Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (72) - март'2018

• 186 157
  • 2 311
  •   1
Отговори
# 915
В 5.44  спечелих хлебопекарната☺

# 916
Благодаря за играта, ще се включа.

# 917
Влизам да се похваля с награда от играта на радио Витоша за новия филм Tomb Rider.newsm44 Даже се чух и по радиото Embarassed
Много се радвам.Преди седмица си изтеглих натрупаните парички от Тесерум и от тогава печалбите спряха.За играта на Дав от 4 дни ми показва, че повече от 10 снимки не мога да кача и не дава да се качват нови.Писах им в страницата на фейса, но не очаквам отговор.
И аз те чух снощи Grinning
Тази сутрин станах да регистрирам код на брашното, но тиганите и хлебопекарната бяха спечелени вече. Поне омесих нещо за закуска... Joy
Те по един брой на ден ли са, че така се отчайваш?

# 918
В 5.44  спечелих хлебопекарната☺
  честито

# 919
Дали ще има хора от тази тема в списъка с наградени от goguide
‎http.//m.goguide.bg/gradska-kultura/5010-I-pechelivshite-sa

Така сложен линка не е активен.

https://i.pinimg.com/564x/ec/dd/a5/ecdda5cbe274ad33a4121ea7dad65e89.jpg

Като го отвориш има само една кошница с малини ..... Защо я няма играта  или правилата ..може ли друг линк

# 920
Виж пост 907 и 909

# 921
Благодаря. От началото на играта не съм купувала хляб. На децата им хареса да си хапват домашно приготвен. Успех на всички!

# 922
Честито за хлебопекарната Simple Smile)
Като отворих печелившите, първо видях Русинов Grinning Ама тоя път спечелил престилка. Пак са метнали игрите Grinning

# 923
Да изкажа мнение относно декларирането може да си свалите от сайта на НАП декларация с баркод като се попълва на компютър и е много по лесно и показва къде има грешка или не е попълнато.
Друго: Раницата с обърканата година си я пуснах и нея сега и така...
Благодарности на - Ма Ко -

Благодаря за мнението!
Аз още тая надежди някой декларирал вече да качи тук една снимка къде какво е попълнил - хем ще разбера кой точно формуляр да си сваля от сайта на НАП, хем да ползвам снимката за модел къде какво да попълня.
Много благодаря в аванс на който реши да се нагърби с такава услуга!

# 924
В декларацията за НАП  оригинални служебни бележки или техни копия се прилагат?

# 925
И аз искам печалба от Туборг....... Слушалките Туборг  в колко часа ги спечелихте?
То бива нищо от никъде ама ....много демотивиращо .

# 926
# 927
  • при късмета
В декларацията за НАП  оригинални служебни бележки или техни копия се прилагат?
Задължително оригинала се прилага. Копие направи за себе си, както и на декларацията, която падаваш. Не е задължително, но е препоръчително

Благодаря за мнението!
Аз още тая надежди някой декларирал вече да качи тук една снимка къде какво е попълнил - хем ще разбера кой точно формуляр да си сваля от сайта на НАП, хем да ползвам снимката за модел къде какво да попълня.
Много благодаря в аванс на който реши да се нагърби с такава услуга!
Няма кой да ти даде снимки, защото всички бележки са с лични данни, и ако се закрият пак нищо няма да разбереш.
http://www.nap.bg/page?sId236fsL=30&sId236dsA=2018&id=384&textMode=0
Ето от тук си свали документите. В първия линк, с баркод, може да я попълниш и да я принтираш.
Или да си принтираш декларацията и приложенията, които трябват и да ги попълниш на ръка.
В служебната бележка са същите редове, като в приложението, така, че просто ги преписваш. Ако имаш за деклариране няколко награди, то сумираш за всеки ред от всички бележки.
После това, което ти е излязло в приложението го прехвърляш в декларацията, на реда за приложението

# 928
Аз спечелих една чаша от новогодишната игра трябва ли да я декларирам?

# 929
Аз спечелих една чаша от новогодишната игра трябва ли да я декларирам?
Декларират се награди само над 30 лв.

Общи условия

Активация на акаунт