Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (72) - март'2018

• 185 930
  • 2 311
  •   1
Отговори
# 1 965
И аз мисля, че от София Мел ще намалят за малко количеството на големите награди, които могат да се спечелят на ден. Затова и днес ни изненадаха по този начин. Или пък е имало оплаквания, че големите награди излизат по едно и също време.
Ако може някой спечелил няколко награди от тях да ми пише на лични дали е участвал с един и същи номер, а ако не дали има проблем да се даде чужд номер, но да се напише пак същото име.

# 1 966
  • Вестерос
Как се играе на играта на Лафка?

# 1 967
  • при късмета
И аз мисля, че от София Мел ще намалят за малко количеството на големите награди, които могат да се спечелят на ден. Затова и днес ни изненадаха по този начин. Или пък е имало оплаквания, че големите награди излизат по едно и също време.
Ако може някой спечелил няколко награди от тях да ми пише на лични дали е участвал с един и същи номер, а ако не дали има проблем да се даде чужд номер, но да се напише пак същото име.
Печели код, без никакво значение на кой телефон е регистриран. Само, че на този телефон ще звънят за доставката на нградата. С имената обаче трябва да се внимава, защото после ще искат неговите данни за бележката и той трябва да декларира наградата догодина

# 1 968
  • София
И моите неща от Милка не идват.
Странно е, но аз все още не съм получила кутия вафли от престиж, спечелена на 20.12  Close . Свързах се с тях 2 пъти уж обещаха да проверят и от тогава нищо.

# 1 969
Аз защото искам да участвам и за двете награди, затова се чудех дали трябва с различни номера. Иначе моето име ще пиша. Чудя се и ако спечелиш от големите награди, но имаш 5 непечелиеши кода дали ще участваш и за онези 10 по 500 лв. Според мен ще ги дадат на хора без печалба, за да е честно. Но друг е въпроса дали си пазят кодовете или са търкали такива в магазините.

# 1 970
  • при късмета
В правилата няма никакви ограничения за награди на един участник. Всеки 5 непечеливши кода, ако са на един телефон, имат 1 участие. Само с телефон участваш, името става ясно чак когато изтеглят телефона за ваучера и се свържат с него

# 1 971
От 21ви имам възглавница спечелена от милка , а на 28ми одеало , заявени. Но нищо още. Някой да не си е получил още наградите ?
И аз чакам ,но все още ги няма,милка забравиха за нас

# 1 972
Тиганите на ММ дойдоха току-що,а ги спечели 6 дни след моята хлебопекарна..
Куриера не ми иска кода,нито бележка ми даде🙂

Вътре в пакета няма бележка за тях така ли?

Днес ще дойдат и моите тигани, но предполагам, че мъжът ми ще ги получи и за това се притеснявам за тази бележка,може ли някой да напише телефон на София Мел да си я търся после?

# 1 973
бебка, от кога са ви тиганите. Аз все още чакам.

# 1 974

от 20 март.

# 1 975
  • Русе
В моите тигани имаше едно копие на бележката само, куриера твърдеше, че това му е обратния документ, аз обаче се заинатих и със зъби и нокти си я взех.

# 1 976
от 20 март.

Моите са от 13-ти, а все още нямам обаждане. Трябва ли да се притеснявам Rolling Eyes

# 1 977
  • при късмета
Ако в пратката има служебна бележка, не я давайте на куриерите, за вас е. Обратния документ трябва да е кода или протокол, че сте получили наградата, но не и бележката. Сигнализирайте в София мел, ако куриера ви вземе бележката, че да им разяснят какво да правят с пратките

# 1 978
Ако в пратката има служебна бележка, не я давайте на куриерите, за вас е. Обратния документ трябва да е кода или протокол, че сте получили наградата, но не и бележката. Сигнализирайте в София мел, ако куриера ви вземе бележката, че да им разяснят какво да правят с пратките

Благодаря Мако за съвета, ще пиша когато дойдат, но все пак ако я няма бележката, някой има ли координати на София мел?

# 1 979
  • при късмета
Ако има някакъв имейл в който ти искат данните, може да върнеш отговор направо на него. Аз така контактувах с тях миналата година. Иначе в сайта има директория "контакти"
https://www.sofiamel.bg/bg/contacts

Общи условия

Активация на акаунт