Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (72) - март'2018

• 185 939
  • 2 311
  •   1
Отговори
# 1 935
Лошия момент при кафемашините е,че ще се плаща данък дано само ги обяват по някакви по-нормални цени.
Че Активия как ми сметнаха една фитнес гривна на 200 лв още се чудя.
Кога ще се плащат данъци ?

# 1 936
Аз имам голям проблем с помненето на имена, затова никога не сравнявам списъци.
Изобщо не сравнявам и аз. Но фамилия като Войкова съм запомнила. Не е често срещана.
А ако имаш предвид Чешли, тя също спечели хлебопекарна Smiley Нея я срещам често в игри.

# 1 937
И моите неща от Милка не идват.

# 1 938
Втората хлебопекарна спечелена, едни тигани има обаче. А от няколко дена почти едновременно падат.

# 1 939
 Rolling Eyesтоя потребител с многото профили няма ли да му омръзне да задава вече дразнещи въпроси..
Дойде ми одеалото от Милка последните дни беше спечелено-не ме очарова чак толкова от най-тънките поларени почти безсмислена вещ.

# 1 940
  • Русе
Фамилии не помня, освен ако наистина не са редки..гореспоменатите съм ги запомнила наистина. По- важното обаче е , че днес за първи път има толкова голям луфт между две награди, което от своя страна ми струваше последния код.
П.С. Евала на организаторите на София мел, опитват се всячески да ни затруднят и променят часове , в които се печели. Но не мога да не споделя моето възхищение и към хората , които редовно играят и печелят, явно цял ден са пред компютъра или разполагат с неограничено количество кодове. Те това никак не  е лесно.

# 1 941
А може и да стоят в някои магазин и усилено да трият кодове на щанда  Sunglasses.

# 1 942
Аз съм с хлебопекарната от тази сутрин. Вярно, че фамилията ми е рядко срещана, ама пък аз съм с нея от няколко месеца (от както се омъжих хахаха). Както и да е. Успех на всички!

# 1 943
Честито!
Който си има късмет, си има.
Аз нищо, мрън...

# 1 944
  • при късмета
Честито, pgeober, със здраве да си а ползваш!
Мисля, че се промени алгоритъма, заради броя регистрирани кодове. И обърнаха големите награди, преди излизаха първо тиганите. Сега при разменените големи награди, като са видяли, че е паднала пекарната, а и граят за нея, не регистрират тези, които следят играта, съответно са по-малко регистрациите и затова такава разлика в излизането на големите награди. Аз така си го обяснявам. Мисля, че не са сменяли нищо по алгоритъм, а от самото начало се печели на брой регистрации и трябва да уцелиш печелившия. Затова играта е на чист късмет, защото освен работещите със системата никой няма цялостната информация

# 1 945
Аз съм с хлебопекарната от тази сутрин. Вярно, че фамилията ми е рядко срещана, ама пък аз съм с нея от няколко месеца (от както се омъжих хахаха). Както и да е. Успех на всички!
Честито! Може и да имаш някоя адашка по фамилия, но наистина е отличаваща се фамилия и се запомня и дори 2-3 награди да се спечелят, при игромани като нас не убягва явно. Simple Smile

# 1 946
  • Пловдив
Тиганите на ММ дойдоха току-що,а ги спечели 6 дни след моята хлебопекарна..
Куриера не ми иска кода,нито бележка ми даде🙂

# 1 947
Аз имам голям проблем с помненето на имена, затова никога не сравнявам списъци.
Изобщо не сравнявам и аз. Но фамилия като Войкова съм запомнила. Не е често срещана.
А ако имаш предвид Чешли, тя също спечели хлебопекарна Smiley Нея я срещам често в игри.
Аз Чешли я запомних от игрите на Туикс. Миналата година спечели кафемашина и тази година също.

# 1 948
  • Русе
Честито и от мен!! В случая си мисля, че твоята фамилия я бъркат с една , която се различава само по една буква...
Ма- ко, продължавам да упорствам, че променят алгоритъма, но твоите разсъждения ме разколебават, ама малко Simple Smile

# 1 949
От 21ви имам възглавница спечелена от милка , а на 28ми одеало , заявени. Но нищо още. Някой да не си е получил още наградите ?

И аз чакам възглавница+2 одеала...не помня на кои дати са Rolling Eyes (как мога да проверя?)

Общи условия

Активация на акаунт