, но цялата дискусия е махната и почти не става ясно за какво става дума, освен че е създадена фейс група.

И аз сега разбирам..плийс и на мен линк Hug

# 199
Аз също няма да се включа в групата във фейсбук. Дано темата тук продължи, защото ми е удобно и полезно да я посещавам, винаги съм срещала отклик на задавани от мен въпроси, както и друга полезна информация за игри и др.
От Софиямел съм с престилка. Ще продължа да регистрирам, докато направя 5 регистрирани непечеливши кода, за да участвам в крайната томбола. Принципно играех за тигани, но ... Едва ли ще допуснат участник да спечели повече от една награда, макар и от различен вид...
Иначе брашно с промокодове открих в Метро /там са на стекове по 10 бр./.
Ето и линк за промоция на Виза, за плащане на данъци: https://www.visabg.com/promocii/promocii-s-registratsiya/taxpromo2018/
Лошо са го измислили, с по-късен старт от началото на кампанията за плащане на данъци... Аз вече бях платила моите данъци и то точно с Виза карта, но преди старта на промоцията. Ако знаех, че ще има такава активност, щях да изчакам с плащането.
Успех на всички!

# 200
Аз ще се включа в групата във фейсбук, но ще посещавам и темата. Вчера купих брашно, но не вярвам да спечеля, шанса е малък. От понеделник ще пазарувам Нивеа, много хубав часовник. Иначе от месец февруари съм доволна- възглавничка и одеало Милка, ваучер 100 от Верея и знаме от игра във фейсбук. 

# 201
  • у нас
ЧЕСТИТ ТРЕТИ МАРТ!

На мен също не ми се нрави идеята за група във фейса. Обединението прави силата. Ние ще се разделяме ли? Темата, тук, е толкова посещаема, ползотворна и информативна за всички. Сега като настане разделение, на едното място ще се пише едно, а на другото - хич...

# 202
  • София
Не намирам играта на easypay. Някой ще помогне ли ?

# 203
  • Велико Търново
Плащаш ток, вода и телефон наведнъж. Не правиш нищо повече 🙂 10 човека от цяла България ще спечелят по 1000 лева. Не е ясно до кога ще продължава играта. Това е в общи линии 😋

# 204
  • Бургас
Честит празник на всички българи!
Във фейсбук има толкова групи и всички препълнени само със завист и интриги. Тук е някак по различно, предполагам че се дължи на това че не всички се знаем кой кой е. Предпочитам да си останем тук и така .

# 205
  • София
Плащаш ток, вода и телефон наведнъж. Не правиш нищо повече 🙂 10 човека от цяла България ще спечелят по 1000 лева. Не е ясно до кога ще продължава играта. Това е в общи линии 😋
Сигурно ли е, че трябва да се платят наведнъж? Значи няма да мога да участвам, ще спрат телефона докато платя тока и водата на края на месеца.

# 206
  • София
[/quote/[

Благодаря, платих ги , но никъде нищо не пише.

# 207
  • при късмета
Честит празник!

От кока кола пак се издъниха. Догодина трябва да си декларирате наградите, за ваше спокойствие си пазете и протоколите с датата на получаване. Грешката е в тях.

От Софиямел съм с престилка. Ще продължа да регистрирам, докато направя 5 регистрирани непечеливши кода, за да участвам в крайната томбола. Принципно играех за тигани, но ... Едва ли ще допуснат участник да спечели повече от една награда, макар и от различен вид...
Печели код, регистриран в точното време, а не се гледат първо данните на участника. Миналата година имаше хора с повече от една награда, така, че спокойно играй, шанса ти е същия, независимо дали имаш или нямаш награда. При това в правилата никъде няма ограничение колко награди могат да се спечелят, ако имаше значение трябваше да е описано.

И аз няма да се включа в групата, въпреки, че тук има участници, с които вече се познаваме така да се каже. Не участвам в игри във ФБ с брой харесвания, а тя неминуемо ще се превърне именно в това. Не виждам друго, с което би заместила темата, а тук ми е много приятно. Появява се по някой тарикат от време на време, но както е видно бързо се оправя положението.

Късметлийски празничен ден, ви пожелавам!

# 208
  • София
Намерих информация
Всеки месец от 1 март 2018 г. до
31 декември 2018 г.
Теглене на томболата:
Томболата се тегли веднъж месечно, като участват всички потребители с платени 3 сметки (ток, вода и телефон) в рамките на календарния месец. Тегленето се излъчва онлайн във Facebook страницата на Изипей на първия работен ден от месеца, следващ периода за плащане.
Първите печеливши ще бъдат обявени на 2 април 2018. Печелившите за всеки от следващите календарни месеци ще бъдат обявявани както следва: на 2 май 2018; на 1 юни 2018; на 2 юли 2018; на 1 август 2018; на 3 септември 2018; на 1 октомври 2018; на 1 ноември 2018; на 3 декември 2018 и на 3 януари 2019 г
Награда:
1000 лв. в брой за 10 участвали клиента на Изипей. Печелившите се определят на случаен принцип и ще бъдат публикувани на easypay.bg/tombola

# 209
В играта на изипей ще се включа явно от следващия път, че преди няколко дни платих само тока. Изтървах

Общи условия

Активация на акаунт