Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (72) - март'2018

• 185 704
  • 2 311
  •   1
Отговори
# 2 130
  • Велико Търново
И туикс са излязли..последната ми надежда е в Бондюел за днес.
ММ е с кафемашина с една регистрация от преди месец.

С брашната съм 12:0 и с престилка от регистрация пак на ММ.

# 2 131
Спечелилите от Своге, получихте ли имейл? Има един като моя, но е със звездичка в повече. Rolling Eyes
аз още нямам

# 2 132
Пасатор нямам, а качвах снимки всеки ден. Но поне са махнали крадените снимки. Не съм сигурна дали ще продължа да участвам. Честито на печелившите!

# 2 133
разчупих къръка  с награда от Kotányi Bulgaria,много се радвам,от останалите игри пълна нула, МРЪН МРЪН

# 2 134
  • София
Честито на всички печеливши. Много Ви се радвам, заради вас почнах да играя преди четири месеца. Четейки как печелите си казах дай и аз да се пробвам.
Бях се отчаяла, с 17:0 кода в София мел, с 28 кода в Каменица и нищо. И в другите игри пак нищо.
Днес обаче получих  много хубава новина и си казах, че няма значение печелим или губим, важното е да сме живи и здрави, което Ви го пожелавам! Flowers Four Leaf Clover

# 2 135
И аз нямам мейл от Своге.

# 2 136
Пасатор нямам, а качвах снимки всеки ден. Но поне са махнали крадените снимки. Не съм сигурна дали ще продължа да участвам. Честито на печелившите!
Не е ясно дали са ги махнали. Галерията за изминалата седмица не се отваря
Спечелилите от Своге, получихте ли имейл? Има един като моя, но е със звездичка в повече. Rolling Eyes
Нямам. Всъщност няма как да съм съвсем сигурна дали печеля, но звездичките съвпадат с броя символи.

Последна редакция: чт, 29 мар 2018, 15:36 от Cилвия

# 2 137
  • София
разчупих къръка  с награда от Kotányi Bulgaria,много се радвам,от останалите игри пълна нула, МРЪН МРЪН
Каква е играта на Котани?

# 2 138
аз още нямам
Броят на звездичките отговаря на скритите символи, нали?

# 2 139
  • Бургас
Не е ясно дали са ги махнали. Галерията за изминалата седмица не се отваря
Нямам. Всъщност няма как да съм съвсем сигурна дали печеля, но звездичките съвпадат с броя символи.
Снимките са прехвърлени в галерията за седмица две. Аз не съм качвала други снимки освен първия ден и снимката си ми е там.

# 2 140
Да видях, по-късно отговора. Благодаря. Хем знам, че е така, но тайничко се надявах. Blush

# 2 141
Ето я играта на Котани: http://bg.kotanyi.com/bg/novini/slim-bg/?utm_source=Website& … limspicing_Slider

Играе се за кутия с подправки. Аз участвах отдавна - потвърдиха, че съм включена, но нещо не ме теглят. 

# 2 142
  • Лясковец
ако има някой спечелил от Бритос,моля да направи проверка дали му излиза че не мога да намеря бележката си.

# 2 143
Не стига, че деня ми беше гаден, ами и награди няма. Излизам да се разходя с кучето, поне на слънцето да се порадвам Simple Smile

# 2 144
Току що получих мейл от Своге.

Общи условия

Активация на акаунт