Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (72) - март'2018

• 185 881
  • 2 311
  •   1
Отговори
# 2 100
  • София
В кой подраздел е? С ел. подпис може ли да видя и на другите, знае ли някой, както в ТР или трябва да си удостоверявам подписа за всяко лице?. Ако да, мога да ви проверя, ако искате естествено

В раздел "Предоставяне на данъчна и осигурителна информация и информация от данъчно-осигурителната сметка"-"Справка за изплатени доходи /различни от трудови/ на физически лица".
Не мога да го намеря къде се намира това

Като влезеш в сайта на НАП с ПИК излизат тези менюта.

# 2 101
  • София
Имам ПИК издаден от НОИ едва ли важи за НАП?
Някак живеех със заблудата, че НОИ и НАП са едно и също нещо, оказа се, че имам код за НОИ, който не ми свърши работа в системата на НАП   Flushed
Раницата на кола е с изрядна бележка, аз си попълних данните на тяхното копие и ги връчих на куриера в запечатан, непрозрачен плик, като му обясних, че личните ми данни не би следвало да са негово достояние. Той примигна неразбиращо, ама нищо не каза (явно наум ме вкара в списъка на лудите параноички).

Снощи тръгнах да си регистрирам 2 кода в туикс, за да ми станат 30, че нали днес теглят. Но понеже с телефона ми е някак много по-трудно, се оказа, че явно съм сбъркала някой символ в мейла си и сега единия код го брои като регистриран в играта, но не на моя мейл/профил... Детето се смили над мен и в 22:45 се замъкна в денонощния магазин до блока и ми купи един туикс, да си ги регистрирам и да спя спокойно. (не питайте какво каза мъжът ми за тези среднощни похождения)

# 2 102
  • Вестерос
В кой подраздел е? С ел. подпис може ли да видя и на другите, знае ли някой, както в ТР или трябва да си удостоверявам подписа за всяко лице?. Ако да, мога да ви проверя, ако искате естествено

В раздел "Предоставяне на данъчна и осигурителна информация и информация от данъчно-осигурителната сметка"-"Справка за изплатени доходи /различни от трудови/ на физически лица".
Не мога да го намеря къде се намира това

Като влезеш в сайта на НАП с ПИК излизат тези менюта.
Предполагам като отида на справка за задължения и тогава ми иска пик и излизат

# 2 103
  • София
Аз се опитвам да ги видя е електр.подпис, но там такова меню не видях, въпреки че е обявено, че може и с електр.подпис да се види тази справка. Някой видя ли си ги с подпис или всички с ПИК ги проверихте?

# 2 104
  • Русе
Имам ПИК издаден от НОИ едва ли важи за НАП?
Някак живеех със заблудата, че НОИ и НАП са едно и също нещо, оказа се, че имам код за НОИ, който не ми свърши работа в системата на НАП   Flushed
Раницата на кола е с изрядна бележка, аз си попълних данните на тяхното копие и ги връчих на куриера в запечатан, непрозрачен плик, като му обясних, че личните ми данни не би следвало да са негово достояние. Той примигна неразбиращо, ама нищо не каза (явно наум ме вкара в списъка на лудите параноички).

Снощи тръгнах да си регистрирам 2 кода в туикс, за да ми станат 30, че нали днес теглят. Но понеже с телефона ми е някак много по-трудно, се оказа, че явно съм сбъркала някой символ в мейла си и сега единия код го брои като регистриран в играта, но не на моя мейл/профил... Детето се смили над мен и в 22:45 се замъкна в денонощния магазин до блока и ми купи един туикс, да си ги регистрирам и да спя спокойно. (не питайте какво каза мъжът ми за тези среднощни похождения)

Не се сдържам..хахах..а какво ли щеше да мисли , ако ти самата беше "походила" посред нощ до магазина Flushed

# 2 105
хаха вярно ще е голям майтап да се облечеш в 10,30 и да кажеш че отиваш до магазина за туикс  Laughing

# 2 106
  • при късмета
Предполагам като отида на справка за задължения и тогава ми иска пик и излизат
Не. Ако имаш ПИК и влезеш през него, тогава може да виждаш всичко, което кода позволява да правиш. Т.е. първо влиаш с ПИК и тогава си правиш справките, а не като отидеш на някаква справка, чак тогава да го иска

# 2 107
Изкуших се от рецептата за мекици с брашното за кекс(знам,че не съм в готварския,но...)
От 300гр.брашно и 200гр.кис.мляко-станаха 15 бр.(вътре са със сирене)

# 2 108
Изглеждат страхотно в кой квартал каза ,че живееш? Sunglasses

# 2 109
denyil , сега сложи едно парченце шоколад до сиренето и мятай снимката в Своге Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 110
  • София
Айде и аз да кажа за София мел. Донесоха ми хлебопекарната и куриера въобще не знаеше кой е обратния документ. Отвори кашона и тръгна да ми взима служебната бележка, а аз му бутам стикера. Накрая нищо не взе и след 2 дена ми звъни да му дам кода ако го пазя. Така че ПАЗЕТЕ СИ КОДА , дори и да не го вземе на момента.

# 2 111
За играта на бондюел като регистрирате касовата бележка изписва ли ви нещо,защото аз като регистрирах нищо не ми изписа и сега не знам дали участвам.

# 2 112
Айде и аз да кажа за София мел. Донесоха ми хлебопекарната и куриера въобще не знаеше кой е обратния документ. Отвори кашона и тръгна да ми взима служебната бележка, а аз му бутам стикера. Накрая нищо не взе и след 2 дена ми звъни да му дам кода ако го пазя. Така че ПАЗЕТЕ СИ КОДА , дори и да не го вземе на момента.
А има ли везна към хлебопекарната ??

# 2 113
  • Русе
А има ли везна към хлебопекарната ??
Не Simple Smile

# 2 114
  • при късмета
За играта на бондюел като регистрирате касовата бележка изписва ли ви нещо,защото аз като регистрирах нищо не ми изписа и сега не знам дали участвам.
И на мен нищо не ми изписа, като регистрирах, просто пак станаха празни полетата. Не виждам и директория печеливши, а днес трябва да е първото теглене

Общи условия

Активация на акаунт