Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (72) - март'2018

• 186 154
  • 2 311
  •   1
Отговори
# 855
  • при късмета
И аз много се радвам, като от някоя чакана игра, има много спечелили от темата. Честити ви награди!
Аз реших да посъбера малко повече кодове и тогава да регистрирам, не мога да стана толкова рано сутринта, а следобедните май по-трудно се целят, почти всички казаха, че сутринта са спечелили. Към края със сигурност ще излизат по повече на ден, така беше и миналата година
От Милка и аз чакам още награди

# 856
  • София
И при мен нищо от текущите игри. Sad

# 857
Публикувани са печелившите на Avon  :  https://avon.womansday.bg/open/

# 858
  • София
Благодаря за линка. Няма ме.

# 859
Честито на всички за хубавите награди!
В Кауфланд Пазарджик намаленото брашно на София Мел е с кодове.

# 860
Няма ме в Avon

# 861
  • in Wonderland
Публикувани са печелившите на Avon  :  https://avon.womansday.bg/open/

Ehaa, има ме, печеля някакъв гел Shine 😀😀😀 Благодаря за линка.

Да попитам за Нивея- регистрирах си вчера касовия бон и на мейла ми пратиха само потвръждение, че успешно съм се регистрирала за бюлетина им и да си потвърдя мейла. А че успешно съм се включила в играта- не. При вас как беше? Дали да не пробвам пак да си регистеирам бележката??

# 862
Някой знае ли дали в София в кауфланда в студенски град дали има брашно софия мел с промо код

# 863
  • Стара Загора
Няма ме и мен в Avon, язък за всекидневното цъкане Sleepy мрън

# 864
  • София
Нищо не са ми донесли от Милка, а първата възглавничка ми е от първата седмица даже. Айде, одялото е от последните дни...
И от спаркса точно два пъти по две седмици от обаждането минаха и..нищо..
Каменица не искат да ме изтеглят, в лидл един път не го оцелих това яйце, дронове и камери не ми се паднаха, изобщо - суша, мрън, мрън, мрън

# 865
И аз чакам две възглавнички от Милка,малка награда от Лукчета(някой има ли вест от тях?),а от регистрацията на Нивеа-нямам потвърждение дори за бюлетина им...Нямам основание да мрънкам(щото нали нацелих тигани,а това е наистина късмет)освен за Каменица,но като чета с по колко кода сте там и в Спаркса...хич не се и надявам. Имам си пета чашка от Банкя-някой ако я иска да пише(Ивекс?)

# 866
И на мен не ми изпратиха потвърждение след регистрацията в Нивеа.
Няма ме в Ейвън, но се регистрирах само веднъж.

# 867
Аз съм пас от Ейвън.
София мел участващите с една кръгла лепенка отгоре върху пакета ли са? Май мярнах такива в Кауфланд, но не бях сигурна и не взех. Рядко ползвам брашно, но евентуално ако са от промоционалните може да взема един пакет.

# 868
От толкова много осмо мартенски и други игри НИЩО,поне чакам от милка възглавничка и одеяло  Честито на късметлиите

# 869
Аз съм пас от Ейвън.
София мел участващите с една кръгла лепенка отгоре върху пакета ли са? Май мярнах такива в Кауфланд, но не бях сигурна и не взех. Рядко ползвам брашно, но евентуално ако са от промоционалните може да взема един пакет.
това е за играта,иначе има и едни червеникави лепенки с реклама да видиш рецепти във ФБ-вчера в нашия К.половината видове брашна бяха с такива,но това голямото на промо-с лепенки за играта.

Общи условия

Активация на акаунт