Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (72) - март'2018

• 185 991
  • 2 311
  •   1
Отговори
# 1 950
Тиганите на ММ дойдоха току-що,а ги спечели 6 дни след моята хлебопекарна..
Куриера не ми иска кода,нито бележка ми даде🙂
Трябва да си я търсиш бележката, защото от София Мел ти имат данните. Пита ли куриера да не би да е забравил?

# 1 951
  • Вестерос
От 21ви имам възглавница спечелена от милка , а на 28ми одеало , заявени. Но нищо още. Някой да не си е получил още наградите ?
Аз! От 23 имам възглавница. Писах им мейл преди 10-на дни, казаха да съм чакала 45 дни, но работни или не, не помня. Смятам да им пиша другата седмица пак!

В Дав играя всеки ден по 10 пъти, колкото можем, вече 2 седмици някъде, може и три да са. Пробвам в часовете, в които другите са спечелили и нищо. Пробвах с промяна на времето и нищо. От различни ай пи и нищо Grinning Не ме искат за победител на колието и това е, а може да пазят сешоара за мен Grinning Смятам да сменя тактиката и от на майка ми профила да качвам.

# 1 952

Честито и от мен!! В случая си мисля, че твоята фамилия я бъркат с една , която се различава само по една буква...

Лилия Войнова Grin

# 1 953
  • София
От 21ви имам възглавница спечелена от милка , а на 28ми одеало , заявени. Но нищо още. Някой да не си е получил още наградите ?

И аз чакам възглавница+2 одеала...не помня на кои дати са Rolling Eyes (как мога да проверя?)

Аз ги проследих по имейлите ,които ми пратиха при спечелването.

# 1 954
Честито и от мен!
Лафка имат игра за екскурзия ( по избор Blush )
https://lafka.bg/bg/tos-Easter-promo2018

# 1 955
И аз чакам възглавница от 13.02. от Милка Rolling Eyes

# 1 956
Благодаря ви!
Аз имена не помня и не задълбавам много. От вас чета за разни фамилии, които са във всяка игра или с по сто еднакви награди, ама и тях дори не запомням.
И според мен София мел е според броя регистрации и е на късмет. Също бях останала с впечатление, че първо излизат тиганите и после пекарната, като регистрирах нямаше нищо излязло и като спечелих си помислих, че ще са тиганите.

# 1 957
pgeober, честито Simple Smile със здраве да си я ползваш
 размина ти се покупката от Лидл-а Simple Smile

# 1 958
  • при късмета
Цвете, възможно е и алгоритъма да сменят. Ние само си гадаем, единственото сигурно в тази игра е, че не е на часове. А и се падат средно по три награди и четвърт на ден, ако сметнеш общата бройка спрямо продължителността на играта, така, че няма как да ги раздават по равно. И най-вероятно и това има значение. Миналата година беше по същия начин, от начало даваха по-малко на ден, после с една повече, после пак по-малко, което продължи доста време и десетина дни преди края на играта имаше дни с по 6-7 хлебопекарни на ден. Предполагам тази ще протече горе долу по същия начин.

Сега не знам как събират данните, от София мел миналата година ми ги бяха взели преди да пратят наградата, а самата бележка дойде доста по-късно. Но пък сега някой каза, че направо с бележките идвали, така, че пишете/звънете им, сериозни са в това отношение и може при куриерите да е грешката и те да нямат представа, че не сте ги получили.

Моята фамилия крайно се набива на очи, но не печеля от много игри. Често дори се представям с презиме или старата, че е и непроизносима за мнозина, чужда е. Затова само няколко човека ще разберат, ако спечеля от София мел, за останалите ще запазя конфеденциалност, че съм много разкриваема с тази фамилия

# 1 959
Здравейте на всички ,имам един въпрос относно тези данъци на наградите.Този данък се дава предполагам защото имам някакъв приход,печалба .В този ред на мисли може ли аз да дам/подам/фактура  или декларация за разход и по този начин да ми се приспадне данъка?
Не, не ти се приспадат данъци по фактури, защото ако имаш награда за деклариране, то тя е придобита като физическо, а не като юридическо лице.

На София мел, към 8.30 излизаха вторите големи награди, а сега си стоят по една. И престилките са малко май

Значи физическите лица могат да имат приходи ,но не и разходи.И друго тази награда примерно хлебопекарна е закупена от даден магазина, който следва в края на годината за заплати данък печалба от продажбата на тази стока,защо после отново се налага данък върху нея?Ще ме извините не съм много вещаят затова и питам просто да ми се изясни.

# 1 960
pgeober, честито Simple Smile със здраве да си я ползваш
 размина ти се покупката от Лидл-а Simple Smile
Благодаря! Между другото наистина добре, че не избързахме да я купим. Хахаха

Между другото онзи ден в квартален магазин видях игра на Топаз мел, пак за хлебопекарна, но не намерих инфо в интернет, та не мога да кажа кои обекти участват.

# 1 961
Магазина отчита разход за реклама,а ти отчиташ приход от наградата.

# 1 962
# 1 963
  • при късмета
Здравейте на всички ,имам един въпрос относно тези данъци на наградите.Този данък се дава предполагам защото имам някакъв приход,печалба .В този ред на мисли може ли аз да дам/подам/фактура  или декларация за разход и по този начин да ми се приспадне данъка?
Не, не ти се приспадат данъци по фактури, защото ако имаш награда за деклариране, то тя е придобита като физическо, а не като юридическо лице.

На София мел, към 8.30 излизаха вторите големи награди, а сега си стоят по една. И престилките са малко май

Значи физическите лица могат да имат приходи ,но не и разходи.И друго тази награда примерно хлебопекарна е закупена от даден магазина, който следва в края на годината за заплати данък печалба от продажбата на тази стока,защо после отново се налага данък върху нея?Ще ме извините не съм много вещаят затова и питам просто да ми се изясни.
Да де, но ти не си организатора и не си дала парите на магазина, затова тези разходи, общо не трябва на теб да ги приспадат. Ти евентуално печелиш награда и си плащаш данъка спрямо твоя собствен приход. А прихода според зависи от това от какво се приспадат и нормативно признати разходи, има и други облекчения, но точно този от награди няма. За да си го изясниш или прочети закона или просто вземи декларация, във всяко приложение си пише на всеки ред какъв точно приход се декларира с него и какво е разход само за него.
С две думи, няма нужда да разсъждаваш, изцяло ти е грешна логиката, а просто да знаеш закона. Той не е направен според нечия логика, а вече е измислен и щем, нещем, по него трябва да се водим

# 1 964
И аз чакам две възглавнички и едно одеяло от Милка. Преди не знам си колко време ми изпратиха една от трите спечелени възглавнички и ме забравиха.

Общи условия

Активация на акаунт