Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (72) - март'2018

• 186 191
  • 2 311
  •   1
Отговори
# 165
  • Сливен
Лидл публикуваха вчера печелившите. ,за играта ТОП 3.

# 166
  • Под Слънцето
Идеята беше дали девойката сама ще се издаде. Което се случи, както го мислех. Някои хора са много прозрачни.

newsm28 newsm79 newsm75

Silveti, благодаря за инфото. Няма да се пробвам.

# 167
А къде мога да намера с промо кодове в кауфланд има ли

Миналата седмица нямаше. Ако си от Пловдив има в Лекси със сигурност.

# 168
Какво ще кажете да си направим затворена фейсбук група?Постоянно ни четат всякъкви хора и организатори на игри,което не ме радва особено..

Аааа, ще ме изхвърлите направо Simple Smile Нямам фейсбук за съжаление.

# 169
Попаднах на това:
http://www.asusplus.bg/bg/photoacademy/
Май не сме го пускали... Или поне аз не съм го видяла.
За които имат фейсбук и могат да гласуват... Има и не лоши снимки, но ми се вижда "нагласена" работа...

# 170
Тя играта на Асус е в Инстаграм май, но не ми се участва. Постарах се за Коледната им игра, но май на случаен принцип избраха победителите. Не харесвам такива игри, в които ти поставят определени условия, ти отделяш време и ги изпълняваш, а накрая награждават на случаен принцип някой, който грам не си е размърдал мозъчните клетки или е копирал чужд коментар.
Погледнах сега за Калиакра - октомври месец са ми отговорили във Фейсбук, тогава беше предната им игра. Но не съм питала директно на техен телефон или имейл. Може би друг отговор щях да получа ако бях поспорила за прословутата стотинка. И без това от магазините нямат навика да връщат жълти стотинки.

# 171
Включих се в групата
Не ми харесва.
Не искам да се представям...
Нека не си разваляме хубавата темичка тук..

# 172
Аз преди 2 дни получих съобщение във вайбър за доставка от Спиди и доста се позачудих. Явно наистина пестят пари или просто си осъвременяват методите за връзка.Wink

# 173
  • Велико Търново
Аз изпуснах какво се случи. 🙂 Пак някакви дразнители явно. Направихте ли Фейсбук група? Някои от момичетата тук нямат профили и няма да има как да се включат.

# 174
  • Под Слънцето
Направена е групата. Всеки  може да пробва, след като се представи да получи одобрение.

# 175
  • Пловдив
Аз се включих и ми харесва,че се запознахме,но мн малко хора има за сега..На,който не му допада идеята ,да пише тук.Аз ще съм и на двете места😊

# 176
  • София
Някой успявал ли е да се свърже със Спиди по някакъв начин? Искам да ги предупредя да дойдат следобед, а не сутрин, но не са дали телефон на куриер, а стационарен на фирмата, който никой не вдига в работно време, а сега по празниците съвсем няма да стане. Sad

И аз предпочитам форума пред Фейсбук, защото ми е по-удобно четенето и намирането на информация след време. Все пак мога да се включа в групата, но не я виждам.  newsm78

# 177
И аз ще бъда и на двете места. Моля пратете ми линк на лични към групата. Не знам и какво съм нарушила правилата, но предното ми мнение е изтрито, хм

# 178
И аз ще бъда и на двете места. Моля пратете ми линк на лични към групата. Не знам и какво съм нарушила правилата, но предното ми мнение е изтрито, хм
Не само твоето, а поне 6-7 мнения са изтрити

# 179
Днес получих раницата от Кока Кола спечелена на 08.01.2018, куриера ми се обади и като разбра че несум в града и немога да попълня документите ми каза че ще остави всичко и утре ще мине да вземе попълнените документи, явно ще работи въпреки че е празник. Като се прибрах и видях че на служебната бележка пише: дата на издаване 08.01.2018, дата на предоставяне 09.01.2018, ..... в уверение на това , че през 2017г е придобила облагаем доход ......
Аз съм я спечелила тази година, а се води доход за миналата, при някои получил раница спечелена през януари какво пише в бележката? По този начин написано трябва тази година да подавам децларация.

Общи условия

Активация на акаунт