Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (72) - март'2018

• 186 192
  • 2 311
  •   2
Отговори
# 825
# 826
  • при късмета
Ако ще подавате декларациите в НАП, т.е. на място ви съветвам да не чакате последния момент. Всеки него чака и е невероятна лудница. Като върнат някого няколко пъти (а се случва в повечето случаи) и се бави страшно много целия процес. Колкото по-рано отидете, ако нещо не е в ред, толкова повече време приемащия декларацията ще има време да ви обясни и да си я оправите. И ще висите в данъчното много по-малко време

# 827
Благодаря за съвета, ма ко  bouquet
Обаче не мисля да е на място, имам ПИК номер и мисля да се възползвам и да я подам онлайн.

# 828
И аз със ПИК я подадох онлайн, обаче на място трябва да отида да я платя. Още не съм ходила до НАП, все не ми остава време, опитах през Изи Пей, но не става.

# 829
  • Вестерос
НАП предлага онлайн плащане вече без такса.

# 830
Чрез Пей Пал ли, защото съм го деактивирала?

# 831
# 832
Благодаря ти,
как не съм разбрала по-рано, със сигурност ще ми е по-лесно.

# 833
В петък си подадох декларацията - попълних я в къщи (уж всичко беше добре), разпечатах я и отидох в НАП. Трябваше освен приложение 1 и 6 да попълня и приложение 10 задето съм се възползвала от данъчното облекчение за дете от 20лв, през работодател. Заради това облекчение ме мотаха цял час докато служителката се допита до кой ли не как точно трябва да се опише че програмата да им да го приеме коректно. Само Master Card / Maestro приемат за плащане на гише, другите чакат на опашка да платят през банката.

# 834
  • Вестерос
Очаквали и за виза скоро да пуснат системата

# 835
  • Русе
И аз яко отлагам, но тази седмица ще трябва да се организирам, как така не мога да платя с Виза , нали и игра рекламират с плащана на данъци с Виза...по радиото я чух Simple Smile

# 836
Тази сутрин докато пия кафе реших да видя какво е положението със София мел и имаше само спечелени тигани, а съм чела че и двете големи награди се падали до 6.00ч. Досега все не ми оставаше време сутрин. Играх с номера на баща ми и в 6.42ч гледам се появи формата за печалба но понеже съм от телефон се вижда долната част, бързо преместих и "Честито спечели хлебопекарна". Това е с втори код, аз с пет кода и нищо. Всичко е до късмет и точния момент. Засега дават по малко награди, трябва средно по 3.20 на ден, а пускат по 2, засега са на минус 13-14 хлебопекарни и тигани. Вторите за деня забелязах ги дават към 15-16ч.

# 837
  • у нас
Очаквали и за виза скоро да пуснат системата
Към края на годината казаха, но се надявам да е доста по-рано.

# 838
rosicapi честито!
Аз явно ще чакам края на играта. Дано тогава пуснат повече награди.

Играта на VISA за плащане на месни данъци и такси е официално обявена. Как така нямат постерминал?

П.П. Сега видях условията. Изтрили са си ръцете.

*Организаторът и/или Възложителят на промоцията не носят отговорност: ако съответната общинска администрация изобщо не разполага с инсталиран ПОС терминал; или ако разполага с такъв, но на него не е възможно да бъде извършено плащане с Участваща карта Visa.

# 839
За тези, които умеят да пишат, игра на Edna.bg с една награда, 2 гривни Пандора.
http://konkurs-bg.blogspot.bg/2018/03/specheli-grivna-pandora.html

Общи условия

Активация на акаунт