Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (72) - март'2018

• 185 991
  • 2 311
  •   1
Отговори
# 1 005
Излезнали са печелившите за малките награди на дъвки 5 : https://www.5-gum.bg/truthordare/
Аз не успях да се включа за първото теглене. Днес регистрирах 1 код. В правилата пише, че трябва да получа имейл, но нямам.

# 1 006
Честито на всички! Аз не съм късметлийка,с едно участие в Туикс ме няма,с два кода на Каменица също нищо. Чакам и Калиакра ,с една бележка съм и не очаквам много и от там,но дано от някъде нещо да ме зарадва. Чакам само Милка едно одеало и една “ганичка”. 😃

# 1 007
  • иска ми се Варна през лятото
https://www.lidl.bg/bg/anketa.htm с награда.
Ееей, то хубаво не ме избраха от София мел, ама защо и от туикса не ме избират, като много я искам Cry

# 1 008
  • Под Слънцето
Браво, браво!  Всички теми  да са така пълноводни с награди Wink

Аз да питам дали някой се сеща за конкурс  с фирми за недв. имоти ? Някой беше вмъкнал линк предната тема. Някъде сега трябваше да има наградени , ама ... линкът не работи..
И да, какво стана с Калиакра 3-то теглене?

# 1 009
Браво, браво!  Всички теми  да са така пълноводни с награди Wink

Аз да питам дали някой се сеща за конкурс  с фирми за недв. имоти? Някой беше вмъкнал линк предната тема. Някъде сега трябваше да има наградени , ама ... линкът не работи..
И да, какво стана с Калиакра 3-то теглене?

Ето това трябва да е, но не откривам печеливши.
http://nagradi.imoti.net/#nominations

# 1 010
Вече дават по 3 хлебопекарни и по 3 комплекта тигани

# 1 011
Супер!
Момичета, а тези спечелили без имена какви са? Някой има ли представа?

# 1 012
Обадиха ми се от Ейвън за наградата. Другата седмица щели да я пращат с БГ пощи

# 1 013
Тези без имена са спечелили чрез смс.

# 1 014
  • Стара Загора
Здравейте и благодаря за информацията за Туикс. Проверявах преди обяд нямаше все още печеливши и в лудницата на работа после забравих. Има мееееее. Печеля и аз кафемашина с 13 кода. Има ефект от мрънкането тук в темата. Спирам да ги купувам , че идва пролет Simple Smile Хубав следобед и честито на останалите. Heartpulse

# 1 015
Някой, ако няма да си ползва доминос менюто от кока кола - да ми пише да ми го продаде или да разменим за нещо! =)

# 1 016
  • Монтана
Здравейте и благодаря за информацията за Туикс. Проверявах преди обяд нямаше все още печеливши и в лудницата на работа после забравих. Има мееееее. Печеля и аз кафемашина с 13 кода. Има ефект от мрънкането тук в темата. Спирам да ги купувам , че идва пролет Simple Smile Хубав следобед и честито на останалите. Heartpulse
Честито и на теб! Във формата в която трябваше да попълниме данните си за доставка нямаше поле за телефон нали 🤔 понеже чак след като попълних се замислих.

# 1 017
  • Стара Загора
Честито и на теб! Във формата в която трябваше да попълниме данните си за доставка нямаше поле за телефон нали 🤔 понеже чак след като попълних се замислих.

Нямаше да, но нали още като регистрираш кодовете ти го иска. Предполагам, че ще го вземат от там. Интересно , не се замислих за това, явно от вълнение . Frowning

# 1 018
  • Монтана
Хахах и аз така, но реших да попитам. Сега остана само да ги чакаме.

# 1 019
Честито на всички! Много се радвам. Днес е хубав ден за темата.

От Twix ще ви пратят мейл да си изпратите личните данни и тогава ще чакате машината.

Общи условия

Активация на акаунт