Mango online магазин-12

• 97 835
  • 761
  •   1
Отговори
# 255
Някой, който има черното кожено яке да сподели гръдна обиколка на размерът, който е получил - https://shop.mango.com/bg/women/jackets-biker-jackets/buttoned-l … 3090813.html?c=99

Манго само сутрин ли зареждат върнатите стоки или и през деня може да се случи?

# 256
Интересуваме зеленото кожено яке. На живо дали според вас ще е такъв цвета? Реално ми се иска да е по-светло и много му се чудя

# 257
То, докато се чудиш, остана само S. Не знам кой номер ти трябва, де Blush

# 258
Аз виждам ХС, това и ми трябва, но цвета ме плаши. Дали ще е реално така или ще е кожена мушама

# 259
  • гр. София
Интересуваме зеленото кожено яке. На живо дали според вас ще е такъв цвета? Реално ми се иска да е по-светло и много му се чудя

Кое е това яке?

Аз харесах от един модел едно зелено и едно червено ама като не знам кой размер съм и ще кротувам.

# 260
Ха, якета от днешната поръчка са изпратени ))).

# 261
  • гр. София
Даже са и свършили тези дето хареесах. Пфуууу.

# 262
Shokoladche, за това предполагам става въпрос:
https://www.mangooutlet.com/bg/women/jackets-biker-jackets/zip-l … 3040273.html?c=99

# 263
  • гр. София
Чудя се аз за кой размер съм.
Имам кожено на Мекс 18 UK, на Манго никога не съм имала. От тениските на Манго купувам Л, като някои модели ми седят доста свободно, а други съвсем леко по-свободно. Някой може ли да ме ориентира? Дава ми 74 % Л и 26 % ХЛ, но и за роклята така ми даваше пък Л ми беше малка.

# 264
Лично на мен ми се струват умалени дрехите на Манго. На Зара нося С-М, на Некст УК8-10, на Боден УК8-10.

На Манго М-Л са ми малки много често.

# 265
  • Бургас
Момичета, някой от Бургас ако пуска поръчка , моля да ме включи с нещо дребно.  baby_neutral

# 266
# 267
Аз се ориентирам по size chart-а, не по тези recommendation-i, дето кой знае как ги смятат. Не че size chart-a е гаранция...

# 268
Докато се чудя... и някак така поръчах и аз зеленото яке. Плюс едни дънки, обувки за детето и една пола.
Ставам от компа, не трябваше да влизам изобщо, после как пак ще обясня...че якето е старо Simple Smile

# 269
  • Бургас
И моята поръчка е изпратена вече.
Обаче от якето, поръчано на 18 ни вест, ни кост.
Писах им един имейл, но май ще трябва да го прежаля. Sad

Общи условия

Активация на акаунт