Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (72) - март'2018

• 186 119
  • 2 311
  •   1
Отговори
# 930
Играта на Лидл е с много странни награди,ако не беше голямата награда нямаше и да се включа

# 931
  • София
Сега погледнах брошурата на Била. До днес всички продукти с марката на Zewa са намалени с 25%. Ако има мераклии.

И моите одеяла от Милка не са дошли. Много странно! Така бързо изпратиха първите награди, а сега се бавят.

# 932
Тази игра на Зева яко я прецакват бележката ми 3 ден чака одобрение боб ли хвърлят що ли newsm78

# 933
Тази игра на Зева яко я прецакват бележката ми 3 ден чака одобрение боб ли хвърлят що ли newsm78
Ако си я регистрирала почивните дни може никой да не я види. Пусни я сутринта на работен ден и виж какво ще стане.

# 934
Понеделник на обяд беше Rolling Eyes

# 935
Ма ко благодаря! bouquet

# 936
Аз спечелих една чаша от новогодишната игра трябва ли да я декларирам?
Декларират се награди само над 30 лв.
Благодаря!

# 937
  • при късмета
И на мен много ми бавиха одобрението на снимката от Зева. 4-5 дни, но регистрирах по празниците. После при изричен въпрос по каква причина се бави одобрението, само се извиниха за забавянето, без отговор. А и са се изхитрили и в правилата не са посочили срок в който трябва да я одобрят.
Само ще напомня, че играта се провежда от медия нещо си, агенцията, която миналата година оплеска играта на либрес. Зева миналата година сами си провеждаха игрите, нищо, че са една фирма вносител с либрес, тази и те са дали играта на тези бездарници. Затова смотаното Пете излиза и на двете

# 938
Напоследък ме гони страшен карък. Онзи ден купих четири води Банкя, изтеглих две скреч карти. Едната беше "опитай пак". Вчера пак купих четири, този път и двете скреч карти бяха "опитай пак". Останах си само с водата. Имам девет чаши, искам още три. Вече ме е страх да си изтегля карта. В нито една игра не ми върви, отчаях се вече.

# 939
За съжаление в Била не продават мократа хартия на Zewa, така, че няма значение, че имат намаление 25 %. В условието пише, че трябва да се купят двата продукта Sad

# 940
Може ли снимка на тази мокра хартия. Никога не съм ползвала.

# 941
  • Вестерос
Вчера качих 10 снимки в дав и нищо Sad Днес пак ще пробвам.

# 942
Може ли снимка на тази мокра хартия. Никога не съм ползвала.

https://www.ebag.bg/vlazhna-toaletna-khartiia-zewa-almond-milk-42-br/10709

Заповядай Simple Smile

# 943

То било тоалетна хартия. Аз мислех, че е за кухнята

# 944
  • Сливен
Спиди ли доставят,Мини-хладилникът от Каменица?

Общи условия

Активация на акаунт