Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (72) - март'2018

• 185 730
  • 2 311
  •   1
Отговори
# 2 175
Няма как да си сменя номера,защото стария не съществува и няма как от него да пратя смс.Освен това след като адреса ми съвпада,като ми звъннат и не ме намерят,не се ли оставя бележка от куриера във входа да отида в техен офис

Преди няколко месеца смених телефона на баща ми, това ми бяха отговорили във Facebook.
В случай че нямаш абсолютно никакъв достъп до въпросния телефонен номер, желаната смяна може да бъде осъществена, като им изпратиш необходимите данни с e-mail съобщение до support@mysparx.bg - e-mail адрес, дата на раждане, имена и стар телефонен номер.  

# 2 176
Villy-na,рецептата не е моя,Усмивчица-28 я сподели в пост #2033 28 март 2018, 17:54 ч.
И аз съм с една бележка в Бондюел.

А по повод моите мекици
Скрит текст: Скрий
Както споделих с някои от вас,определено не съм от най-великите спецове в кухнята, но пък имам желание и се уча.
Мекиците все не ги уцелвах, ту ми се усещаше миризмата на сода, ту не ми ставаха пухкави.Преди година ми казаха да ги правя по най-лесния начин и оттогава не съм имала провали.
Изсипвам в тенджера или друг дълбок съд 1 кофичка кисело мляко /това ми е дозата за 4 човека/ и пресявам кексовото брашно върху млякото.Бъркам с лъжица докато стане тестото, 1-2 минути. Разточвам, с чашка правя мекиците, в някои слагам сирене и и пържа .

Това е цялата рецепта  - кисело мляко и кексово брашно Grinning

От две години всичко тестено правя с брашно Кекс на София мел Grinning
И питки, и кексове, и рула, и мекици - наистина всичко.В самото брашно има хубави набухватели и поради това друго не е необходимо да се слага. А питката ми за Бъдни вечер ми стана прекрасна, въпреки,че беше само с вода.
А когато ми трябват за хлапетата 5-6 мекички набързо, тогава загребвам с лъжица от тестото, сплесквам го между намаслените си длани и пържа.
Бързо, лесно, вкусно.Аз само ги направих днес Simple Smile

denyil благодаря ти. Още в събота ще ги пробвам. Утре ще мина за кексово брашно, защото имам само класик Simple Smile Хубав повод за още един стикер Simple Smile Сега ще ги науча и на мекици и до края на Април няма спирка Simple Smile
Тази пекарна ще я спечеля Simple Smile

# 2 177
Да се похваля и аз съм с кафемашина от туикса - много, много е исках. /къде е старото танцуващо човече/
Имам само 1 участие с 10 кода.
 Да ви попитам другите спечелили, попълних си данните в страницата, където ме препратиха от мейла, но се чудя на някакъв телефон трябва ли да звъня за потвърждение?
Успех на всички
ММ получи след няколко дни втори имейл за личните данни.Не се е обаждал никъде,нито пък на нета са се обаждали.

Много благодаря за отговора

# 2 178
  • София
Аз пак леко да повдигна въпроса по моя проблем. Някой, получил пари от JTN панела миналата година плащал ли е данък, а има ли бележка? Искаха ли ЕГН? Вече тотално съм забравила.

# 2 179
  • Варна
Аз пак леко да повдигна въпроса по моя проблем. Някой, получил пари от JTN панела миналата година плащал ли е данък, а има ли бележка? Искаха ли ЕГН? Вече тотално съм забравила.

Не се плаща данък,пращат се като пощенски запис.

# 2 180
Качих снимка в Своге, макар да си мисля, че заради умерено укорителния ми имейл, съм влязла в черния списък и пасатор няма да получа. Някой от тези, които също им писаха за проблемите в играта им, нека да споделят дали все пак са спечелили пасатор. Въпреки че може и да си внушавам.

# 2 181
Кой куриер доставя кафемашините от Twix?

# 2 182
Аз не участвам в играта им, но точно заради този мейл трябва да ти дадат пасатор. Успех!

Доставя ги някакъв куриер Beeline. Това в София. Преди това ми се обадиха да питат кога ще съм си вкъщи.

# 2 183
Нашата я доставиха Спийди -това за Шумен

# 2 184
  • София
Качих снимка в Своге, макар да си мисля, че заради умерено укорителния ми имейл, съм влязла в черния списък и пасатор няма да получа. Някой от тези, които също им писаха за проблемите в играта им, нека да споделят дали все пак са спечелили пасатор. Въпреки че може и да си внушавам.
Аз не спечелих, но съм доволна, че поне са махнали снимките на двете, които ми копираха снимката.

# 2 185
За статистиката(или разгадаване на алгоритъма)-в 02.55 нямаше награди,в 03.03-тигани и престилка.

Последна редакция: пт, 30 мар 2018, 08:47 от denyil

# 2 186
  • при късмета
Спечелих мултипак и тениска от пепси, с 2 поредни кода. Мирясвам за сега с тази игра, към края може за раница да се пробвам

# 2 187
И аз писах на Своге и съответно не печеля, но мисля че това не е определящо. Повече от спечелилите са с abv или mail поща, нямаше нито един с gmail, а моята е точно такава. Thinking

# 2 188
  • София
И аз преди малко спечелих ключодържател от Пепси, отдавна от никъде нищо, та сега поне ключодържател ще си имам..
Остават ли още тегления в Туикс?
Тъй като си стоя с 8 кода от отдавна и все се каня да регна и останалите 2 кода и все не ги регвам и изпускам тегления.. сега съм решила днес да ги регистрирам, дано да има останало понеоще едно теглене

# 2 189
До 19 април е туикс.

Общи условия

Активация на акаунт