Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (72) - март'2018

• 186 166
  • 2 311
  •   1
Отговори
# 840
Честити  награди на всички! Когато сме зле-все така да сме , дет се вика Wink

Аз съм на легло тези дни и затова не се включвам никъде, но пък, след около 2 месеца и нещо, от спаркс-а се наканиха да ми отговорят, че раниците Уилсън няма да се декларират. Нали  бяха само със стандартен протокол за приемане и се бях шашнала, че не откривам бележката за НАП. 

Отказвам се от спаркс от тук насетне. Предлагам 230 кода + 89 от каменица  . И продължавам да търся читава външна  батерия.
Кодовете от спаркса подарявате ли ги или ги заменяте за нещо ?

# 841
  • София
Играта на Виза е за местните данъци, тези с данъчните декларации са към НАП.

# 842
Тази сутрин докато пия кафе реших да видя какво е положението със София мел и имаше само спечелени тигани, а съм чела че и двете големи награди се падали до 6.00ч.

Честито. Тиганите ги спечелих аз Grinning
Към 5 и нещо беше, по случайност бях будна и имах два кода. Чудех се какво да правя и реших да ги регистрирам. С втория код ги спечелих.

# 843
От вчера и аз съм с тигани и 100лв. от радио FM.

# 844
В петък си подадох декларацията - попълних я в къщи (уж всичко беше добре), разпечатах я и отидох в НАП. Трябваше освен приложение 1 и 6 да попълня и приложение 10 задето съм се възползвала от данъчното облекчение за дете от 20лв, през работодател. Заради това облекчение ме мотаха цял час докато служителката се допита до кой ли не как точно трябва да се опише че програмата да им да го приеме коректно. Само Master Card / Maestro приемат за плащане на гише, другите чакат на опашка да платят през банката.

Може ли да ми покажеш със снимка формулярите ти (естествено, като закриеш личните си данни). Идея си нямам какво и как се попълва. И аз съм ползвава 20 лева за дете през работодател.
И на лични съобщения, ако предпочиташ.

И да питам, също какъв е срока за подаване на тези декларации?

Много благодаря!

# 845
Честито момичета, за наградите,
 този път повече се похвалиха от форума Simple Smile което много ме радва. Simple Smile

# 846
Честито на всички!

Сега видях, че има печеливши в играта на Лидл с яйцата. Преди малко са ги публикували. Дано някой от тук е спечелил.

12.03. Соня Аврамова 089xxxxx93
11.03. Ася Стефчева 088xxxxx57
10.03. Жана Загорова 088xxxxx27
09.03. Павлина Генова 088xxxxx38
08.03. николай радев 088xxxxx05
07.03. Петя Дъгарадина 088xxxxx28
06.03. Кръстелиана Рангелова 087xxxxx37

# 847
Честито за тиганите и хлебопекарната!
Браво на вас.
Толкова да искам някоя от тези награди, че така или иначе само тяхното брашно ползвам,
но засега нищо.Мръннн.

# 848
Браво за наградите, момичета!
 Със здраве да си ги ползвате!

# 849
Честито за наградите! И аз много искам да спечеля от София Мел, но нямам късмет.
Получихте ли всички наградите си от Милка? Моята е спечелена последната седмица от играта и още я няма.

# 850
  • Бургас
Нищо нямам от Милка-2 възглавнички и одеалце чакам.

# 851
Получихте ли всички наградите си от Милка? Моята е спечелена последната седмица от играта и още я няма.

Възглавницата си я получих, но одеялото, което го спечелих последната седмица още не. Приятелят ми спечели одеяло към средата на месеца някъде и то още не е получено. Странно, че на него му казаха 10 дни за доставката, а на мен 45 Grinning

# 852
И аз имам да получавам още награди от Милка.

# 853
Аз чакам едно одеало. Имах да получавам 3 възглавнички и 2 одеала. Получих 5 SMS-а за доставка, а едното одеало го нямаше. Обаче куриера, каза, че няма друго и ще провери. Сигурна съм, че е забутано някъде. Дано все пак да го донесе, а не да го върне като непотърсена пратка.
И раницата от Спакса чакам, минаха 2 пъти по 2 седмици от последното обаждане.

# 854
  • Вестерос
rosicapi честито!
Аз явно ще чакам края на играта. Дано тогава пуснат повече награди.

Играта на VISA за плащане на месни данъци и такси е официално обявена. Как така нямат постерминал?

П.П. Сега видях условията. Изтрили са си ръцете.

*Организаторът и/или Възложителят на промоцията не носят отговорност: ако съответната общинска администрация изобщо не разполага с инсталиран ПОС терминал; или ако разполага с такъв, но на него не е възможно да бъде извършено плащане с Участваща карта Visa.

ПОС терминалите са на място, за там не знам.
Това, за което писах е виртуален в сайта.

Няма я възглавката ми от Милка, минаха над 2 седмици.

Последна редакция: вт, 13 мар 2018, 11:23 от Tiffany А

Общи условия

Активация на акаунт