Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (72) - март'2018

• 186 224
  • 2 311
  •   1
Отговори
# 810
Игра на Always, но е в малко аптеки. Със скреч карти.
https://www.pg.com/bg_BG/downloads/brands/Bulgaria_Always_LAG_Ph … arch_April_18.pdf

# 811
Здравейте,искам да ви попитам за играта на Калиакра,на касовата бележка само покупката на маргарина ли трябва присъства,или може да включва и други стоки?

# 812
Здравейте,искам да ви попитам за играта на Калиакра,на касовата бележка само покупката на маргарина ли трябва присъства,или може да включва и други стоки?

Аз не ги деля. Само ако са две игри с една касова тогава единия продукт го искам на отделна КБ. Аз обаче пазарувам в големите вериги. Не знам как стоят нещата в кварталните магазини. Там продуктите са на кодове - хранителни, нехранителни, алкохол. При тези случаи организаторите изискват подпис и печат на магазинчето върху бележката.

# 813
  • при късмета
Разбира се, че може да включва и други стоки, но отбелязваш сумата само на маргарина.

# 814
  • Вестерос
Не знам дали да споделям тази томбола - изглежда ми леко откачена, но е истинска. Ще бъде забавно, ако спечели някой познат Simple Smile
За граждани на ЕС, които имат навършени 18г., могат да пътуват между 10-ти и 16-ти април и са в добро здраве - само се записвате. Наградата е на стойност 20 000 евро - екскурзия до Северния полюс (не съм сигурна плаща ли се данък, щом играта не е българска): https://www.kaspersky.com/about/sponsorships/win-your-trip-to-the-north-pole
Grinning Grinning аз ще се запиша

# 815

Аз не ги деля. Само ако са две игри с една касова тогава единия продукт го искам на отделна КБ. Аз обаче пазарувам в големите вериги. Не знам как стоят нещата в кварталните магазини. Там продуктите са на кодове - хранителни, нехранителни, алкохол. При тези случаи организаторите изискват подпис и печат на магазинчето върху бележката.
В условията пише, че трябва да се пази опаковката, ако не пише ясно на бележката, че е маргарин Калиакра

# 816
 Някой знае ли дали софия мел брашното което е от днес на промоция в кауфланда е с промо кодове

# 817
  • София
Някой знае ли дали софия мел брашното което е от днес на промоция в кауфланда е с промо кодове

С промо код е Grinning

# 818
От къде знаете че е купихте си днес ли

# 819
  • Русе
Такааа...зависи от кой точно Кауфланд ще пазаруваш, в Русе и в двата беше с кодове 😃

# 820
Нашето приятелче май пак се появи newsm78
Нещо много ме плаши тая декларация за НАП от две седмици се каня да почвам и все си казвам хайде утре..
Много мразя да попълвам документи  Crossing Arms

# 821
За софия в студенски град

# 822
  • Под Слънцето
Честити  награди на всички! Когато сме зле-все така да сме , дет се вика Wink

Аз съм на легло тези дни и затова не се включвам никъде, но пък, след около 2 месеца и нещо, от спаркс-а се наканиха да ми отговорят, че раниците Уилсън няма да се декларират. Нали  бяха само със стандартен протокол за приемане и се бях шашнала, че не откривам бележката за НАП. 

Отказвам се от спаркс от тук насетне. Предлагам 230 кода + 89 от каменица  . И продължавам да търся читава външна  батерия.

# 823
  • Вестерос
Топси, не пробваш ли за дрон?

# 824
Нашето приятелче май пак се появи newsm78
Нещо много ме плаши тая декларация за НАП от две седмици се каня да почвам и все си казвам хайде утре..
Много мразя да попълвам документи  Crossing Arms

И аз така, от началото на месеца се каня и все отлагам  Embarassed
Обаче като чета какъв зор е да се спечели хлебопекарна се радвам, че миналата година си спечелих една от фб игра на София мел Grinning

Общи условия

Активация на акаунт