Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (72) - март'2018

• 185 691
  • 2 311
  •   1
Отговори
# 2 145
разчупих къръка  с награда от Kotányi Bulgaria,много се радвам,от останалите игри пълна нула, МРЪН МРЪН
Каква е играта на Котани?
http://bg.kotanyi.com/bg/novini/slim-bg/?utm_source=Website& … limspicing_Slider  малко по-надолу в страницата ще я видиш

# 2 146
  • Бургас
Своге искат ЕГН, колко ли струва този пасатор?

# 2 147
Да се похваля и аз съм с кафемашина от туикса - много, много е исках. /къде е старото танцуващо човече/
Имам само 1 участие с 10 кода.
 Да ви попитам другите спечелили, попълних си данните в страницата, където ме препратиха от мейла, но се чудя на някакъв телефон трябва ли да звъня за потвърждение?
Успех на всички

# 2 148
Своге искат ЕГН, колко ли струва този пасатор?
В emag го гледах на промоция за 48 лв, в Техномаркет на редовна цена за 65 лв.

# 2 149
Ако някой има спечелено меню за събуей и не смята да го използва, моля да ми го изпрати. В замяна мога да му дам 2 нерегистрирани кода за mysprax. 😊

# 2 150
ехаа страшна оферта..
ако някои има спечелена кафемашина мога да му дам кутия туикс срещу нея  Mr. Green

# 2 151
ехаа страшна оферта..
ако някои има спечелена кафемашина мога да му дам кутия туикс срещу нея  Mr. Green

Ъм.. просто предложих пък, който иска.... Знам, че е скромно, но имам само толкова кодове вмомента... Пък и знам, че има хора, които искат по-големи награди като дрона и камерата.. Извинявам се за поста...

# 2 152
Не,просто ми хареса като идея. Sunglasses
Бондюел изобщо нямат секция печеливши на сайта даже няма и къде да проверяват
дали са излезли резултатите.

# 2 153
Айде и аз да кажа за София мел. Донесоха ми хлебопекарната и куриера въобще не знаеше кой е обратния документ. Отвори кашона и тръгна да ми взима служебната бележка, а аз му бутам стикера. Накрая нищо не взе и след 2 дена ми звъни да му дам кода ако го пазя. Така че ПАЗЕТЕ СИ КОДА , дори и да не го вземе на момента.
Вчера куриера не искаше кода за получените тигани, но днес ме издириха, кода е обратния документ, който трябвало да върне.

# 2 154
Аз затова на момчето му дадох директно кода,щото си знам...той беше в невидение,но го взе...

# 2 155
Не,просто ми хареса като идея. Sunglasses
Бондюел изобщо нямат секция печеливши на сайта даже няма и къде да проверяват
дали са излезли резултатите.

От Бондюел ми отговориха, че по-късно днес ще обявят печелившите във фейсбук страницата им.

# 2 156
Айде и аз да кажа за София мел. Донесоха ми хлебопекарната и куриера въобще не знаеше кой е обратния документ. Отвори кашона и тръгна да ми взима служебната бележка, а аз му бутам стикера. Накрая нищо не взе и след 2 дена ми звъни да му дам кода ако го пазя. Така че ПАЗЕТЕ СИ КОДА , дори и да не го вземе на момента.
Вчера куриера не искаше кода за получените тигани, но днес ме издириха, кода е обратния документ, който трябвало да върне.
Ами, ако бяха написали кода, никой нямаше да се чуди кой е обратния документ и щяха да спестят много неприятности на хората. Аз сега трябва да си издирвам бележката, защото куриера твърдеше, че е за него и не ми даваше наградата.

Честито на печелившите!

Последна редакция: чт, 29 мар 2018, 18:36 от Sonnenlicht

# 2 157
  • Вестерос
Какви бяха тези Бондюел, не помня, а може и да съм играла при тях..

# 2 158
Какви бяха тези Бондюел, не помня, а може и да съм играла при тях..
купуваш 2 продукта и регистрираш касовата бележка

# 2 159
  • София
Здравейте и честито на всички печеливши.
Не съм играла никъде през тази година, не съм купувала нищо и дори не знам кои са игрите.
Сега полека-лека се зачитам в темата и се сетих, че имам кредити, останали от предишните игри в mysparx.
Тъй като месеца изтича, искам да ви попитам, като вече съм печелила от малките награди (пица Доминос, КФС ), мога ли пак да играя за същото, или всеки печели само по веднъж?

Общи условия

Активация на акаунт